Amin canım Allah razı olsun :)wagen S SUDESUDE09 Pdr_ci hepinizin niyetine tesbihleri çektim Rabbim bu mübarek günler hürmetine kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalıp saglikls sihhatli cennet kokulu evlatlarınızi kolay doğumlar la kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Saldik dualarımızı Arşa.. Ol deyince oldurana.. Dur deyince durdurana.. Rabbim gonlunuzden geçen dualarınızı gerceklestirsin inşallah HAYIRLI CUMALAR
Aynen canım ilk önce ameliyat tüpler alınıcak kist temizlenecek inşallah kötü huylu çıkmaz kistim bunun içinde çok korkuyom bunun için özellikle dua istiyorum sizlerdenAllah razı olsun senden ya ne güzel dua ettin öyle, maşallah ağzından çok güzel dualar çıkıyor bu aralar, bizler için temenni ettiklerini misliyle rabbim de sana versin inşallah canım arkadaşımramazandan sonrası çok güzel bir zaman bence. Ramazan ayı içinde bunun için bol bol dualar ederiz, özellikle Kadir gecesini inşallah yakalamaya çalışırız. Buradaki tesbihlerimizi arttırır yahut değiştiririz ki Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin. İlk önce ameliyat mı olacaksın kuzu, burada herkesin hamilelik takvimi ile yazmasını o kadar çok istiyorum ki, inşallah tez vakitte olacak
Kuzum benim ben olması gerekeni yapıyorum. Aynı yoldan geçtik geçiyoruz da. Açıkçası değil grubu , arkadaşları terk etmek; aksine hepimiz anne olalım diye dua, tesbih, ayet her şeyi çekmek istiyorum, yapmaya çalışıyorum da elimden geldiğince. Ben buradayım Allah'ın iZniyle, herkesin anne olduğunu görmek istiyorum inşallah.Aynen canım ilk önce ameliyat tüpler alınıcak kist temizlenecek inşallah kötü huylu çıkmaz kistim bunun içinde çok korkuyom bunun için özellikle dua istiyorum sizlerden
Çok yüce gönüllü sün biliyonmu çoğu kişi hamile kalınca bizleri unuttu ama sen hala bizim dert ortağımızsın bunun içinde sana çok teşekkür ederim canım benim
Rabbim gönlü ne göre versin inşallah
Besmele çekmezsen sıkıntı YokKIzlar regli oldum bu tesbihleri çekebiliyorum dimi sakıncası yok ?
Bir sonraki adetimde gidicem canım :) heyecan artıyor gittikçe zaman azaldı :) bu arada tefriciyeyi de htırlatayım dedim kuzu 100 tane çekecektin benim için :)Besmele çekmezsen sıkıntı Yokşükür adet oldun az kaldı ne zaman gideceksin kuzu
Allah razı olsun canım :)) evet evet ramazana denk gelicek. Doktor ameliyattan sonra ancak toparlanır içerisi dedi.Eki Görüntüle 2141350 Bak hazır ve nazır yanımda duruyorkız o zaman Haziran'a mı denk gelecek ? Ramazan'da olacak
Hadi hayırlısı o zaman az kalmışAllah razı olsun canım :)) evet evet ramazana denk gelicek. Doktor ameliyattan sonra ancak toparlanır içerisi dedi.
Wıuuu yabancılar gelmişHello
Beybiileeerr
Amiiinnnwagen , S SUDESUDE09 ve Pdr_ci için tesbihlerimi çektim. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .
Bir yudum suuuuWıuuu yabancılar gelmişne istiyon yabancı de bakam
Allah razı olsun cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?