Hayat insani beklemedigin yerlere sürüklüyor canısı ya,herkes düştü kendi derdine. Ummadığın seyler başına geliyo falan,rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sana hep diyorum kendini çok şartlama akışına bırak allah en güzel şekilde çizer yolunu merak etmeSaat 22 35 ben 1 saattir bütün sayfayı okudum ne güzel miş eski yaşananlar yaşadıklarımız kötü anılar güzel olmasada çok güzel miş dua etmek duacı olmak acaba kaç kişi kaç kişinin aklında hala yer etmiş hala kimler kimlerin duasında çok özledim hani eğer birgün hamile kalıp doğumm yapsak bile gitmiycektik beraber büyütücektik hayat telaşeler izin vermiyor malesef buna olsun herkes dilediğine kavuşsun mutlu olsunda varsın burası sesiz kalsın evlerimiz sesizlikten kurtulsunda gerisi yalan.( Benim ev hala sesiz ama inanıyorum çok az kaldı bu sessizliğin bozulmasına)Çok özledim hepiniziASSOSyal kuzum canım benim nasıl sın
Bıraktım akışına başladım ya Allah bismillah diyerek nasipse ne varsa yasıycaz görcezHayat insani beklemedigin yerlere sürüklüyor canısı ya,herkes düştü kendi derdine. Ummadığın seyler başına geliyo falan,rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sana hep diyorum kendini çok şartlama akışına bırak allah en güzel şekilde çizer yolunu merak etme
Grubu bulamıyorum bebeğim o kadar uzaklaşmışız
Ela yı bizim için çok öp annesi, yerim ben o bal yanaklarıHerkese merhaba kızlar nasılsınız iyi misiniz? kimler neler yaptı hayatlarında kimbilir neler değişti belki de değişen hiç birşey olmadı olsun oda iyi bir şey önemli olan sağlık ne yazsam neler anlatsam okadar çok şey var ki hepsini ayrıntısıyla yazmayı hayal ettim ondan hep erteledim ama yok artık ne o boş zaman var nede fırsat çünkü artık minik bir civciv im var tüm vaktimi alan bana bile zaman bırak mıyan çok şükür bin şükür iyiki geldin canım kızım iyiki zamanımın hepsi seninle geçiyor ne çok özlemişim özlemiştim seni bir bilsen ne kadar şükür etsem az bin şükür evimde artık bir ses var demiştim ama çok yakında diye inanıyorum diye yani anlayacağınız üzere bende anne oldum çok şükür şimdiki duam rabbim tüm istiyen lere nasip etsin inşallah en hayırlı en kısa zamanda benim bile oldu ya herkesin olur ben ona inanıyorum ne olur engeller ne olursa olsun bu yolda karşınıza ne tür zorluklar çıkarsa çıksın siz asla umutsuzluğa kapılmayın sıgınıcagınız tek kapı Rabbim min kapısı olsun asla pes etmeyin 5 yıl okadar şey yaşadım belki kimine göre zaman az belki benden daha zor şeyler yaşayan var ama benimde kolay geçmedi bir saati bile o beş yılın ama şimdi kızıma bakınca hiç bir şey gelmiyor aklıma hiç bir şey hepsini unuttum inşallah istiyen herkesin de gözlerinin içi gülen bebek leri olur ve onlarda o gözlere baktıkça tüm kötü günleri anıları unuturçok özledim burdaki sohbetleri artık arada fırsat oldukça yazarım hepinizi çok seviyorum @ASSOSyal
Şuan kucağımdaEla yı bizim için çok öp annesi, yerim ben o bal yanaklarısabreden derviş muradına erermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?