2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin canım Allah razı olsun :)

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya RAHMAN" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün Pdr_ci için okuyoruz..

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Aynen canım ilk önce ameliyat tüpler alınıcak kist temizlenecek inşallah kötü huylu çıkmaz kistim bunun içinde çok korkuyom bunun için özellikle dua istiyorum sizlerden
Çok yüce gönüllü sün biliyonmu çoğu kişi hamile kalınca bizleri unuttu ama sen hala bizim dert ortağımızsın bunun içinde sana çok teşekkür ederim canım benim
Rabbim gönlü ne göre versin inşallah

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya RAHİM" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @nergismor için okuyoruz..

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
@esra011 Necati kızı Esra
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Kuzum benim ben olması gerekeni yapıyorum. Aynı yoldan geçtik geçiyoruz da. Açıkçası değil grubu , arkadaşları terk etmek; aksine hepimiz anne olalım diye dua, tesbih, ayet her şeyi çekmek istiyorum, yapmaya çalışıyorum da elimden geldiğince. Ben buradayım Allah'ın iZniyle, herkesin anne olduğunu görmek istiyorum inşallah. Ramazan ayı içinde dualarımıza farklı şeyler de katalım inşallah. Sana da bol bol dua ederiz. Çiğdem transfer olacak, şule tüpe başlayacak, sen ameliyat olacaksın. Çok dua etmek gerek inşallah.

Besmele çekmezsen sıkıntı Yok şükür adet oldun az kaldı ne zaman gideceksin kuzu
Bir sonraki adetimde gidicem canım :) heyecan artıyor gittikçe zaman azaldı :) bu arada tefriciyeyi de htırlatayım dedim kuzu 100 tane çekecektin benim için :)

Bak hazır ve nazır yanımda duruyor kız o zaman Haziran'a mı denk gelecek ? Ramazan'da olacak
Bir sonraki adetimde gidicem canım :) heyecan artıyor gittikçe zaman azaldı :) bu arada tefriciyeyi de htırlatayım dedim kuzu 100 tane çekecektin benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…