• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hala dogum yapmamis arkadaslarim bencd hamileligin keyfini surun zira bebek dogduktan sonra uykusuz geceler sizi bekliyor bende sabirsizlaniyodum bi an once dogsun istiyordum ama karnimdayken oda cok rahatmis bende onu anladim :anneadayı::anne: saka bi yana zor bi surec ama ilk haftayi atlattiktan sonra evdeki kayinvalide giderse hersey normale donuyor cok sukur gitti benimkisi kaldik oglumla basnasa kiz kardesim geldi onunla yardimlasa bakiyoruz bebege normal dogum dikislerim yeni yeni toplarlandi uzerine oturabiliyorum artik size bi tavsiye hala hasta bezi almamis arkadaslarim cokda gerek olmadi hastanede zaten verdiler eminim sizede verirler zaten kanama normal adet kanamasindan cok az fazla oliyor onada gece pedleri yani uzun olanlar daha kullanisli oluyor gece pedi alin ben dogumdan hemen sonra giymek icin alttan kilotlu korse aldim o kadar isime yaradiki hem belimi sicak tuttu hemde gercekten skilastigimi hissettim bu arada bebeginizi bool bol emzirin diyorlar ama bebek emmiyorsa ilk hafta bol bol mamayi verin arkadaslar ben vermedim cocugum memeyi tutsun diye cok cabaladim cocugum sarilik oldu hastanelere gidip gelmekten yorulduk emin olun ilk haftayi atlattiktan sonra bebekler kendilerini azda olsa toparliyor ve memeyi tutmaya basliyor onemli olan ilk haftayi atlatmak sariliga yakalanmamak cook uzun yazdim kusura bakmayim ama belki isinize yarar verdigim bilgiler ama dedigim gibi bunlar benim gorus ve tecrubelerim farkli dusununler olablr :KK49:

Emire27xxx Emire27xxx eşime bebeğin durumunu sordum. İki dr normal bulduysa sorun yoktur dedi. Çocuğun başının büyüklüğüne ve kafa yapısına göre konumu ve ölçüsü değişebilir dedi... bir de açıklığın büyüklüğü küçüklüğünden ziyade hızlı kapanması sorun oluşturur dedi...

Aynen öyle canım psikolojik oluyor senin düşüncelerin hep bendede vardı :) ama benim ki hazırlıksız olunca girerken şaşkın gibi girdim çıktım ne olduğunu bile anlamadan odamdaydım
İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Doğum yapanlar da sağlıkla büyütsünler meleklerini :KK68:

Kızlar bebek iki gündür çok az hareket ediyor dün nst de kalp atışları eskisine göre yavasti. Aç ta değildim doktor tekrarladı uyuyor falan olabilir dedi.ama bugün hala az hareket ediyor.kanalda şu an.doktora birşey sorulmuyor. Her şeye anormal tepki veriyor.kanalda olduğu için mi az hareket ediyor bilginiz var mi.yoksa doktora mi gitsem:110:

Benim bebis bu gece de gelmedi artik 41 e basliyoruz yarin benim gibi olanlar dr unuz ne onerdi n kadar beklediniz? Eger kemdiliginden baslamazsa ilacla baslatma fikri ne ne diyorsunuz

Kızlar bebek iki gündür çok az hareket ediyor dün nst de kalp atışları eskisine göre yavasti. Aç ta değildim doktor tekrarladı uyuyor falan olabilir dedi.ama bugün hala az hareket ediyor.kanalda şu an.doktora birşey sorulmuyor. Her şeye anormal tepki veriyor.kanalda olduğu için mi az hareket ediyor bilginiz var mi.yoksa doktora mi gitsem:110:

