- 18 Ekim 2016
- 768
- 1.750
- 113
hala dogum yapmamis arkadaslarim bencd hamileligin keyfini surun zira bebek dogduktan sonra uykusuz geceler sizi bekliyor bende sabirsizlaniyodum bi an once dogsun istiyordum ama karnimdayken oda cok rahatmis bende onu anladim 
saka bi yana zor bi surec ama ilk haftayi atlattiktan sonra evdeki kayinvalide giderse hersey normale donuyor cok sukur gitti benimkisi kaldik oglumla basnasa kiz kardesim geldi onunla yardimlasa bakiyoruz bebege normal dogum dikislerim yeni yeni toplarlandi uzerine oturabiliyorum artik size bi tavsiye hala hasta bezi almamis arkadaslarim cokda gerek olmadi hastanede zaten verdiler eminim sizede verirler zaten kanama normal adet kanamasindan cok az fazla oliyor onada gece pedleri yani uzun olanlar daha kullanisli oluyor gece pedi alin ben dogumdan hemen sonra giymek icin alttan kilotlu korse aldim o kadar isime yaradiki hem belimi sicak tuttu hemde gercekten skilastigimi hissettim bu arada bebeginizi bool bol emzirin diyorlar ama bebek emmiyorsa ilk hafta bol bol mamayi verin arkadaslar ben vermedim cocugum memeyi tutsun diye cok cabaladim cocugum sarilik oldu hastanelere gidip gelmekten yorulduk emin olun ilk haftayi atlattiktan sonra bebekler kendilerini azda olsa toparliyor ve memeyi tutmaya basliyor onemli olan ilk haftayi atlatmak sariliga yakalanmamak cook uzun yazdim kusura bakmayim ama belki isinize yarar verdigim bilgiler ama dedigim gibi bunlar benim gorus ve tecrubelerim farkli dusununler olablr