• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Su meşhur cati muayenesini oldum bugun. Valla alttan ultrasonla bakmasi bence daha acili. Hic hissetmedim. Zaten eline jel de surdu belki ondan. Catim musaitmis. Bebiş kilolu da olsa zor da gecse normal dogum yapacaz ona gore dedi. Bu hafta birine 4400 dogum yaptirmis :KK57:
Bebis bu hafta kilo almamis. Haftalik olcumler o kdr onemli degil takma kafaya dedi. Keyfi de yerinde herhalde ugrasip da kanala girememis daha. 2 haftaya kdr dogum gozukmuyo galiba.
Dogumda fotografci yasaklanmis bilginiz var mi dedim. Bize gelmedi oyle bi yazi. Sadece bizim icin önemli olan sertifikali ve ameliyathane deneyimi olan biri olmasi dedi.

Canım bende şişeleri aldım ama henüz doldurmak için kolonya alamadım.Sen netten mi aldın,yoksa eminönünden falan mı? birde litresi ne kadardı hatırlıyor musun?
Eminonunden aldim ama hazir bunlar. Hani kolonyayi secip istedigin renge cevirmiyolar. Her rengin kokusu farkliydi. Yanlis hatirlamiyosam sisesi 5 ya da mak. 10 liraydi. 50 ufak sise aldim. Birbucuk litre bile gitmedi kolonya

Bebiş geliyor ya paha biçilemez bir hediye :KK68: ben bişey almayı düşünmüyorum :)))
Aa yok benim eşimin babasıyla zaten iyi bir ilişkisi olmamış, sembolik de olsa bu bağı her yoldan yapmak isterim. Sever hediyeleri zaten almazsam bozulur hem. O da anneler gününde beni çok mutlu etti.

Bende patikli alt çok az ya, çıtçıtlı body üstüne hep tulum yada bir kaç tane patikli alt onun üstüne uzun kollu üstler.
Ben herşeyi kısa kollu aldım ya, yaz ayı diye. Bu akşam tekrar bakayım olmadı bana yine alışveriş yolu görünüyor
Valla ben kisa kollu body seviyrm
Yeni doganda cok kullanisli, rahat giydiriliyor
Sonrasinda tek uzun kollu body altina tek patikli alt ile gece yatabilir
GunduZde kisa kollu body altina patikli alt giydirebiliriZ sanirim
Ama tabi nerden baksan onbes gunu bulur bu sekilde giydirmek diye dusunuyrm

Herkese merhaba hanımlar.. Kontrolden geliyorum. 1 cm açılmam varmış ama nst.de sancı falan çıkmıyo.. Bende de sadece dün geceden beri 1-2 kez hafif kasık ağrısı oldu o kadar. Dr.um dediki istersen perşembe günü yatışını yapalım suni sancıyla doğum yap.. O gece de nöbetçiymiş sonrasında da salı gününe kadar izinli. Ama istemezsen de ayın 16 sına kadar bekleriz dedi. Bu arada suyumuz falan gayet iyi bi sıkıntı yok. Kafam çok karıştı. Annemler önce bi gidelim dedi sonra bekle dedi. Bi de yarına kadar da karar vermem gerekiyo. Haber vermem gerekiyomuş çünkü hastaneye yarın, oda rezervasyonu falan için..
Fikirlerinize ihtiyacım var :KK64:

Su meşhur cati muayenesini oldum bugun. Valla alttan ultrasonla bakmasi bence daha acili. Hic hissetmedim. Zaten eline jel de surdu belki ondan. Catim musaitmis. Bebiş kilolu da olsa zor da gecse normal dogum yapacaz ona gore dedi. Bu hafta birine 4400 dogum yaptirmis :KK57:
Bebis bu hafta kilo almamis. Haftalik olcumler o kdr onemli degil takma kafaya dedi. Keyfi de yerinde herhalde ugrasip da kanala girememis daha. 2 haftaya kdr dogum gozukmuyo galiba.
Dogumda fotografci yasaklanmis bilginiz var mi dedim. Bize gelmedi oyle bi yazi. Sadece bizim icin önemli olan sertifikali ve ameliyathane deneyimi olan biri olmasi dedi.
Bebek cok buyukse niye riske atiyor ki o doktor Allah korusun hersey olabilir ben hastanede yatiyorken yan odafa bi kdinin bebegini dogurturken bogulmus catida bebek kilolu oluncq buyuk risk bence

