2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım benim sen hiç aklımdan çıkmıyon her an duam dasın tek umudumsun valla şuan kendime edermiş gibi içten dua ediyorum istiyorumki ya sek aklıma gelince kalbim bi tuhaf çarpıyo heyecan basıyo inşallah inşallah sım sıkı tutunur sana babada umut olursun inşallah rabbim yüzümüzü güldür sün inşallah çok zor süreçlerden geçerek yolu kat ediyoz rabbim yar br yardımcı muz olsun inşallah

Canım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım hepimize nasip etsin. İnşallah güzel haberler vermek nasip olurda sana da tüm arkadaşlarımıza da umut olurum.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun bundan sonra burada yapacağın ilk iş bi tane takvim eklemek olsun inşallah Ramazan için dualar ayarlamaya çalışırsak seni de katarız yine, tedaviye başlayacaklar var hep bu aralar. Allahım hepinizin gönlüne göre olanı hayra çevirip versin inşallah, kendine iyi bak, bizi de haberdar et sonrasında

Allah razı olsun canım benim dularınızda olduğumu biliyorum hamdolsun bende sizlere dua edeceğim. Allahım bu günler hürmetine bizide şenlendirecek hayırlısıyla inşallah.. biraz duygusal biraz endişeli biraz korkak hayli heyecanlıyım :) güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallah.. bu arada salı günü tefriciyenin son günü bebeğim bitmeyecek gibi olursa bana yaz olur mu ? Allah razı olsun hepimizden selametle ..

Yok yok biter kuzu bu aralar çok elim değmedi ev temizliği falan ve sonrası oldu hep. Merak etme sen

Listedeki tüm arkadaşlara okudum Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım gönlünüzden geçen dualarınızı bu mübarek günler hürmetine kabul etsin insallah hayırlısıyla hamile kalmanızı meltemin de bir avazda bebeğini kucağına almasini nasip etsin inşallah

Merhabalar arkadaşlar dua zincirinize bende çok katılmak istiyorum rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah bizlere

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya KERİM" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @SUDESUDE09 için okuyoruz..

@dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
@esra011 Necati kızı Esra
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Tabi ki olur takipteyim ben rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..
Amin canım hoşgeldin bu arada baba adı ve kendi adını da yazarsan listeye ona göre ekleme yapayım birbirimize niyet ederken isim isim söyleyip ediyoruz çünkü. Vermek istemezsen de nickinle niyet edelim

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa " ya KERİM" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @Pdr_ci için okuyoruz..

@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa " ya MELİK" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)

Bugün @dil-i bitab için okuyoruz..

@Oznurr26 Aslan kızı Öznur
wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Oznurr26 canım Yen'i listeye başladık, zaten liste çabuk bitiyor az kişi olduğumuz için. Okuman gerekenler listede yazılı. Esma-ül-Hüsna olarak da her liste yenilendiğinde farklı bir Esma okuyoruz ki belki birisi vesile olur dualarımıza. Aklına takılan varsa sor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…