2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya RAHMAN" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @Meyra_naz için okuyoruz..

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @wagen için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Ben de bazen senin kafayı yaşıyorum

Dil-i bitab Mutlu1anne esra011 M Meyra_naz wagen niyetine tesbihlerimi çektim rabbim daha fazla gözyaşları akıtmadan herbirinizin kucağına ayrı ayrı güzel hayırlı sağlıklı bereketli Zeki her görenin maşallah dediği bizlerinde iyki bu dua yıı etmişim iyki seni rabbim den istemişim dediğimiz hardaim şükrümüz olcak yaptıklarıyla başarılarıyla bizleri onurlandırıp gururlandıracak hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib etsin inşallah amin amin amin

Allah razi olsun canim çok güzel dua etmissin Rabbim cumlemize göz aydinligi olacak evlatlar nasip etsin

Duaya gel maşallah kız nerelerdesin ne yapıyorsun , ameliyat işini ne yaptın vat mı bir gelişme

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bugün @SUDESUDE09 için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Duaya gel maşallah kız nerelerdesin ne yapıyorsun , ameliyat işini ne yaptın vat mı bir gelişme
Öncelikle senin duanı okudum bugün rabbim sana bır avazda Doğum etmeyi nasip etsin inşallah okadar güzel okadar Zeki başarılı olsunki sen bile imrenerek baka kalırsın inşallah iyki benim meleğimsin diyi ver emi kucağına alınca benim yerindede kocaman öpü ver olurmu
Bana gelirsek herşey aynı ama inşallah Allah nasip ederse Ramazan san sonra kesin başlıycaz hayırlısı demekki daha vakit dolmadı bizim için sonucu seningibi pozitif olsunda ben beklemeye razıyım ayy geçen bi çocukluk yaptım aynanın karşısına geçtim karnıma yattık koydum hamileyken nasıl olurum diye kendimi seyrettim sonrada oturup ağladım ama çok yakıştı yaaaa :))))

wagen için tesbihimi çektim Rabbim hayalini kurduğundan daha güzel bir hamilelik yaşatsın sana inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun

wagen için tesbihimi çektim Rabbim hayalini kurduğundan daha güzel bir hamilelik yaşatsın sana inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun
Yüreğimin en derin en içten liğiyle amin amin amin .
Kaç gün kaldı minnoşları yeğenlerimi göbüşe koymaya:))))

Allah razı olsun senden ya ne güzel dua ettin öyle, maşallah ağzından çok güzel dualar çıkıyor bu aralar, bizler için temenni ettiklerini misliyle rabbim de sana versin inşallah canım arkadaşım ramazandan sonrası çok güzel bir zaman bence. Ramazan ayı içinde bunun için bol bol dualar ederiz, özellikle Kadir gecesini inşallah yakalamaya çalışırız. Buradaki tesbihlerimizi arttırır yahut değiştiririz ki Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin. İlk önce ameliyat mı olacaksın kuzu, burada herkesin hamilelik takvimi ile yazmasını o kadar çok istiyorum ki, inşallah tez vakitte olacak

wagen S SUDESUDE09 Pdr_ci hepinizin niyetine tesbihleri çektim Rabbim bu mübarek günler hürmetine kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde hamile kalıp saglikls sihhatli cennet kokulu evlatlarınızi kolay doğumlar la kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Saldik dualarımızı Arşa.. Ol deyince oldurana.. Dur deyince durdurana.. Rabbim gonlunuzden geçen dualarınızı gerceklestirsin inşallah HAYIRLI CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…