2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım telefonun markası ne, aslında telefondan giriyor ama senin telefon ile ilgili büyük ihtimal

Kızlar benimde olmuyordu ve şuan neden olmadığı belli oldu kendi doktorum hiç bir mani yok derken başka doktor çok şükür sonuca ulaştı. Birincide kalbi durdu ikincide canlanmadı üçüncüde gelişmedi ve şuan Allahıma bin şükür nedeni ögrendim ve tedaviside komik denilecek kadar ucuz ilaçla.. umudunuzu kaybetmeyin Dua edin ve Allahın bize vesile kıldığı sağlıkçıların bilgilernden yararlanın belki imtihanınız çocuğunuzdur isyan etmeyin.

Adnan kızı aysenur için yasin okudum rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

Canım neymiş nedeni? İnşallah üstesinden gelirsiniz

Adnan kızı Ayşenur un niyetine EL CEBBAR ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL HALİK tesbihatlarini çektim bagisladim Rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kan pıhtılaşması mı sorunun canım kan sulandırıcı aspirin +iğne veriyorlarmış bende 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi tahlil peşinde koşuyorum sanırım hamişsin tekrardan Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini hayrla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Canım neymiş nedeni? İnşallah üstesinden gelirsiniz
Gizli Guatır değerimin bir seviyesinin yüksek çıkmasıymş bahçeci kadın sağlğnda ebru diye bi doktar var 18 test sonucu çıkardı neden olmadığını öyle çok pahalı değildi testler artık umudumu kaybetmiştm çok olumsuzluk yaşaynca tabi çok şükür bulduk ve komik 4 tl aldım ilaçla tedavi oluyorm :))))) bu arada ben tedaviyi araştrmadn önce burdan bana mesaj gelmiş bnde 2 ay sonra mesajı gördüm şok oldum çnkü başladığm tedaviyi ozamnlar hiç aklmdan geçirmedm

Çok sevindim canım inşallah her şey gönlünce güzel olur boy boy bebelerin olur ♥

Hey Allahım bu doktorlatın hepsi aynı bilgileri öğrenmiyorlar mı acaba tıp okurlarken. Birinin gmremediğini nasıl bi başkası hemencecik görebiliyorsa. Neyse şükür ki nedeni belli olmuş ve çözülür inşallah

Çok sevindim canım inşallah her şey gönlünce güzel olur boy boy bebelerin olur ♥
Amin canımm inan 3 yıl sonunda artk

Öyle psikolojim bozulmuştu ki anlatamam hiç hastayı düşünmüyorlar.. benim tavsiyem bahçeçiye en azından neden olmadığını araştrmaya sonucu bulmak amaçlı gitmeleri

Yok kan pıhtılaşması değil ama hamişde değilim şuan gizli guatır değerlerimn biri yüksekmiş onu düşürmek için ilaç içiyorm inşAllah o haberide vermwk nasip olur

Hangi değerin yüksek çıkmış canım T4, T5 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…