2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

@ASAOSyal sadece sen varsın galiba.Kimseler yok mu başka? Nasılsın?
Artık herkes bıraktı canım eski neşesi kalmadı,çocuğu olanlar zaten artık hayat telâşları farklılaştı ben giriyorum ama kimse yazmayinca kendi kendime ne yazayım konu yurumuyo

Yaşayıp gidiyoruz şükür canım sen nasılsın ne var ne yok

Aynı.Yenice 5.tup bebek denemeden negatif sonucu aldım.Degisen birşey yok o konuda.Ama iyiyim.Kendimi hazirladigim bir sonuçtu.Onun dışında hayat her zamanki gibi işte.

Aynı.Yenice 5.tup bebek denemeden negatif sonucu aldım.Degisen birşey yok o konuda.Ama iyiyim.Kendimi hazirladigim bir sonuçtu.Onun dışında hayat her zamanki gibi işte.
Öyle böyle yaşayıp gidiyoruz canım, hayat devam ediyor bugunumuze şükür napalim. Rabbim hayırlı olani nasip etsin inş

bende burdayım heyyyy çok çok özledim hepinizi bende çok şey değişti ama çocuk konusu aynı yok maalesef kızlar sizi çok özledim

Kizlarrrrrr merhabalar nasılsınız 2 koca sene geçmiş resmen tee eski sayfalara gidip okudum duygulandım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaların gücüne inanıyorum her zaman❤

Kizlarrrrrr merhabalar nasılsınız 2 koca sene geçmiş resmen tee eski sayfalara gidip okudum duygulandım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duaların gücüne inanıyorum her zaman❤
Canımmm sen nasılsin
Zaman akıp geciyo bugunumuze sukur olsun,allah büyük...

Canımmm sen nasılsin
Zaman akıp geciyo bugunumuze sukur olsun,allah büyük...
Iyiyim çok şükür kuzum oğlum oldu 18 haziran da bir yaşına girecek bugün sünnet oldu biraz huzursuzuz teyzemiz. Ücretsiz den çıktım ise başladım derken aynı hayata geri döndüm sadece +1 farkla sen nasılsın kuzum neler yaptın bu uzuncaaa zamanda

Gözün aydın kuzum,rabbim damatligini da gostersin inş,allah yardımcın olsun. Maşallah paşaya hayırlı evlât olsun inş canım
Ben hep aynı ben değişen hiçbirşey yok hayatımda şükür

Gözün aydın kuzum,rabbim damatligini da gostersin inş,allah yardımcın olsun. Maşallah paşaya hayırlı evlât olsun inş canım
Ben hep aynı ben değişen hiçbirşey yok hayatımda şükür
Çok saol kuzum darısı sana ve isteyen herkese olsun insallah. Aminnn aminnnn

Hu huu minnoş yaz burayada biseyler
Ne yazayım be kuzum koca iki sene bitmiş aman herşerde bir hayır vardır elbet birgün buraya hayat hikayemi yazmaya gelicem ama inşallah sonu mutlu son olucak çok şükür bin şükür diyeceğim gün gelicek ve ben ilk buraya yazıcam inşallah seni çok seviyorum

Bu kadınlar kulübü sayfasını kim bu hale getirdi ya çok karışık olmuş hiç güzel değil eski haline getiri verin ya girince nefesim kesiliyor yazılar karışıklık çok bunaltıcı

Neler olur neler biter,çıkmadık candan ümit kesilmez canısı

Saat 22 35 ben 1 saattir bütün sayfayı okudum ne güzel miş eski yaşananlar yaşadıklarımız kötü anılar güzel olmasada çok güzel miş dua etmek duacı olmak acaba kaç kişi kaç kişinin aklında hala yer etmiş hala kimler kimlerin duasında çok özledim hani eğer birgün hamile kalıp doğumm yapsak bile gitmiycektik beraber büyütücektik hayat telaşeler izin vermiyor malesef buna olsun herkes dilediğine kavuşsun mutlu olsunda varsın burası sesiz kalsın evlerimiz sesizlikten kurtulsunda gerisi yalan.( Benim ev hala sesiz ama inanıyorum çok az kaldı bu sessizliğin bozulmasına)Çok özledim hepinizi ASSOSyal kuzum canım benim nasıl sın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…