Nerde kaldı burdaki güzel günler, o sohbetler muhabbetler...wagen ASSOSyal @Pdr_ci @samanalevi @Meyra_naz @masal3487 @CigdemAsya @hilalcikkk @SUDESUDE09 D denizzz3 @busra_brt bir zamanlar guzel sohbetleriyle topigi senlendiren herkes nerede? Bence soyle bir toplanip eskileri yad etmenin zamanki geldi de geciyoor
Hayirdir abla anlatmak ister misin?Nerde kaldı burdaki güzel günler, o sohbetler muhabbetler...
Buradaki benden eser kalmadı artık...hey gidi hain zaman...hiçbirşey eskisi gibi olmayacak
Artık herkes bıraktı canım eski neşesi kalmadı,çocuğu olanlar zaten artık hayat telâşları farklılaştı@ASAOSyal sadece sen varsın galiba.Kimseler yok mu başka? Nasılsın?
Aynı.Yenice 5.tup bebek denemeden negatif sonucu aldım.Degisen birşey yok o konuda.Ama iyiyim.Kendimi hazirladigim bir sonuçtu.Onun dışında hayat her zamanki gibi işte.Artık herkes bıraktı canım eski neşesi kalmadı,çocuğu olanlar zaten artık hayat telâşları farklılaştıben giriyorum ama kimse yazmayinca kendi kendime ne yazayım konu yurumuyo
Yaşayıp gidiyoruz şükür canım sen nasılsın ne var ne yok
Öyle böyle yaşayıp gidiyoruz canım, hayat devam ediyor bugunumuze şükür napalim. Rabbim hayırlı olani nasip etsin inşAynı.Yenice 5.tup bebek denemeden negatif sonucu aldım.Degisen birşey yok o konuda.Ama iyiyim.Kendimi hazirladigim bir sonuçtu.Onun dışında hayat her zamanki gibi işte.
Canımız sağolsunbende burdayım heyyyy çok çok özledim hepinizi bende çok şey değişti ama çocuk konusu aynı yok maalesef kızlar sizi çok özledim
Hu huu minnoş yaz burayada biseylerbende burdayım heyyyy çok çok özledim hepinizi bende çok şey değişti ama çocuk konusu aynı yok maalesef kızlar sizi çok özledim
Canımmm sen nasılsinKizlarrrrrr merhabalar nasılsınız 2 koca sene geçmiş resmen tee eski sayfalara gidip okudum duygulandım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaların gücüne inanıyorum her zaman❤
Iyiyim çok şükür kuzum oğlum oldu 18 haziran da bir yaşına girecek bugün sünnet oldu biraz huzursuzuz teyzemiz. Ücretsiz den çıktım ise başladım derken aynı hayata geri döndüm sadece +1Canımmm sen nasılsin
Zaman akıp geciyo bugunumuze sukur olsun,allah büyük...
Gözün aydın kuzum,rabbim damatligini da gostersin inş,allah yardımcın olsun. Maşallah paşaya hayırlı evlât olsun inş canımIyiyim çok şükür kuzum oğlum oldu 18 haziran da bir yaşına girecek bugün sünnet oldu biraz huzursuzuz teyzemiz. Ücretsiz den çıktım ise başladım derken aynı hayata geri döndüm sadece +1farkla sen nasılsın kuzum neler yaptın bu uzuncaaa zamanda
Çok saol kuzum darısı sana ve isteyen herkese olsun insallah. Aminnn aminnnnGözün aydın kuzum,rabbim damatligini da gostersin inş,allah yardımcın olsun. Maşallah paşaya hayırlı evlât olsun inş canım
Ben hep aynı ben değişen hiçbirşey yok hayatımda şükür
Ne yazayım be kuzum koca iki sene bitmiş aman herşerde bir hayır vardır elbet birgün buraya hayat hikayemi yazmaya gelicem ama inşallah sonu mutlu son olucak çok şükür bin şükür diyeceğim gün gelicek ve ben ilk buraya yazıcam inşallah seni çok seviyorumHu huu minnoş yaz burayada biseyler
Neler olur neler biter,çıkmadık candan ümit kesilmez canısıNe yazayım be kuzum koca iki sene bitmiş aman herşerde bir hayır vardır elbet birgün buraya hayat hikayemi yazmaya gelicem ama inşallah sonu mutlu son olucak çok şükür bin şükür diyeceğim gün gelicek ve ben ilk buraya yazıcam inşallah seni çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?