2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Can-ı gönülden aminnn canım. Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Duanın son cümlesi çok hoşuma gitti. Rabbim bizleri cennette birbirimize komşu eylesin. Orada evlat hasreti çekmek de yok. Şurada birbirimizi tanımadığımız halde birbirimize içten bir şekilde dualar esip yasin okuyor, birimiz heyecanlandığında hepimiz heyecanlanıyor birimizin içi burkulduğunda yine hepimiz bu burukluğu içten hissediyoruz. Ne güzel bir topluluk oluştu burada. Cennette de komşu eylesin Rabbim bizleri. Kucaklarımızda bebeklerle birbirinize gider geliriz

Orda tanışır hasret gideririz şimdi aramızda mesafeler büyük Allahım en güzel yerlerine koysun hepimizi kızlar ❤❤❤❤

N Nurumcan94 içün yasinimi okudum duamı ettim. Rabbim tez vakitte kendisine hayırlı sağlıklı imanlı faydalı evlatlar nasip rtsin, hanesini bebiklerle doldursun inşallah. Evlatsızlıkla imtihan eylemesin. Aminn

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım, dualarımız seninle. Yanındayız
Rabbim razı olsun canım kanı verdim eve dönüyorum şimdi beklemek çok zor telaşe memuresi olarak nasıl bekleyecem bir hafta 10 gün bilmiyorum ♥

Rabbim razı olsun canım inşallah hepimiz hayrlı mutlu güzel haberle döneriz beklediğimiz istediğimiz sonuçlarla Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
İnşallah güzel umutlu haberlerle gelirsin canım Allah kolaylık versin :)

Rabbim razı olsun canım kanı verdim eve dönüyorum şimdi beklemek çok zor telaşe memuresi olarak nasıl bekleyecem bir hafta 10 gün bilmiyorum ♥
Bende aynıyım canım, doktora gidiyorum kalp krizi geçireceğim sanki evham dan :) allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim, sonu güzel olsun

günaydın kızlar akşam salih kızı büşra için okudum yasini Allahım kabul etsin inşallah.
ya bide ben telefondan giremiyorum sayfaya nedendirki anlayan varmı hiç. eşimin telefondan giriyorum sorun yok kendımden girmiyo

Kızlar sizin hikayeleriniz ne? Ne zamandır çocuk istiyosunuz? Ben kısaca anlatmak istiyorum. Ben 2 buçuk yıldır evliyim. Bir buçuk sene çocuk istemedik ben hep dışardaydım. Daha sonra karar verdik tam derken eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu. Aneliyattan sonra değerlerin normale dönmesi 6 ay sürüyor yaklaşık. Ben ameliyatın 8. Ayında hamile kaldım. Tam doğum günümde öğrenmiştim. Ama 2 hafta sürdü mutluluk. 6 haftalıkken aniden kanamam oldu ve gitti bebiş. Kürtaj falan olmadım aradan 4 ay geçti ve hala bekliyorum. 2 aydır da klomen kullanıyorum. Bu ay da klomenle olmazsa aşılamaya geçecek doktor. İnşallah ona gerek kalmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…