2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hayat insani beklemedigin yerlere sürüklüyor canısı ya,herkes düştü kendi derdine. Ummadığın seyler başına geliyo falan,rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sana hep diyorum kendini çok şartlama akışına bırak allah en güzel şekilde çizer yolunu merak etme

Bıraktım akışına başladım ya Allah bismillah diyerek nasipse ne varsa yasıycaz görcez

Herkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz? kimler neler yaptı hayatlarında kimbilir neler değişti belki de değişen hiç birşey olmadı olsun oda iyi bir şey önemli olan sağlık ne yazsam neler anlatsam okadar çok şey var ki hepsini ayrıntısıyla yazmayı hayal ettim ondan hep erteledim ama yok artık ne o boş zaman var nede fırsat çünkü artık minik bir civciv im var tüm vaktimi alan bana bile zaman bırak mıyan çok şükür bin şükür iyiki geldin canım kızım iyiki zamanımın hepsi seninle geçiyor ne çok özlemişim özlemiştim seni bir bilsen ne kadar şükür etsem az bin şükür evimde artık bir ses var demiştim ama çok yakında diye inanıyorum diye yani anlayacağınız üzere bende anne oldum çok şükür şimdiki duam rabbim tüm istiyen lere nasip etsin inşallah en hayırlı en kısa zamanda benim bile oldu ya herkesin olur ben ona inanıyorum ne olur engeller ne olursa olsun bu yolda karşınıza ne tür zorluklar çıkarsa çıksın siz asla umutsuzluğa kapılmayın sıgınıcagınız tek kapı Rabbim min kapısı olsun asla pes etmeyin 5 yıl okadar şey yaşadım belki kimine göre zaman az belki benden daha zor şeyler yaşayan var ama benimde kolay geçmedi bir saati bile o beş yılın ama şimdi kızıma bakınca hiç bir şey gelmiyor aklıma hiç bir şey hepsini unuttum inşallah istiyen herkesin de gözlerinin içi gülen bebek leri olur ve onlarda o gözlere baktıkça tüm kötü günleri anıları unutur çok özledim burdaki sohbetleri artık arada fırsat oldukça yazarım hepinizi çok seviyorum @ASSOSyal

Ela yı bizim için çok öp annesi, yerim ben o bal yanakları sabreden derviş muradına erermiş

Kızlarrr, çoğuyla akşama kadar wp tan konuştuğum kiminle arada konuştuğum kiminle de irtibatımın malesef buraya girmeyince kesildiği dostlarım, ben de buradaki muhabbeti özledim, şükür çok güzel dostluklar verdi burası bana, her biri ülkemin her bir köşesinden çok güzel kardeşlerim oldu, bir tane de zeynep im oldu, ayağımda sallarken yazıuorum, bir anı kalsın burada yazdıklarım, kızım büyüdüğü zaman ona da okutayım, nerelerden nerelere geldik göstereyim, BÜŞRA teyzeyle yasemin teyzeyle elif teyzeyle esra teyzeyle Ayşenur teyzeyle şeyma teyzeyle nasıl tanışmışım nasıl başlamış dostşuklarımız okur belki ileride, 2 yaş 4 aylık koca bebem benim de bütün bir günümü alıyor, büyüdükçe daha da güzel oluyır her şey, inşallah bu topikte hepimiz zamanımızı alan bu bebelerden konuşacağız artık, topiğin spikeri elif , hanımı Ayşenur ve deli kızı Esra da inşallah kucaklarına alacaklar bebelerini, her şeyin zaöanı varmış onun da gelecek elbet Allah'ın izni ile, bende zeynep dışında her şey aynı, virüsten dolayı evdeyiz okul yok, gün geçirip duruyoruz fanı dünyada, ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…