2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

2 seçenek var ya test bozuk ya da evet kimyasal canım bence kimyasal olup olmadığını öğrensen iyi olur kanama ne zaman başladı

Ah keşke canım ama belim çok fena ağrıyor adetim de pembe şeklinde . Artık diğer aya kaldı .güzel dileklerin içün çok teşekkür ederim
Rica ederim cnm inşallah Rabbim yüzüne güler cnm yeterki sağlıkla gelsin inşallah balım ❤❤❤❤❤

Cnm beni de etiketler ekler misin? ?
Tabi ki ama düzenli olarak katılım göstermen gerekiyor. Sayımız az zaten okumak zor değil. Listeyi bugünkünü paylaşıyorum dün başlamıştık yeni listeye. Dün için Dil-i bitab arkadaşımıza okuduk sen ona da oku bugünden de listeye devam edersin canım.

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya MELİK" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @esra011 için okuyoruz..

@dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@esra011 Necati kızı Esra
@Oznurr26 Aslan kızı Öznur
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Asiyemmm2121

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…