Ben işyerinde süt sağdım canim, posetlerdense süt saklama kapları ortak buzdolabı Ve taşıma icin daha pratik oluyor, bir de uyumlu başlıkla direkt biberon olarak kullanılıyor
O kadar yatırım yapmışım ikinci bebeye de kullanmak farz oldu :halay:

Süt sağacak bacılarım, aventin termos çantası var, o da süper kullanışlı birşey aklınızda bulunsun

Ben de aventin pompasını aldım ama kutusunu bile açmadım. Tecrübesizlik işte. İhtiyacım olursa açar temizlerim dedim, kutusunda dursun :KK22: Süt saklama poşeti ve kabı da almadım. :KK22:

Tatlım z
Tatlım bu olay sadece Mersindeymiş zaten. Resmi yazıyı da paylasmıştım. Mersin il sağlık müdürlüğünden yani

Ben de aventin pompasını aldım ama kutusunu bile açmadım. Tecrübesizlik işte. İhtiyacım olursa açar temizlerim dedim, kutusunda dursun :KK22: Süt saklama poşeti ve kabı da almadım. :KK22:
Aç bi kaynat bacım ya lazım olunca uğraşacak vakit olmaz belki :) ebebege falan da uğrarsan bi paket süt poşeti aldın mı hazırsın iste :)

Ben hastane çantama koyarım herhalde... paranoyagim biraz herşey hazır olmalı... bir haftadır evde ellenmedik şey bırakmadım valla herşey hazır olmalı bidik gelmeden:)

Bebek cok buyukse niye riske atiyor ki o doktor Allah korusun hersey olabilir ben hastanede yatiyorken yan odafa bi kdinin bebegini dogurturken bogulmus catida bebek kilolu oluncq buyuk risk bence
Valla kadin cok da rahat dogurmus dikisi bile yokmus nerdeyse. Doktorum oldukca tecrubeli. bugune kdr sezeryan da olabilor cati muayenesinden sonra konusuruz diyodu. Catin gayet uygun muayene de rahat oluyosun normal dogum kesinlikle dedi. Bi de ilk olacagi icin biraz yureklendirme amacliydi yani anlattiklari. Yoksa her zaman diyo iste suyu azalir kalp ritmi degisir sezeryana donebilir diye. Ama bu sekilde giderse normal dogum ki ben de bunu ıstiyorum zaten sezeryandan baya korkuyorum acikcasi

Kizlar merhaba bende bugun kontrole gittim sanci falan çıkmadı bebisde kanala yerlesmemisti kilosuda 3900 diyince seker bebegi olduğundan ilk dogumum normal olmasina ragmen spinal sezeryana karar verdik ve bebisimi saat 16 da aldm kucağıma ve sezeryan esnasında kordonun boynunu astara aldığını o yüzden aşağı inmedigini söyledi ve cok doğru karar verdigimizi gördük bebis dogunca 3815di.darısı basiniza arkadaslar cok güzel bi duygu 2.kez anne olmama ragmen herkese nasip etsin Rabbim

Kizlar merhaba bende bugun kontrole gittim sanci falan çıkmadı bebisde kanala yerlesmemisti kilosuda 3900 diyince seker bebegi olduğundan ilk dogumum normal olmasina ragmen spinal sezeryana karar verdik ve bebisimi saat 16 da aldm kucağıma ve sezeryan esnasında kordonun boynunu astara aldığını o yüzden aşağı inmedigini söyledi ve cok doğru karar verdigimizi gördük bebis dogunca 3815di.darısı basiniza arkadaslar cok güzel bi duygu 2.kez anne olmama ragmen herkese nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben de sabah 08:30 da genel anestezi ile doğum yaptım. 3630 gr 53 cm doğdu kızım... henüz ememiyor damla damla sıkıp veriyoruz kolostrumu... onun dışında 15 cc mama aldı... uyandırmak epey zor oluyor... darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel sütün hemen gelmiş bol sütlerin olsun inşallah :)

Kızlar on günlük olduk çok şükür deneyimli anneler bebek susuyormu ki su ne zamandan itibaren veriliyor

G Gunayfur gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün. Sana da maşallah hiç kesisiz normal doğum yapmışsın ne güzel, benim de hayalim.. Allahım bana da nasip eder inşallah hayırlısıyla
Inş canım rabbim gönlüne göre versin. Benim 2. Doğumum olduğu için sanırım biraz daha iyiydi bu kadarını beklemiyordum doğrusu. :)

Back
X