Bu topiginde bebelerinin gelme zamanı artıkŞuan kucağımdabu öpücükler sizin için ozaman ya çok özliemsim burayı iyki varsın canlandı burası
Maşallah canım çok sevindim, inşallah son 3 kaldı, onlar da tamamlanınca grup nihai hedefine ulaimış olacak inşallahBen de yazayım hikayemi,
Benim de hikayem 2016 da yumurta rezervimin az olduğunu öğrenmemle başladı,daha sonra tedavi süreçleri başladı üst üste tedaviler oldu,ikinci tüp bebek tuttu ama kalbi atmadı kürtaj oldum.Hayatimin en kotu gunkerinden biriydi o gün.Sonra rabbim üçüncü tüp bebek beşinci trasferde minik kızımı bize gönderdi.Cok ağladık,çok dua ettik,çok bekledik rabbim mucizesini yolladı.Dilerim kimselerin kucağı boş kalmasın,rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.Dua ile açılmayacak kapı yok,yeterki o kapının önünde sabırla bekleyip duaya devam edelim.Cok samimi içten dua eden bur guruptuk,sanırım bir çoğu bebeğini kucağına aldı
Sabırla beklemek, kilit nokta bu galiba canımBen de yazayım hikayemi,
Benim de hikayem 2016 da yumurta rezervimin az olduğunu öğrenmemle başladı,daha sonra tedavi süreçleri başladı üst üste tedaviler oldu,ikinci tüp bebek tuttu ama kalbi atmadı kürtaj oldum.Hayatimin en kotu gunkerinden biriydi o gün.Sonra rabbim üçüncü tüp bebek beşinci trasferde minik kızımı bize gönderdi.Cok ağladık,çok dua ettik,çok bekledik rabbim mucizesini yolladı.Dilerim kimselerin kucağı boş kalmasın,rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.Dua ile açılmayacak kapı yok,yeterki o kapının önünde sabırla bekleyip duaya devam edelim.Cok samimi içten dua eden bur guruptuk,sanırım bir çoğu bebeğini kucağına aldı
O kadar kizin arasında rido var şansa bakMaşallah canım çok sevindim, inşallah son 3 kaldı, onlar da tamamlanınca grup nihai hedefine ulaimış olacak inşallaho değil de BÜŞRA hariç herkesin kızı olmuş, tek erkek sinek BÜŞRA nin rıdvanı, gerisi kadınlar hamamı
Duygularıma tercüman olmuşsun canım. Allah hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun ömür versin kızçeneHerkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz? kimler neler yaptı hayatlarında kimbilir neler değişti belki de değişen hiç birşey olmadı olsun oda iyi bir şey önemli olan sağlık ne yazsam neler anlatsam okadar çok şey var ki hepsini ayrıntısıyla yazmayı hayal ettim ondan hep erteledim ama yok artık ne o boş zaman var nede fırsat çünkü artık minik bir civciv im var tüm vaktimi alan bana bile zaman bırak mıyan çok şükür bin şükür iyiki geldin canım kızım iyiki zamanımın hepsi seninle geçiyor ne çok özlemişim özlemiştim seni bir bilsen ne kadar şükür etsem az bin şükür evimde artık bir ses var demiştim ama çok yakında diye inanıyorum diye yani anlayacağınız üzere bende anne oldum çok şükür şimdiki duam rabbim tüm istiyen lere nasip etsin inşallah en hayırlı en kısa zamanda benim bile oldu ya herkesin olur ben ona inanıyorum ne olur engeller ne olursa olsun bu yolda karşınıza ne tür zorluklar çıkarsa çıksın siz asla umutsuzluğa kapılmayın sıgınıcagınız tek kapı Rabbim min kapısı olsun asla pes etmeyin 5 yıl okadar şey yaşadım belki kimine göre zaman az belki benden daha zor şeyler yaşayan var ama benimde kolay geçmedi bir saati bile o beş yılın ama şimdi kızıma bakınca hiç bir şey gelmiyor aklıma hiç bir şey hepsini unuttum inşallah istiyen herkesin de gözlerinin içi gülen bebek leri olur ve onlarda o gözlere baktıkça tüm kötü günleri anıları unuturçok özledim burdaki sohbetleri artık arada fırsat oldukça yazarım hepinizi çok seviyorum @ASSOSyal
İnşallah Allah bekleyen herkese nasip edecek,Antep'te misiniz hala? Maşallah senin prenses büyümüş Allah hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin kuzucugaMaşallah canım çok sevindim, inşallah son 3 kaldı, onlar da tamamlanınca grup nihai hedefine ulaimış olacak inşallaho değil de BÜŞRA hariç herkesin kızı olmuş, tek erkek sinek BÜŞRA nin rıdvanı, gerisi kadınlar hamamı
