2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili nasıl oldun canım talil sonuçları çıktımı inşallah hepsi yemiz çıkar dualarım dasın buğün baya işim var giremedim anca arda bi bakıyom inşallah mutlu olucak sonuçlar alırsın canım

Çok heyecan yaptım kuzum bana genetik ve mikrobiyoloji 1 ayda çıkar dediler 1 hafta daha vardı bugün 14:34'de netten baktım bütün testlerim çıkmış bi transvajinal kaldı onu da haziran 6 randevu verdiler ama özele gideyim diyorum Rabbim razı olsun canım inşallah Rabbim benim ve bizim için istediklerini sana misli ile versin çifter çifter bebelerin olsun inşallah

Artık okadar yoruldum ki sadece sonuölara bakıyorm
Canım hangi testleri yaptılar sana bi de adetin 3'cü günü mü yapıldı benim hep hafta sonuna geliyo adetin 3'cü günü senem dolmadı evleneli ama bütün ne testler varsa yapılsın sorun bulunsun istiyorum yedi ayda iki kimyasal gebeliğim var

N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur niyetine yasin-i şerif okudum rabbim kabul ve makbul eylesin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Adnan kızı aysenur için yasin okudum rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

Adnan kızı Ayşenur un niyetine EL CEBBAR ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL HALİK tesbihatlarini çektim bagisladim Rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlarrrr hepinizden Allah razı olsun dualarınızı hissettim ve çalışırken ara ara aminn dediğimi işittim.. Rabbimmm hepimizin muradını versin insallahhh bu ay müjdeli haberlerimizi alalım hepimiz..
Buyrun kizlarr amin demeye

Allah’ım, ben senin Vedud ve Cami esmalarina siginarak hayirli saglikli bir evlat talep ediyorum ve bu niyetle senin yüce dergahına geldim.”

“Allah’ım, kâinata sevgi ve aşk mührünü basan Vedud ism-i şerifinin yüceliğine sığınıyorum ve her varlığı koruyup kollayan izzet ve merhametinin genişliğine başvuruyorum. Allah’ım, bütün güzellikleri bir araya toplayan Cami ism-i şerifinin gücüne inanıyorum ve zıtları ve zıtlıkları bile birleştiren sonsuz kudretinin derinliğine iltica ediyorum. Ne olur, benim dualarımı başıboş bırakma ve benim elimi boş çevirme. Âmin.”

“Allah’ım, bizi Fatiha ve İhlas Sureleri ile bizi eğitip tam ve gerçek bir mümin olmamızı isteyen Yüce Zatının hatırı için dualarımı kabul buyur. Allah’ım, senden başkasına ibadet etmenin ve senden başkasından yardım talep etmenin bir mümine yakışmayacağını bize bildiren sen olduğun gibi, her varlığın ve her şeyin sana ihtiyacı olduğunu da bize anlatan yine sensin. Ne olur, senin yardımına olan ihtiyacımı, bu ihtiyacımı gidererek çözüme ulaştır, duamı kabul buyur. Âmin.”

Lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerikeleh, lehül’mülkü velehül’hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadir.

(Allah’ım, bütün kâinat senin varlığının ve birliğinin delilleri ve emareleri ile dolu iken sana ortak koşmak ve senin varlık delillerini yok saymak bir mümine yaraşmaz. Bir mümin, mülkün senin elinde olduğuna iman edeceği gibi, ezelden ebede kadar yapılan ve yapılacak olan her türlü hamd u senanın da sana ait olduğunu bilir. Sen her şeye güç yetiren sonsuz kudret sahibisin, ne olur dualarımızı geri çevirme. Âmin.)

Hasbiyellâhü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül’arşıl’azîm.

(Allah’ım, sana tevekkül eden bir insan, başka hiçbir şeye dayanmak zorunda kalmaz; çünkü sen kullarına kâfisin. Senin Kur’an’da: “Allah kuluna kâfi değil mi?” buyurduğunu biliyor ve bu buyruğu en derin anlamıyla yaşamaya çalışıyoruz. Zaten bu yüzden, senin kapından başka hiçbir kapıya gitme ihtiyacı hissetmiyoruz; senden başka Yüce Arş’ın sahibi olan var mı? Arş-ı Ala’nın hatırına dualarımı kabul buyur. Âmin.)

Rabbim benim için okunan yasin-ı şerif leri esmaül hüsnaları zikirleri duaları işitensin duyansin sen katın da kabul ve makbul eyle yücelerin yücesi eyy büyük Rabbimmm Salih kullarından hayirli sağlıklı bir evlat nasip et bana ve isteyen tüm mümin kardeşlerime amin amin amin velhamdullillahi rabbil alemin
El-Fatiha amin..

Amin canım inşallah Rabbim dualarını dualarımızı makbul ve kabul etsin katından bizlere sağlıklı hastalıksız kusursuz aklı başında ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin amin

amin canı amin Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah ben buğün kendi evimin bahar temizliğini yaptım tesbihleri okuyucam akşama yorgunluktan okuyamasamda yarın sabah ilk iş okuyucam inşallah kusura bakma ya Mevlam inşallah bizlerede hayırlı evlat nasib eder temizlik yaparken arka komşum bebeğinin elbiselerini asıyodu kızı ona veriyor oda asıyodu o minik elleriyle çok özendim Allah ım inşallaholmayan herkesin ve benimde olurda bizde yaşarız bu duyguyu dedim ağlamamak için zortuttum kendimi

Artık okadar yoruldum ki sadece sonuölara bakıyorm
Çok haklısın canım, hep geçtik o yolları

Canımm nasıl çıktı sonuçların

amin canım amim çıkan sonuçların iyimi bari

wagen benim ablamin sag tupu kapaliydi iki bucuk sene cocugu olmadi,bir asilama yapti tutmadi ikinci asilamaya basladiginda bir yumurtasi gelisti o da sag tarafta doktor iptal etti tupu kapali diye ama ablam o ay hamile kaldi sukur arkasindan ikiciyide dogurdu hatta.

