Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah o kramplar ne cektik su hamilelik boyuncaDün sabah bacağıma kramp girdi, geçmesi için ayak parmaklarımdan geri ittirdik ayağımı. Zorlandı sanırım dünden beri toparlıyorum ve ayak parmaklarımın üzerine basamıyorum. Ne iyi gelir![]()
masaj yap canim agriyan yerineKızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
Allah kolaylik versin saglikla al kucagina bebisini insallah..Kızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
yatmak zorunda hissediyorumkendimi.cunku sirt ustu yatmak veys saga yatmak bebege zararliyimis.cok cok zorlaniyorum artik ama sabir napicaz.bir ara yatiyim diyorum iki saniye gecince yine soltarafima yatiyorum bebegim rahatsiz olmasin da az kaldi zaten seninde az kalmis biraz daha dayanalim en zor gunler son haftalarmis Allah yardim etsin hepimize.Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz Dr yurt dışından gelmemişti
Kızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
Ayy ben de ondan korkuyom zati. Yapmaua yapiyom da gec baslayinca bitmiyo ki isler. 10guncuk daha dursun evde hersey biter. Sonra istedigi an gelsin minikCanım sen yine de hazırlığını yap bende öyle idim daha var diye diye yapamadan baktım doğum oluyor. Çok şükür acil olanlar hazırdıyoksa çok kötü olurdum
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz Dr yurt dışından gelmemişti
İçine doğmuştu sanki senin ya.Dr um yetişemeyecek ona üzülüyorum hastaneye yatışım yapıldı nst de 60 A kadar sancı çıktı en fazla. açılma var mı ona baktılar. İcapçı Dr û çağırcaklar onu bekliyoruz o oğlumun Dr idi ama doğum hafta sonu olduğu için gelmemişti ilkini yaptıramadı ikinci ona kısmet olacak
Canim benim oglumda ilk 5 gun almadi memeyi direndi resmen mecbur ilk mama verdm sonra sagdim sutumu biberonla verdm. Suan oglum emiyo hemde nasil:) alisiyorlar merak etme. Aciktiginda once memeyi ver ugras pes etme almazsa biberon ver. Hic pes etmedm ben resmen o agladi bende agladim ama basardik
Doğum yapan anneler belki yazdınız kaçırdım ama cevap verebilirsenniz çok sevinirim
.hastanede bebek için kaç takım kıyafet kullandınız
. Kendiniz için kaç takım gecelik ya da pijama kullandınız
. Depend hastanede kaç tane alsak yeter
.bebek bezi kac tane kullandınız
. Süt sagma makinası hastaneye almamıza gerek var mi
.bunun dışında şunu aldım çok ise yaradı ya da şu olsa çok iyi olurdu dediğiniz bişey var mi
Amin canım inşallahDesteğin için teşekkür ederim böyle söylemen bile cesaret verdi inşallah iyi güzel ahlaklı vatanına milletine bağlı hayırlı evlatlarımız olur.
Günaydın:) evet kendime söyleye söyleye bir baktım hep soldayım. Tabii uyanınca zavallı bacağım çürük gibi ağrıyor ama olsunbeatrices canim sola yatmayı halledebildin mi sen? Ben nst icin 20 dkligina yatiyorum da pert oluyorum. Yarım saat kendime gelemiyorum hatta