- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Ben de bazen senin kafayı yaşıyorumBugün sıra bende herkezin tesbihini çekiyorum kendi günüm de çekmiyorum iyice anormal oldum ben ya benim günüm gelince kendimi izinli gibi hissediyorum o gün geçen sıra nendeymiş farkında değildim çektim tesbih odur budur sıra bendeyken çekmiyorum
Amin Allah razı olsun canım
Allah razi olsun canim çok güzel dua etmissin Rabbim cumlemize göz aydinligi olacak evlatlar nasip etsinDil-i bitab Mutlu1anne esra011 M Meyra_naz wagen niyetine tesbihlerimi çektim rabbim daha fazla gözyaşları akıtmadan herbirinizin kucağına ayrı ayrı güzel hayırlı sağlıklı bereketli Zeki her görenin maşallah dediği bizlerinde iyki bu dua yıı etmişim iyki seni rabbim den istemişim dediğimiz hardaim şükrümüz olcak yaptıklarıyla başarılarıyla bizleri onurlandırıp gururlandıracak hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib etsin inşallah amin amin amin
Duaya gel maşallahDil-i bitab Mutlu1anne esra011 M Meyra_naz wagen niyetine tesbihlerimi çektim rabbim daha fazla gözyaşları akıtmadan herbirinizin kucağına ayrı ayrı güzel hayırlı sağlıklı bereketli Zeki her görenin maşallah dediği bizlerinde iyki bu dua yıı etmişim iyki seni rabbim den istemişim dediğimiz hardaim şükrümüz olcak yaptıklarıyla başarılarıyla bizleri onurlandırıp gururlandıracak hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib etsin inşallah amin amin amin
Öncelikle senin duanı okudum bugün rabbim sana bır avazda Doğum etmeyi nasip etsin inşallah okadar güzel okadar Zeki başarılı olsunki sen bile imrenerek baka kalırsın inşallah iyki benim meleğimsin diyi ver emi kucağına alınca benim yerindede kocaman öpü ver olurmuDuaya gel maşallahkız nerelerdesin ne yapıyorsun , ameliyat işini ne yaptın vat mı bir gelişme
Yüreğimin en derin en içten liğiyle amin amin amin .wagen için tesbihimi çektim Rabbim hayalini kurduğundan daha güzel bir hamilelik yaşatsın sana inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun
Daha var canım bayrama inşallah nasipse :)Yüreğimin en derin en içten liğiyle amin amin amin .
Kaç gün kaldı minnoşları yeğenlerimi göbüşe koymaya:))))
Allah razı olsun senden ya ne güzel dua ettin öyle, maşallah ağzından çok güzel dualar çıkıyor bu aralar, bizler için temenni ettiklerini misliyle rabbim de sana versin inşallah canım arkadaşımÖncelikle senin duanı okudum bugün rabbim sana bır avazda Doğum etmeyi nasip etsin inşallah okadar güzel okadar Zeki başarılı olsunki sen bile imrenerek baka kalırsın inşallah iyki benim meleğimsin diyi ver emi kucağına alınca benim yerindede kocaman öpü ver olurmu
Bana gelirsek herşey aynı ama inşallah Allah nasip ederse Ramazan san sonra kesin başlıycaz hayırlısı demekki daha vakit dolmadı bizim için sonucu seningibi pozitif olsunda ben beklemeye razıyım ayy geçen bi çocukluk yaptım aynanın karşısına geçtim karnıma yattık koydum hamileyken nasıl olurum diye kendimi seyrettim sonrada oturup ağladım ama çok yakıştı yaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?