• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben burayıda takip ediyordum bizimkinide birleşince benim için rahat oldu zamanla alısırız daha cok kişi daha çok tecrübe :) hatta mayıs annelerininde tecrübelerinden yararlanıyrm sizde bakabilirsiniz peki bizim gruptaki kızlar nerdesiniz herkes durumu farkedebildi mi?
Farkettim de böyle bir garip oldu sanki. Ben takip etmediğim için şimdi zor olacak. Keşke bi sorsalardı iyiydi

Yok Anam yok, bende de tık yok, benimki de sizden kıskandı sanırım normalde 60 lara vuran sancım çıkmadı bu sefer 20lerde ydi, bu arada çatı muayenesi oldum, kızlar boşuna korkutmussunuz beni valla, doktora dedim tam bakacaginda ne yapmam gerek dedim, o da iki parmaktan korkmama gerek yok dedi, gerçekten de hiç kendinizi kasmayin yani yanlış tabir olabilir belki ama ilişkide bile bazen daha çok acimis olabilir, hiç kafanızda büyümeyin, bu arada açılmam yokmuş, normali bekleyeceğiz haftaya tekrar kontrol.
Bunu duymam iyi oldu. Bugün dr com uğraştı beni cati muayenesine ikna etmek için. En son ikna olmuş gibi yapıp gitmesem mi diye düşünüyordum:) sağol canim kacmiyim ben :) demek sende de yok tik:( neyse yarın bir daha sorayım ben olmazsa. Belki yarın olur :)

efefsunkar efefsunkar kuzum neredesin doğurdun mu :KK70:
Canim ne de güzel hayallerin benle ilgili öyle :) aynı duyguları asi'ye besliyorum ben de ne yalan söyleyeyim :)

birlesmesi guzel olmus nasil olsa buradaki herkes haziran annesi.hanimlar sezeryan da hastanede kac gun kaliniyor.sezeryan yapanlar kac gun kaldiniz acaba.benim yaramaz kizim karnimi parcalicak sanki tekmelemekten bikmadi bu minik cadi..

sezeryanda artık tamamen uyutmuyorlarmış sanırım. mayıs ve haziran topiğinde kimler doğurduysa sezeryan olarak hep spinal ya da epidural. bir yerde okudum ; tamamen uyutulduğunda narkozun bebek için ve anne için az da olsa riski oluyormuş o yüzden tercih edilmiyormuş.

bu konuda fikri olan var mı ? sezeryan olacak olup da tümden uyutulmayı talep eden var mı kızlar.
ben ilk dogumumu spinal yaptim ve kizimi cikarirlarken nefesim kesildigini hissttim.uyanik olmak cok kotu herseyi gormek yani dogumunu gormuyosun ama sesleri duyuyorsun ben cok korkmustum asla istemiyorum.igneyide omirilige yakin yapiyolar ve canim cok yanmisti.ben israrla genel anestezi istedigimi soylicem daha once ameliyat falan oldigum icin genel enestezi aldim beni hic etkilemedi.biraz mide bulantisi oluyor ama cok kisa surede geciyor zaten bulanti kesici igne yapiliyor.spinal de bel asagisi uyusuyor sakat kalmis gibi hissediyosun dikis yerleri uyusukluk gecince cok aciyor tabi agri kesici igne yapiyolar rahatliyosun biraz.
hayirlisiyla hepimizin dogumu kolay olsun insallah.15 gunumuz kaldi cok heyecanliyiz..

Nöbetçi anneler günaydın. Bu hamilelik daha ne tür sıkıntıları yaşatacak artık. Son ay gerçekten zor geçiyormus. Bir tarafına yatıyorum kalcam belim kolum ağrıyor. Şekil değiştirmeye çalışırken Bekarnimi tutup yavaş yavaş 3-4 hamlede dönebiliyor um. Bu esnada sancı giriyor. Bunu saat başı yaparken bi de çiş molalari açlık susuzluk . Tuvaletteyken uyudum ya.. Allah'tan son iş haftam. Günduzleri de uyur dinlenirimm artık. Allah hepimize sabır versin. Umduğumuz dan kolay geçsin doğumlarimiz. Bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aldık mı hepsine değecek inş. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ayrıca.

Back
X