Cnm adet olduğunda kanın nasıldı yani kuru kahvesi midi? ??KıZlarEki Görüntüle 2146089 adetim 4 gün geçti bu sabah test yaptım ve ardından adet oldum sonra teste baktım ikinci çizgiyi silik gördüm sizce kimyasal mı
İlk öyle başladı şimdi normale döndüCnm adet olduğunda kanın nasıldı yani kuru kahvesi midi? ??
Cnm beni de etiketler ekler misin? ?Merhaba hoşgeldin . Olur tabi ki, ama istersen liste bitsin o zaman etiket yapayım seni. İki güne kadar biter zaten
Sabah 7:30 gibi2 seçenek var ya test bozuk ya da evet kimyasal canım bence kimyasal olup olmadığını öğrensen iyi olur kanama ne zaman başladı
Cnm sen kan ver bence kanda çıkar belki kimyasal olabilir teste kanda daha net çıkar. ...ama bana kalırsa hamilesinİlk öyle başladı şimdi normale döndü
Bence hamiş sin inşallahCnm sen kan ver bence kanda çıkar belki kimyasal olabilir teste kanda daha net çıkar. ...ama bana kalırsa hamilesin
Ah keşke canım ama belim çok fena ağrıyor adetim de pembe şeklinde . Artık diğer aya kaldı .güzel dileklerin içün çok teşekkür ederimBence hamiş sin inşallahinşallah cnm
Rica ederim cnm inşallah Rabbim yüzüne güler cnm yeterki sağlıkla gelsin inşallah balım ❤❤❤❤❤Ah keşke canım ama belim çok fena ağrıyor adetim de pembe şeklinde . Artık diğer aya kaldı .güzel dileklerin içün çok teşekkür ederim
İnşallah canım Allah razı olsun.. hepimizin yüzüne gülsün inşallahRica ederim cnm inşallah Rabbim yüzüne güler cnm yeterki sağlıkla gelsin inşallah balım ❤❤❤❤❤
İnşallah cnm inşallah ❤❤❤İnşallah canım Allah razı olsun.. hepimizin yüzüne gülsün inşallah
Tabi ki ama düzenli olarak katılım göstermen gerekiyor. Sayımız az zaten okumak zor değil. Listeyi bugünkünü paylaşıyorum dün başlamıştık yeni listeye. Dün içinCnm beni de etiketler ekler misin? ?
daha yeni girdim şimdi gördüm kusura bakmayın lütfen hemen şimdi dünkünü okuyup bugünkünü de akşama okurum inşallahOznurr26 canım listemize katılıp katılmayacağına dair cevap yaz lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?