2014 ekim annelerinde neredeyse hix bebeğini kaybeden olmadı. Sadece iki kişinin kanaması olmuştu onlarsa kan sulandırıcı kullanıyordu. O gruptan sonra benimde başıma gelenleri düşününce noluyor dedim. Hiç bu kadar kanamalı hamile görmemiştim. Ondan şaşkınım.Canim bu grup aslinda olumsuzlugun az oldugu gruplardan ben 2016 kasim annelerindeydim kaybettim bebegimi ve neredeyse her gun bir hatta 2 kayip haberi aliyorduk. Yapilan arastirmalara gore ilk bebegin kayip orani %30 ikinci bebegin %2. Keske kimse yasamasa boyle seyler ama bedenimiz o kadar guzel isliyor ki sagliksiz olan embriyoyu atiyor. Abim doktor benim kurtaj olacagim gun bebegimi ilk kez görmüştüm ama kalo atisi hala yoktu ve soyledigi sey suydu abimin 'kalp atisi olsa bile su ana kadar ki gelisimi bize bebegim sagliksiz oldugunu gösteriyor simdi olmazsa ileriki aylarda mukakkak kaybedeceksin' her zaman icin kayip kotu bir sey tabi ki ama ne kadar erken o kadar iyi. Maalesef ilk uc ay cok zorlu bir surec
Al benden de o kadar. Dün akşamdan beri midem hiç bulanıyor mesela benimde. Agrim falan da yok. Umarım guzel şeyler oluyordur icerideGünaydın dün aksam yazamadım . Benimde korkularım basladı burda okudukça bugun midem bulanmadı kasıgımda agrımadı içime korku düştü yaşimdide bulansın diye aglayacam nerdeyse dün aksam epey kötüydüm halbuki bulantıdan
Belki bulantınız kesilmiştir. Benim oğlumda 1 2 hafta sürdü geçti. No-panic :)Günaydın dün aksam yazamadım . Benimde korkularım basladı burda okudukça bugun midem bulanmadı kasıgımda agrımadı içime korku düştü yaşimdide bulansın diye aglayacam nerdeyse dün aksam epey kötüydüm halbuki bulantıdan
Haklisin tabi canim ama artik o kadar kotu besleniyoruz ki. Yedigimiz her sey de hormon var bu durum da her seyi olumsuz etkiliyo maalesef zaman gectikce de daha fazla olumsuzlukla karsilasiyoruz2014 ekim annelerinde neredeyse hix bebeğini kaybeden olmadı. Sadece iki kişinin kanaması olmuştu onlarsa kan sulandırıcı kullanıyordu. O gruptan sonra benimde başıma gelenleri düşününce noluyor dedim. Hiç bu kadar kanamalı hamile görmemiştim. Ondan şaşkınım.
Aynen öyle bende ona şahit oldum bu hamileliğimde. Yani zaman geçtikçe gerçekten kanamalar dusukler her şey daha da artmış. Ama 2 yılda bu derece nasıl artmış onu anlamadım .Haklisin tabi canim ama artik o kadar kotu besleniyoruz ki. Yedigimiz her sey de hormon var bu durum da her seyi olumsuz etkiliyo maalesef zaman gectikce de daha fazla olumsuzlukla karsilasiyoruz
Ooo bir ikiz daha geldi katıldı grubumuza. Hadi hayırlısı. Sağlıkla kucakla iki yavrunu da. Peki tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi?günaydın kızlar,
kese görmüştük, çok şükür kalp atışınıda duyduk, ikiz bekliyoruz, iki tane kalp atışı duyduk, çok farklı bir heyecan kapladı bugün 7+4 'üz, doktor gelişimleri iyi dedi,
Senin oğlun kaç yaşında? Kızımda da öyle olmusti aslında 9. Haftada bitmişti bulantılar. Sanırım yine bitiyor bulantılarım. Çünkü yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Neyse ki kokulara karşı hassasiyetim hala mevcut :)Belki bulantınız kesilmiştir. Benim oğlumda 1 2 hafta sürdü geçti. No-panic :)
çok teşekkürlerOoo bir ikiz daha geldi katıldı grubumuza. Hadi hayırlısı. Sağlıkla kucakla iki yavrunu da. Peki tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi?
Aaa ne guzel 2. Ikizimiz oldu cok heyecanli :) masallah sizegünaydın kızlar,
kese görmüştük, çok şükür kalp atışınıda duyduk, ikiz bekliyoruz, iki tane kalp atışı duyduk, çok farklı bir heyecan kapladı bugün 7+4 'üz, doktor gelişimleri iyi dedi,
çok teşekkürler, kalp atışını duyduğunuz andaki o duygu gerçekten tarif edilemez, allahım isteyen herkese nasip etin, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallahAaa ne guzel 2. Ikizimiz oldu cok heyecanli :) masallah size
Cok sevindim sen baktir senden feyz alip bende giderim gorunurse :)Günaydın hanımlar, aramıza katılanlar hoşgeldiniz :) ben de doktora geldim bekliyorum . Heyecanlı ve tedirginim. Hcg ve keseye bakılıcak
Cok guzel ya darisi basimiza ben ilk hamileligimde maalesef hic duymadim kalp atisi simdi cok heyecanliyim bu kez duyacagima inanıyorum :)çok teşekkürler, kalp atışını duyduğunuz andaki o duygu gerçekten tarif edilemez, allahım isteyen herkese nasip etin, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
inşallah canım, ben 5+0 da kese sonrada 7+2 de de kalp atışını duydumCok guzel ya darisi basimiza ben ilk hamileligimde maalesef hic duymadim kalp atisi simdi cok heyecanliyim bu kez duyacagima inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?