Masallah canim hayirli olsunnn:)benimde nasipse ikiz olcak beraber saglikla ilerleriz insallhhhhhhhgünaydın kızlar,
kese görmüştük, çok şükür kalp atışınıda duyduk, ikiz bekliyoruz, iki tane kalp atışı duyduk, çok farklı bir heyecan kapladı bugün 7+4 'üz, doktor gelişimleri iyi dedi,
Canim benim de gecen gece cokkk agirdi.nasipse persembe doktora gittigimde sorcam.belki calsiyum eksikliğinden olabilir.hiccc süt icmem ben malesef.ama simdi mecburen burnumu tutup icmeye calisiyorum:)Kizlar aranizda bacagi agriyan var mi :) bacagin baslangic yeri agriyo bende. Ergenlikte boy uzarken agrir ya oyle bi agri
Tamam canım :)Cok sevindim sen baktir senden feyz alip bende giderim gorunurse :)
Bende normalde icmem hic kokusuna bile tahammul edemem simdi bir litre iciyorum ayip olur mu yazmam bilmiyorum ama ben içine muz ve cikolata koyup blender dan geciriyorum milkshake gibi guzel oluyo :)Canim benim de gecen gece cokkk agirdi.nasipse persembe doktora gittigimde sorcam.belki calsiyum eksikliğinden olabilir.hiccc süt icmem ben malesef.ama simdi mecburen burnumu tutup icmeye calisiyorum:)
saol canım, çok teşekkürler , inşallah beraber ilerleriz, 2 ayrı kese benimki de, crl derken ne demek istedin bilemedimMasallah canim hayirli olsunnn:)benimde nasipse ikiz olcak beraber saglikla ilerleriz insallhhhhhhh2 ayri kese mi senin de canim..crl ler ne bebeklerin
Canim bebislerin boyutlari crl. Ultrason kagidinda yazarsaol canım, çok teşekkürler , inşallah beraber ilerleriz, 2 ayrı kese benimki de, crl derken ne demek istedin bilemedim
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza :)Selam kızlar:)
Ben de muhtemelen haziran annesi olacağım, bi gelip selam vereyim dedim:) Daha önce 2014 mayıs annesiydim, ikinci bıdık geliyor gibi, sadece idrar testi yaptım, yedinci hafta civarı da jinekoloğa giderim diye düşündüm...
Hepinizi tebrik ederim, sağlıkla kavuşun inşallah miniklerinize....
Hii iyi fikirrr bende oyle yapayim o zaman.cunku icince burnumu tutuyorm sonra agzimda tadi kaliyo ve cok feci midemi bulandiriyiooBende normalde icmem hic kokusuna bile tahammul edemem simdi bir litre iciyorum ayip olur mu yazmam bilmiyorum ama ben içine muz ve cikolata koyup blender dan geciriyorum milkshake gibi guzel oluyo :)
Aynen canım bende de durum oydu. Bi de ben muzu da sevmem tek basina ama o da faydali. Karisinca guzel oluyo esim de iciyo :)Hii iyi fikirrr bende oyle yapayim o zaman.cunku icince burnumu tutuyorm sonra agzimda tadi kaliyo ve cok feci midemi bulandiriyioo
Hii superrr:))Aynen canım bende de durum oydu. Bi de ben muzu da sevmem tek basina ama o da faydali. Karisinca guzel oluyo esim de iciyo :)
biri 0,98 diğeri 0,96Canim bebislerin boyutlari crl. Ultrason kagidinda yazar
Hayirli olsun canim darisi bebisini gormeye insallahDoktordan geliyorum. Keseyi gordu ama bebegi goremedi. Muhtemelen gec dollenme olmuş dedi. 10 gun sonra tekrar çağırdı.
Karindan mi bakti canimDoktordan geliyorum. Keseyi gordu ama bebegi goremedi. Muhtemelen gec dollenme olmuş dedi. 10 gun sonra tekrar çağırdı.
Karindan mi bakti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?