- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
İnşallah canım sağol şimdi iyiyim arada oluyor işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sağol şimdi iyiyim arada oluyor işte
Bal bu bal.. maşallah olgusunaÇocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi
Eki Görüntüle 2000062
oy maşallah..
Sütünün gelmesine çok sevindim,eğer verebilirsen memeden vermek bebekle duygusal bağı korumak açısından iyi diyorlar.Ama emin olamıyorsan bebeği biberonla doyurduktan sonra da çıplak bir şekilde göğsüne de koyabilirsin.
bir de biberona alıştıktan sonra göğsü reddedebiliyorlarmış aklında bulunsun.
duruma gore degisiyor demekki hazirlikli gitmek lazim.cvp icin tesekkur ederimBen bir gün kaldım.arkadasım dogum yapmıştı gazı cıkmayınca üç gün kalmıştı
Maşallah allah nazarlardan saklasınÇocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi
Eki Görüntüle 2000062
Bal bu bal.. maşallah olgusuna
Maşallah allah nazarlardan saklasın![]()
Burda birbirimizi bulmak zor oluyor
Bana dogurdun mu diye sormaman iyi oldu canim. Çünkü ben ... anladın sen:)))@momocan momocum çok fazla yazı var etiketlediğin iyi olmuş bizi:))) nasıl gidiyor ne zaman izne çıkıyosun? @arsinli doğurdun mu yoksa :))efefsunkar sana doğurdun mu demiyorum kuzum sen anladın:)))
Senin yerine koyduğumda elbette huzursuz olurdum. Ama plasenta yaşlanması kaçıncı seviye bilmiyoruz, sıvının az olması hangi ölçüde bunu da bilmiyoruz. Çok riskli olsa Dr hemen alırdı. Dr un la daha detaylı konuşmalısın.Kızlar dünden beri huzursuzum çok.
Dün kontrolüm vardı yukarda yazdıklarımı kaçıran varsa okuyup bi akıl versin bana.
Korkuyorum...
Plesanta yaşlanması + suyun sınırın altında olması...
Siz benim yerimde olsanız ne hisseder ne yapardınız?
Hareketleri azalırsa hemen gel dedi ama dün eşim aklıma iş düşürdü. Gece boyunca kabus gördüm. Gece uyurken bişey olsa sabaha kadar uykuda nasıl takip edecen hareketlerini bence c.tesi konuşalım alsın bebeği sağ salim doğru zaman ne zamansa dedi. Birkaç tanıdıkla konuştum onlarda normal doğum beklemek uğruna strese girme bebeğini riske atma vs vs bişekilde yorumlar hep riske girmeyip gelişimi tamamlamıştır diyip sezeryan olmam.
Kendinizi yerime koyun ve fikir verin bana.
oy cok tatli masallah masallah saglikli hayirli evlat olsun.Allah bagislasin.bende minik kizimi ozledim ya bir dogsada koklasam yavrumu.Çocuk doğunca buraya giremez oldum ama aklım hep sizde herkes iyidir umarım okuyamadım geçmişi doğum yapan varsa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bekleyenlere kolaylıklar güzel dogumlar @efsunsuz merak ediyorum doğum yaptın mı canım. Bu arada kızlar sütüm geldi çok şükür arada mama takviyesine devam ediyorum ama anne sütüne yoğunlaştık çok şükür memeden emince doydu mu emin olamıyorum oyüzden çoğunlukla sağıp biberonla veriyorum yanlış yapıyorun galiba ama emin olsam sadece meme den vermek istiyorum kendisi de pek sabırsız gerçi memeyi tutana kadar biraz huysuzlanıyor inşallah zamanla daha rahat kavrar da ikimiz de rahat ederiz. oğlum çok tatlı teyzeleri ultrasonda eli hep yüzündeydi hala bütün pozları öyle pek Nazlı kendisi
Eki Görüntüle 2000062
@TuruncuHayal canım gögüs kalkanı, gögüs kremi bunlarıda koy derim.
Ben pijama bulamadım güzel rahat bişeyler hep lohusa hamile pijamaları var onlarda çirkin ve gereksiz pahalı. 1 - 2 defa ancak kullanır sonra atarım kenara.
Normal pijama takımımı alsam, kompedan loya gibi yerlerden?
Benim de randevum pazartesii :) saat 11.10 senin kaç ?
irosss bebeğin çok narin ve tatlı Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin canım