• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
Allah kolaylıklar versin bir avazda dogur inşallah..

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz Dr yurt dışından gelmemişti
Doktorunun düşünme canım hayırlısı boyleymis. Sen yaparsın.. bir avazda doğur insallah

2 tane 10 lu hastane çıkışı kullandık
2 tane zıbın 2 tane tulum
hastane çıkışları hariç 2 battaniye kullandık
2 gün kaldık 2.gün kaka yaptı
Ama 1.gün kaka yaparsa daha çok koymak gerek

4 hastabezi 1 paket lohusa Pedi kullandım

Bebek bezi kaka yaparsa çok sık lazım oluyor 20 tane koymuştum arttı birkaç tane
Ama küçük bir çişte bile değişti
Bazen de altını açınca yeni beze yaptı.

1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık kullandım

Benim sütüm gelmedi pompamı Yanımdaydı .sezaryen olduğu için kullanırdım
Sağol canım bilgiler için :KK15:

Annem beni ve kardeşimi yaşadığı yerdeki çok meşhur bir ebeye doğurtmuş. Suyunun gelmesiyle sancı başlamış ve hemen doğmuşuz. Ebe çok güzel doğum oldu demiş buna jet doğum diyoruz demiş. Demek çatısı falan uygundu. Ben de herkese jet doğum temenni ediyorum. :)

Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl
Sagdan sola dönüş yaparken önce kalkıp otur sonra diger tarafını dön. O şekilde zarar vermezsin

Dr um yetişemeyecek ona üzülüyorum hastaneye yatışım yapıldı nst de 60 A kadar sancı çıktı en fazla. açılma var mı ona baktılar. İcapçı Dr û çağırcaklar onu bekliyoruz o oğlumun Dr idi ama doğum hafta sonu olduğu için gelmemişti ilkini yaptıramadı ikinci ona kısmet olacak
Allah yardimcin olsun kolay dogumlar diliyrm

Ben bugün gidip depend bez alayım en iyisi su fln gelirse aniden giyerim, beden ne alcaz büyük boy nasıl olur çok mu büyük

Doğum yapan anneler belki yazdınız kaçırdım ama cevap verebilirsenniz çok sevinirim
.hastanede bebek için kaç takım kıyafet kullandınız
. Kendiniz için kaç takım gecelik ya da pijama kullandınız
. Depend hastanede kaç tane alsak yeter
.bebek bezi kac tane kullandınız
. Süt sagma makinası hastaneye almamıza gerek var mi
.bunun dışında şunu aldım çok ise yaradı ya da şu olsa çok iyi olurdu dediğiniz bişey var mi
5 takım götürdüm ama 2 takım kullandık
Pijama olarak 2 takım götürdüm ikisinide kullandım bir takım daha olsa kullanırdım.
5 atlet koydum hepsini kullandım.çok terledim
Hasta bezini hastanede taktılar kirlenince bebek bezi yada orkid kullan dediler. Diğerlerini önermiyoruz dedi. Birbebekbezi sonra da bir orkid kullandım.
Silikon mama kaşığı götürdüm. İlk damlaları elimle kaşığa sağarak damla damla ağzına akıttım.
Çorabı hiç çıkarmadım. Terliğimi iyiki almışım.
Emzirme atleti almamıştım normal atletle zorlandım biraz. Emzirme sütyenini aldım ama hiç kullanmadım.

Günaydın:) evet kendime söyleye söyleye bir baktım hep soldayım. Tabii uyanınca zavallı bacağım çürük gibi ağrıyor ama olsun :KK70:
Çok sevindim. Normalde kendime odaklanip ' neden ben yapamadim" diye üzülürdüm ama burda konu bebis olunca çok sevindim;) bacagin icin de gecmis olsun diyebilirim sadece. Bi önerim yok malesef :) hadi bakalim bi bebek rahata erdi. Diğeri çıksa da fena olmaz artık hani:)))

ben varim :halay: ve artik bizim bebisler tosun oldular sezaryen bizim icin yuzde 90 oldu normai unuttum bile
Bana da öyle gibi geliyor canım.. yarın kontrolüm var bakalım durum ne senin kontrol ne zaman

5 takım götürdüm ama 2 takım kullandık
Pijama olarak 2 takım götürdüm ikisinide kullandım bir takım daha olsa kullanırdım.
5 atlet koydum hepsini kullandım.çok terledim
Hasta bezini hastanede taktılar kirlenince bebek bezi yada orkid kullan dediler. Diğerlerini önermiyoruz dedi. Birbebekbezi sonra da bir orkid kullandım.
Silikon mama kaşığı götürdüm. İlk damlaları elimle kaşığa sağarak damla damla ağzına akıttım.
Çorabı hiç çıkarmadım. Terliğimi iyiki almışım.
Emzirme atleti almamıştım normal atletle zorlandım biraz. Emzirme sütyenini aldım ama hiç kullanmadım.
Atlet koyarım o zaman canım ben sadece 1 emzirme atleti 1 emzirme sutyeni koydum ama bikac tane normal atlet ekleyeyim terleyebilirim dedigin gibi.. battaniye kaç tane kulllandin teşekkürler bilgiler için..

Kizlar bugun 3. Gün ve sabah kahvaltı masasında kahvaltinin sonlarına doğru çarpıntı başlıyor ve öğlene kadar sürüyor. Tansiyonumu olcuyorum normal ama nabız 110 gibi çıkıyor neden acaba..

Back
X