Sen de tupum kapali demissin ondan yazayim dedim.

KOAGULASYON
Kan Alma Tarihi: 12.04.2017 09:08:25 Lab Kabul Tarihi: 12.04.2017 0944 Onay Tarihi: 12.04.2017 1445
Materyal lazma
Protein S 79.46 % 52 - 118
Protein C 127.91 % 70.0 - 140.0
LupusAntikoagulan(Doğr.Testi ile) 0.98 0.9 - 1.2
Aktive Protein C Rezistansı 0.939 0.69 - 1.56
est Adı Sonuç Birim ReferansDeğerler
ANA NEGATİF . - .
Anti-Kardiyolipin IgG* NEGATİF . - .
Test Notu : NEGATİF < 10 U/ML
POZİTİF >= 10 U/ML
Anti-Kardiyolipin IgM * NEGATİF . - .
Test Notu : NEGATİF < 10 U/ML
POZİTİF >= 10 U/ML
Anti-dsDNA* NEGATİF IU/mL . - .
Test Notu : <30 IU/ML NEGATİF
30-35 IU/ML SINIRDA POZİTİF
>35 IU/ML POZİTİF
Yöntem
Hastanın kanından izole edilen DNA nın Faktör II (G20210A) , Faktör V (G1691A,Leiden) ,
Faktör V (1299) , MTHFR(C677T) , MTHFR(A1298C) ve PAI-1 4G/5G mutasyonlarını içeren herbir
gen bölgesi, özel primerler kullanılarak , internal kontrol eşliğinde RT-PCR yöntemi ile
amplifiye edilmiş, eş zamanlı olarak tespit edilen amplifikasyonun analizi yapılmıştır.
Sonuç
Faktör II (G20210A) Mutasyon saptanmamıştır (Homozigot Wild Type)
Faktör V (G1691A,Leiden)Mutasyon saptanmamıştır (Homozigot Wild Type)
Faktör V (1299) Mutasyon saptanmamıştır (Homozigot Wild Type)
MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
MTHFR(A1298C) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
PAI-1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)
G6PDH(İnternal kontrol) Amplifikasyon gerçekleşti.
HEMATOLOJİK TETKİKLER
Kan Alma Tarihi: 27.03.2017 1509 Lab Kabul Tarihi: 27.03.2017 1548 Onay Tarihi: 27.03.2017 16:03:51
Materyal :Tam kan
WBC 7.16 K/µL 4.5 - 11
NEU 4.45 K/µL 2.00 - 6.90
NEU% 62.10 % 39.0 - 80.0
LENF 1.900 K/µL 1.30 - 3.80
LENF% 26.50 % 15.0 - 50.0
MONO 0.656 K/µL 0.20 - 0.95
MONO% 9.16 % 4.0 - 12.0
EOS 0.07 K/µL 0.02 - 0.50
EOS% 0.93 % 0.30 - 6.50
BASO 0.091 K/µL 0.000 - 0.150
BASO% 1.26 % 0.0 - 2.0
RBC 4.05 M/µL 3.90 - 5.10
HGB 11.60 g/dL 11.5 - 15.0
HCT 35.40 % 33.0 - 44.0
MCV 87.50 fL 76.0 - 93.0
MCH 28.50 pg 25.0 - 33.0
MCHC 32.60 g/dL 32 - 36
RDW 15.40 % 11.60 - 16.50
PLT 289 K/µL 145 - 400
MPV 7.25 fL 6.50 - 11.00
PDW 16.30 % 14.5 - 17.5
PCT 0.21 % 0.01 - 0.34
Prof.Dr.Zehra SERDAR
Dip.Tes.No :44998 - 42069
MERKEZ HORMON TESTLERİ
Kan Alma Tarihi: 27.03.2017 1506 Lab Kabul Tarihi: 27.03.2017 1555 Onay Tarihi: 27.03.2017 17:00:29
Materyal :Serum
TSH 1.652 µlU/mL 0.350 - 4.940
Prolaktin 17.14 ng/mL 1.20 - 29.93

@ASSOSyal @wagen kızlar tahlillerim

İkonları ben yapmadım kopyala yapıştır olunca tahlil kağıdında ki parantezlerden çıkmış

ay çok teşekkür ederim düşüncenden dolayı okadar iyi geliyoki bütür hikayeler anlatama okuyunca bile sanki kalbim ferahlı yo çok sağol canım bende cuma bahçeciye gitcem bakalım ne diyo bide maydanoz süt buharı yapcam bu ay termalede belki giderim inşallah birinden biri sebeb olur

Amin cnm amin inşallah rabbim sesimizi duyar inşallah okuduklarımızım cektiğimiz tesbihatların üç ayların hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz peş peşe hamilelik haberlerini yazırız inşallah

canım hiç bişiy anlamadım sad
canım hiç bişiy anlamadım ama hormon tahlilleri normal çümkü benimde prolaktin 19 .95 tsh de 1,11 bide fsh var oda 6.53 E2 65 pg\ml doktor normal demişti adetin üçüncü günü yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…