Aynen öyle canım,beşinci transferle oldu,üst üste negatifler,ah ah ne zor günlerdi,rabbim mucizesini gönderdi o günlerde unutuldu şükür.Sen Bursa'da misin hala?Sabırla beklemek, kilit nokta bu galiba canımçok şükür verene grubumuzun kızını çok çok öp bizim için
Gelirler canım gelirler Allah çok büyük.Gecen yaz tedavi oldum yumrutam azdı ilk defa dört embriyom oldu diye havalara uçtum.Bir tane trabsfer oldu negatif,sonra bir tane daha verildi o da negatif,sonra bir tane daha cozukurken bozuldu,son bir tane kalmıştı hiç ama hiç umudum yoktu,rabbim o son kalan embriyomu bana can yaptı.O herşeye kadir,dua etmeyi bırakmamak lazım,ben inanıyorum hepinizin olacak Allah'ın izniyleMasallah Rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallahprenseslerle dolmuş topiğimiz tabi bide prensimizi unutmayalım kızlar çok çok çok sevindim hepinizin adına Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah yavrularınıza bizim yavrucakların zamanı var heralde daha çok tembel çıktılar bekliyoruz İnş en kısa zamanda gelirler sağlıkla
Evet canım antepte yiz memlekette yiz hala, sen nerdesin, kızının adı ne oldu çok öpüyorum onuİnşallah Allah bekleyen herkese nasip edecek,Antep'te misiniz hala? Maşallah senin prenses büyümüş Allah hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuga
Aynen öyle canım,beşinci transferle oldu,üst üste negatifler,ah ah ne zor günlerdi,rabbim mucizesini gönderdi o günlerde unutuldu şükür.Sen Bursa'da misin hala?
Gelirler canım gelirler Allah çok büyük.Gecen yaz tedavi oldum yumrutam azdı ilk defa dört embriyom oldu diye havalara uçtum.Bir tane trabsfer oldu negatif,sonra bir tane daha verildi o da negatif,sonra bir tane daha cozukurken bozuldu,son bir tane kalmıştı hiç ama hiç umudum yoktu,rabbim o son kalan embriyomu bana can yaptı.O herşeye kadir,dua etmeyi bırakmamak lazım,ben inanıyorum hepinizin olacak Allah'ın izniyle
Amin canım inşallahİnşallah Allah bekleyen herkese nasip edecek,Antep'te misiniz hala? Maşallah senin prenses büyümüş Allah hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuga
Aynen öyle canım,beşinci transferle oldu,üst üste negatifler,ah ah ne zor günlerdi,rabbim mucizesini gönderdi o günlerde unutuldu şükür.Sen Bursa'da misin hala?
Gelirler canım gelirler Allah çok büyük.Gecen yaz tedavi oldum yumrutam azdı ilk defa dört embriyom oldu diye havalara uçtum.Bir tane trabsfer oldu negatif,sonra bir tane daha verildi o da negatif,sonra bir tane daha cozukurken bozuldu,son bir tane kalmıştı hiç ama hiç umudum yoktu,rabbim o son kalan embriyomu bana can yaptı.O herşeye kadir,dua etmeyi bırakmamak lazım,ben inanıyorum hepinizin olacak Allah'ın izniyle
Biz Bursa'dayiz canım,kızımın adıni İpek koydukEvet canım antepte yiz memlekette yiz hala, sen nerdesin, kızının adı ne oldu çok öpüyorum onu
Ya çok sevdim gözün aydın hoşgeldin minik civcivBen de yazayım hikayemi,
Aaa iki tane ipek bebeğimiz olduBiz Bursa'dayiz canım,kızımın adıni İpek koydukBen üniversiteyi Kilis'te okudum,Antep'e çok gider gelirdik,ne güzel anılar arkadaşlar biriktirdim orada,benim için yeri çok başkadır Antep'in Kilis 'in
Gülüm bizim bebeler nazlı cıktıMasallah Rabbim bütün yavrularımızı korusun inşallahprenseslerle dolmuş topiğimiz tabi bide prensimizi unutmayalım kızlar çok çok çok sevindim hepinizin adına Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah yavrularınıza bizim yavrucakların zamanı var heralde daha çok tembel çıktılar bekliyoruz İnş en kısa zamanda gelirler sağlıkla
Gülüm bizim bebeler nazlı cıktıyüz görümlüğü cumhuriyet falan istiyo
Seninkine 50 gr bilenzik feda olsun kuzucumNe istiyorsa gösterelim kuzum beşi biryerde feda olsun hayırlısından gelsinlerde
hatirlandigima Cook Cook sevidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?