• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi :-)
Eki Görüntüle 2000062
Bal bu bal.. maşallah olgusuna

oy maşallah..:nazar::nazar:
Sütünün gelmesine çok sevindim,eğer verebilirsen memeden vermek bebekle duygusal bağı korumak açısından iyi diyorlar.Ama emin olamıyorsan bebeği biberonla doyurduktan sonra da çıplak bir şekilde göğsüne de koyabilirsin.
bir de biberona alıştıktan sonra göğsü reddedebiliyorlarmış aklında bulunsun.

Biz her sabah ve gün içinde bi kaç kez göğsümde yatıyoruz oğlumla orda çok huzurlu hemen uykuya dalıyor biberona alışması da hastane de oldu başta meme den gelmeyince çocuk biberona alıştı keyfi Yerinde olunca yarım saati bile geçiyo memeden süt alıyo şükür ama ağlama ya başlamadan yakalamam lazım yoksa mecbur biberonla veriyorum çok agliyo dayanamıyorum

Çocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi :-)
Eki Görüntüle 2000062
Maşallah allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200:

lilipit lilipit ve diğer doğum yapıp tecrübe edinen annelerimiz

şimdi benim hastane çantam şu şekilde..
eksikler varsa tamamlayım hemen..

anne için

* 1 gecelik
* 2 pijama t.
* 2 yedek pijama takımı ( minik de olsa kan olursa takıntılıyım giyemem diye koydum yedekleri )
* göğüs pedi
* depend
* sütyen
* iç çamaşır
* terlik
* rezene ve humana
* yoksa diye elektrikli minik su ısıtıcısı
* tülbent
* resim çekinmelik baş örtüsü ve göz kalemi allık

bebek için

* 4 tam takım kıyafet
( her birini ayrı küçük hurçlara koydum. sıraya göre dizdim ) şu şekilde ;
-bez
-çıtçıtlı body
-alt-üst
-2.çorap
-eldiven,şapka
-ağız bezi
-penye battaniye
* yedek çıtçıtlı body patik ve alt
* bez ve ıslak pamuk mendil
* hastaneden çıkartmak için battaniye
* puset
* yüz mendili
* havlu
* biberon
* emzik

----şimdi hatırladıklarım bunlar. çünkü baya oldu ben çantaları hazırlayalı.
iki ayrı kabin boy bavula hazırladım. üzerlerine de yazdım bebek için anne için diye.
ilk kıyafetini de ayrıca yazdım ki yanlış giydirilmesin diye.

eksiklerim neler ?
zıbın demişsin onu okudum. hafta sonu 6 tane alsam yeter mi ? 1 tane var çünkü.
telaşlandım son 1 haftam öyle görünüyor da.

Heyyyyy orda kimse var mı burası çok karanlık hu hu hu kimse yokmu @arsinli @mcrhelena efefsunkar efefsunkar
Burda birbirimizi bulmak zor oluyor:( bi girmiyorum sayfaya 180 okumamış mesaj:) etiketlemeden olmuyo

@momocan momocum çok fazla yazı var etiketlediğin iyi olmuş bizi:))) nasıl gidiyor ne zaman izne çıkıyosun? @arsinli doğurdun mu yoksa :)) efefsunkar efefsunkar sana doğurdun mu demiyorum kuzum sen anladın:)))
Bana dogurdun mu diye sormaman iyi oldu canim. Çünkü ben ... anladın sen:)))

Kızlar dünden beri huzursuzum çok.
Dün kontrolüm vardı yukarda yazdıklarımı kaçıran varsa okuyup bi akıl versin bana.

Korkuyorum...

Plesanta yaşlanması + suyun sınırın altında olması...
Siz benim yerimde olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Hareketleri azalırsa hemen gel dedi ama dün eşim aklıma iş düşürdü. Gece boyunca kabus gördüm. Gece uyurken bişey olsa sabaha kadar uykuda nasıl takip edecen hareketlerini bence c.tesi konuşalım alsın bebeği sağ salim doğru zaman ne zamansa dedi. Birkaç tanıdıkla konuştum onlarda normal doğum beklemek uğruna strese girme bebeğini riske atma vs vs bişekilde yorumlar hep riske girmeyip gelişimi tamamlamıştır diyip sezeryan olmam.

Kendinizi yerime koyun ve fikir verin bana.
Senin yerine koyduğumda elbette huzursuz olurdum. Ama plasenta yaşlanması kaçıncı seviye bilmiyoruz, sıvının az olması hangi ölçüde bunu da bilmiyoruz. Çok riskli olsa Dr hemen alırdı. Dr un la daha detaylı konuşmalısın.

@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?

Eki Görüntüle 2000062
oy cok tatli masallah masallah saglikli hayirli evlat olsun.Allah bagislasin.bende minik kizimi ozledim ya bir dogsada koklasam yavrumu.

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ yok canım o ağrı kişisel sanırım herkeste olmuyor. Bu dediğim yengemdede olmamış ağrı falan. Sen bol bol çömel yürü merdiven in çık doğumu tetiklesin :)

@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?

Ben de normal pijama takımı aldım çok da isabetli olur sen de öyle yap bence boşuna masraf yapma

Back
X