2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben de yazayım hikayemi,
Benim de hikayem 2016 da yumurta rezervimin az olduğunu öğrenmemle başladı,daha sonra tedavi süreçleri başladı üst üste tedaviler oldu,ikinci tüp bebek tuttu ama kalbi atmadı kürtaj oldum.Hayatimin en kotu gunkerinden biriydi o gün.Sonra rabbim üçüncü tüp bebek beşinci trasferde minik kızımı bize gönderdi.Cok ağladık,çok dua ettik,çok bekledik rabbim mucizesini yolladı.Dilerim kimselerin kucağı boş kalmasın,rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.Dua ile açılmayacak kapı yok,yeterki o kapının önünde sabırla bekleyip duaya devam edelim.Cok samimi içten dua eden bur guruptuk,sanırım bir çoğu bebeğini kucağına aldı

Maşallah canım çok sevindim, inşallah son 3 kaldı, onlar da tamamlanınca grup nihai hedefine ulaimış olacak inşallah o değil de BÜŞRA hariç herkesin kızı olmuş, tek erkek sinek BÜŞRA nin rıdvanı, gerisi kadınlar hamamı

Sabırla beklemek, kilit nokta bu galiba canım çok şükür verene grubumuzun kızını çok çok öp bizim için

Masallah Rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallahprenseslerle dolmuş topiğimiz tabi bide prensimizi unutmayalım kızlar çok çok çok sevindim hepinizin adına Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah yavrularınıza bizim yavrucakların zamanı var heralde daha çok tembel çıktılar bekliyoruz İnş en kısa zamanda gelirler sağlıkla

Duygularıma tercüman olmuşsun canım. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin kızçene

Ben de 4 tüp bebek, sayısız doktor muayenesi, 1 histeroskopi, 1 normal yollu 10 haftalık kalbi duran gebelik kaybı ve 7 sene sonra 4. Denemede kızımı 2 ay önce kucağıma aldım bin şükür Rabb ime. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

İnşallah Allah bekleyen herkese nasip edecek,Antep'te misiniz hala? Maşallah senin prenses büyümüş Allah hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuga
Sabırla beklemek, kilit nokta bu galiba canım çok şükür verene grubumuzun kızını çok çok öp bizim için
Aynen öyle canım,beşinci transferle oldu,üst üste negatifler,ah ah ne zor günlerdi,rabbim mucizesini gönderdi o günlerde unutuldu şükür.Sen Bursa'da misin hala?
Gelirler canım gelirler Allah çok büyük.Gecen yaz tedavi oldum yumrutam azdı ilk defa dört embriyom oldu diye havalara uçtum.Bir tane trabsfer oldu negatif,sonra bir tane daha verildi o da negatif,sonra bir tane daha cozukurken bozuldu,son bir tane kalmıştı hiç ama hiç umudum yoktu,rabbim o son kalan embriyomu bana can yaptı.O herşeye kadir,dua etmeyi bırakmamak lazım,ben inanıyorum hepinizin olacak Allah'ın izniyle

Evet canım antepte yiz memlekette yiz hala, sen nerdesin, kızının adı ne oldu çok öpüyorum onu

Amin canım inşallah Rabbimden ümit kesilmez hepiniz bize umut oluyorsunuz hikayelerinizle minnoşlarınızla

Evet canım antepte yiz memlekette yiz hala, sen nerdesin, kızının adı ne oldu çok öpüyorum onu
Biz Bursa'dayiz canım,kızımın adıni İpek koyduk Ben üniversiteyi Kilis'te okudum,Antep'e çok gider gelirdik,ne güzel anılar arkadaşlar biriktirdim orada,benim için yeri çok başkadır Antep'in Kilis 'in

Ya çok sevdim gözün aydın hoşgeldin minik civciv

Biz Bursa'dayiz canım,kızımın adıni İpek koyduk Ben üniversiteyi Kilis'te okudum,Antep'e çok gider gelirdik,ne güzel anılar arkadaşlar biriktirdim orada,benim için yeri çok başkadır Antep'in Kilis 'in
Aaa iki tane ipek bebeğimiz oldu beklerim her zaman yolun düşerse, kapım açık canım

Gülüm bizim bebeler nazlı cıktı yüz görümlüğü cumhuriyet falan istiyo

Wuhuu zalım zaman yaaa burda yazmak tekrar sizlerle olmak gerçekten çok güzel hepinizi ayrı ayrı çok merak edip çokta özlemişim
Sabredip sabrimizin sonunda bize mesleklerimizi gönderen Rabbime sukurler olsun benimde 23 aylık bir tospigim var teyzeleri yaramaz mı yaramaz ona bakarak size yaziyorum uyuyor
Gerçekten hepimiz zorlu sureclerden geçtik rabbim bizi evlatlarımizin geç gelmesiyle siniyor belki ama biz Allah'a olan inancımızı hiç kaybetmeyelim sabrın sonu inşallah selamet
Burda olan her arkadaşım için her seferinde dua ediyorum sizlerin kalbi çok güzel belkide birlikte ettiğimiz dualar kabul oldu bu topikteki bütün arkadaslarimin güzel haberlerini alıp sevinçlerini birlikte paylasicaz insallah

Herkes birşeyler yazıp kayboldu huhu nerdesiniz hadi eskisi gibi sohbet edelim fırsat bulanlar girip yazsın çok özledim ya burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…