Canım telefonun markası ne, aslında telefondan giriyor ama senin telefon ile ilgili büyük ihtimalgünaydın kızlar akşam salih kızı büşra için okudum yasini Allahım kabul etsin inşallah.
ya bide ben telefondan giremiyorum sayfaya nedendirki anlayan varmı hiç. eşimin telefondan giriyorum sorun yok kendımden girmiyo
dıscovery canım önceden giriyordu ama son 1 aydın falan girmiyor. normalde girmiyo marketten indirdiğimdede girmiyor anlamadımCanım telefonun markası ne, aslında telefondan giriyor ama senin telefon ile ilgili büyük ihtimal
Canım neymiş nedeni? İnşallah üstesinden gelirsinizKızlar benimde olmuyordu ve şuan neden olmadığı belli oldu kendi doktorum hiç bir mani yok derken başka doktor çok şükür sonuca ulaştı. Birincide kalbi durdu ikincide canlanmadı üçüncüde gelişmedi ve şuan Allahıma bin şükür nedeni ögrendim ve tedaviside komik denilecek kadar ucuz ilaçla.. umudunuzu kaybetmeyin Dua edin ve Allahın bize vesile kıldığı sağlıkçıların bilgilernden yararlanın belki imtihanınız çocuğunuzdur isyan etmeyin.
Canım benim de aynı bi sorun yokdıscovery canım önceden giriyordu ama son 1 aydın falan girmiyor. normalde girmiyo marketten indirdiğimdede girmiyor anlamadım
Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip etsin ablacım mutlu bir sekilde burada bildirim yaparsın inşallahRabbim razı olsun canım kanı verdim eve dönüyorum şimdi beklemek çok zor telaşe memuresi olarak nasıl bekleyecem bir hafta 10 gün bilmiyorum ♥
Amin canım inşallah ♥Bende aynıyım canım, doktora gidiyorum kalp krizi geçireceğim sanki evham dan :) allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim, sonu güzel olsun
Rabbim razı olsun canım amin inşallahinşallah çok güzel çıkar sonuçlar canım hiç bir sorun çıkmaz inşallah.
Amin canım inşallah Rabbim razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimize ♥Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip etsin ablacım mutlu bir sekilde burada bildirim yaparsın inşallah
Kan pıhtılaşması mı sorunun canım kan sulandırıcı aspirin +iğne veriyorlarmış bende 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi tahlil peşinde koşuyorum sanırım hamişsin tekrardan Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini hayrla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniKızlar benimde olmuyordu ve şuan neden olmadığı belli oldu kendi doktorum hiç bir mani yok derken başka doktor çok şükür sonuca ulaştı. Birincide kalbi durdu ikincide canlanmadı üçüncüde gelişmedi ve şuan Allahıma bin şükür nedeni ögrendim ve tedaviside komik denilecek kadar ucuz ilaçla.. umudunuzu kaybetmeyin Dua edin ve Allahın bize vesile kıldığı sağlıkçıların bilgilernden yararlanın belki imtihanınız çocuğunuzdur isyan etmeyin.
Gizli Guatır değerimin bir seviyesinin yüksek çıkmasıymş bahçeci kadın sağlğnda ebru diye bi doktar var 18 test sonucu çıkardı neden olmadığını öyle çok pahalı değildi testler artık umudumu kaybetmiştm çok olumsuzluk yaşaynca tabi çok şükür bulduk ve komik 4 tl aldım ilaçla tedavi oluyorm :))))) bu arada ben tedaviyi araştrmadn önce burdan bana mesaj gelmiş bnde 2 ay sonra mesajı gördüm şok oldum çnkü başladığm tedaviyi ozamnlar hiç aklmdan geçirmedmCanım neymiş nedeni? İnşallah üstesinden gelirsiniz
Çok sevindim canım inşallah her şey gönlünce güzel olur boy boy bebelerin olur ♥Gizli Guatır değerimin bir seviyesinin yüksek çıkmasıymş bahçeci kadın sağlğnda ebru diye bi doktar var 18 test sonucu çıkardı neden olmadığını öyle çok pahalı değildi testler artık umudumu kaybetmiştm çok olumsuzluk yaşaynca tabi çok şükür bulduk ve komik 4 tl aldım ilaçla tedavi oluyorm :))))) bu arada ben tedaviyi araştrmadn önce burdan bana mesaj gelmiş bnde 2 ay sonra mesajı gördüm şok oldum çnkü başladığm tedaviyi ozamnlar hiç aklmdan geçirmedm
Hey Allahım bu doktorlatın hepsi aynı bilgileri öğrenmiyorlar mı acaba tıp okurlarken. Birinin gmremediğini nasıl bi başkası hemencecik görebiliyorsa. Neyse şükür ki nedeni belli olmuş ve çözülür inşallahGizli Guatır değerimin bir seviyesinin yüksek çıkmasıymş bahçeci kadın sağlğnda ebru diye bi doktar var 18 test sonucu çıkardı neden olmadığını öyle çok pahalı değildi testler artık umudumu kaybetmiştm çok olumsuzluk yaşaynca tabi çok şükür bulduk ve komik 4 tl aldım ilaçla tedavi oluyorm :))))) bu arada ben tedaviyi araştrmadn önce burdan bana mesaj gelmiş bnde 2 ay sonra mesajı gördüm şok oldum çnkü başladığm tedaviyi ozamnlar hiç aklmdan geçirmedm
Amin canımm inan 3 yıl sonunda artkÇok sevindim canım inşallah her şey gönlünce güzel olur boy boy bebelerin olur ♥
Hey Allahım bu doktorlatın hepsi aynı bilgileri öğrenmiyorlar mı acaba tıp okurlarken. Birinin gmremediğini nasıl bi başkası hemencecik görebiliyorsa. Neyse şükür ki nedeni belli olmuş ve çözülür inşallah
Hey Allahım bu doktorlatın hepsi aynı bilgileri öğrenmiyorlar mı acaba tıp okurlarken. Birinin gmremediğini nasıl bi başkası hemencecik görebiliyorsa. Neyse şükür ki nedeni belli olmuş ve çözülür inşallah
Kan pıhtılaşması mı sorunun canım kan sulandırıcı aspirin +iğne veriyorlarmış bende 2 kimyasal gebelik yaşadım şimdi tahlil peşinde koşuyorum sanırım hamişsin tekrardan Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamileliğini hayrla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Hangi değerin yüksek çıkmış canım T4, T5 miGizli Guatır değerimin bir seviyesinin yüksek çıkmasıymş bahçeci kadın sağlğnda ebru diye bi doktar var 18 test sonucu çıkardı neden olmadığını öyle çok pahalı değildi testler artık umudumu kaybetmiştm çok olumsuzluk yaşaynca tabi çok şükür bulduk ve komik 4 tl aldım ilaçla tedavi oluyorm :))))) bu arada ben tedaviyi araştrmadn önce burdan bana mesaj gelmiş bnde 2 ay sonra mesajı gördüm şok oldum çnkü başladığm tedaviyi ozamnlar hiç aklmdan geçirmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?