Tamam canım estağfurullah , ona göre yarın sana okuyacağız çünkü ondan sordum hemendaha yeni girdim şimdi gördüm kusura bakmayın lütfen hemen şimdi dünkünü okuyup bugünkünü de akşama okurum inşallah
An itibariyle Saliha ve Esra kardeşlerimize dualarımı okudum rabbim kabul eder inşallah...Tamam canım estağfurullah , ona göre yarın sana okuyacağız çünkü ondan sordum hemen
Mehmetin kızı remziyeDUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya MELİK" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....
Bugün @esra011 için okuyoruz..
@dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@esra011 Necati kızı Esra
@Oznurr26 Aslan kızı Öznur
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Asiyemmm2121
Tamam çanım liste başındaki arkadaştan başlarsın okumaya. Düzenli aralıklarla da bildirim yap ki okuyup okumadığını bilelim :)Mehmetin kızı remziye
Amin canım Allah razı olsun ❤❤❤❤Dil-i bitab için tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin en hayırlısından sağlıklısından kendisine evlatlar bahşetsin inşallah :)
DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....
Bugün @wagen için okuyoruz..
wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Asiyemmm2121
Tamam canım , giderek azalıyoruz zaten :)Ramazanı şerifiniz mübarek olsun, Rabbim kıymetini bilmemizi nasip etsin, Rabbim hepinizden razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık,Mevlam hepimizi en kısa zamanda sağlıklı hayırlı salih evlatla nimetlendirsinPdr_ci canım listeyi tamamlayınca haber vereceğim bu liste bittikten sonra beni çıkarır mısın?
Kuzum bu listeye yarın başlıycaz inşallah öbür listesinde senle şüle için okumadım henüz hastalanmıştım temizlendim yarın olurum inşallah hakkınızı helal edin hastayken okursam içime sinmiyo bitürlü ondan temizlenmeyi bekliyomDUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Bugün @SUDESUDE09 için okuyoruz..
wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Sen herkese okuduktan sonra sıkıntı değil kuzu, ara ara bildirim yap yeterli :)Kuzum bu listeye yarın başlıycaz inşallah öbür listesinde senle şüle için okumadım henüz hastalanmıştım temizlendim yarın olurum inşallah hakkınızı helal edin hastayken okursam içime sinmiyo bitürlü ondan temizlenmeyi bekliyom
Aminnn...esra011 wagen Oznurr26 S SUDESUDE09 için tesbihleriniz çektim, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat sahibi kılsın hepinizi, sizleri de evlatlarına hayırlı ana babalardan eylesin. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?