Bugun birseyler ye sonra da agzina tatli birseyler atip uzan bir saat icinde ne kdr hareket ettigine bak cnm eger etmiyorsa dr un anormol tepki vermesini takma cocugun ve senin sagliginiz onemli git muayne ol yeterli gelmiyorsa hareketler derim ben

hala dogum yapmamis arkadaslarim bencd hamileligin keyfini surun zira bebek dogduktan sonra uykusuz geceler sizi bekliyor bende sabirsizlaniyodum bi an once dogsun istiyordum ama karnimdayken oda cok rahatmis bende onu anladim :anneadayı::anne: saka bi yana zor bi surec ama ilk haftayi atlattiktan sonra evdeki kayinvalide giderse hersey normale donuyor cok sukur gitti benimkisi kaldik oglumla basnasa kiz kardesim geldi onunla yardimlasa bakiyoruz bebege normal dogum dikislerim yeni yeni toplarlandi uzerine oturabiliyorum artik size bi tavsiye hala hasta bezi almamis arkadaslarim cokda gerek olmadi hastanede zaten verdiler eminim sizede verirler zaten kanama normal adet kanamasindan cok az fazla oliyor onada gece pedleri yani uzun olanlar daha kullanisli oluyor gece pedi alin ben dogumdan hemen sonra giymek icin alttan kilotlu korse aldim o kadar isime yaradiki hem belimi sicak tuttu hemde gercekten skilastigimi hissettim bu arada bebeginizi bool bol emzirin diyorlar ama bebek emmiyorsa ilk hafta bol bol mamayi verin arkadaslar ben vermedim cocugum memeyi tutsun diye cok cabaladim cocugum sarilik oldu hastanelere gidip gelmekten yorulduk emin olun ilk haftayi atlattiktan sonra bebekler kendilerini azda olsa toparliyor ve memeyi tutmaya basliyor onemli olan ilk haftayi atlatmak sariliga yakalanmamak cook uzun yazdim kusura bakmayim ama belki isinize yarar verdigim bilgiler ama dedigim gibi bunlar benim gorus ve tecrubelerim farkli dusununler olablr :KK49:
Canım yazdıkların içime su serpti hepimiz aynı dönemden geçiyoruz. Uykusuz gecelere alışırım yeter ki yesin ve büyüsün ama emme ve sarılık derdi ilk zamanlar insanın moralini sıfıra indiriyor. Kaçıncı gününde bebeğin, memeyi tutmaya sonradan başladı mı

Kızlar selam bir sorum olacak. Dün nişanım gelmişti benim. Alt tarafta baskı ve geçici ağrılar dışında birşeyim yoktu. Doktorumda normal olduğunu söylemişti. Şimdi lavaboya girecektim bişey düştü yine baktım dün gelenin aynısı. Bu nişan parça parça gelebiliyormu? Böyle olan varmı?

Kızlar selam bir sorum olacak. Dün nişanım gelmişti benim. Alt tarafta baskı ve geçici ağrılar dışında birşeyim yoktu. Doktorumda normal olduğunu söylemişti. Şimdi lavaboya girecektim bişey düştü yine baktım dün gelenin aynısı. Bu nişan parça parça gelebiliyormu? Böyle olan varmı?
Dr.unu arayıp bir sorsana

Evet canım. Benim ilk gün beş , ikinci gün üç, üçüncü gün de iki kere geldi.
Gelen akıntı taze kanlı ,pıhtı gibi olursa doktor hemen gelmemi söyledi.
Onun haricindekiler normalmiş.

Canım yazdıkların içime su serpti hepimiz aynı dönemden geçiyoruz. Uykusuz gecelere alışırım yeter ki yesin ve büyüsün ama emme ve sarılık derdi ilk zamanlar insanın moralini sıfıra indiriyor. Kaçıncı gününde bebeğin, memeyi tutmaya sonradan başladı mı
basta emmedi cok uzulduk kayinvalidem beni sinir etti bu ne bicim gogus ucu diye kocaman diye banyoya girdim agladim saatlerce sonra mama verdirmedi cocugum sarilik oldu simdi 8. gunumuz bebegim 7. gunde emmeye basladi bebegin gozu biraz acildikca emmeye basliyor hic supheniz olmasin

Evet canım. Benim ilk gün beş , ikinci gün üç, üçüncü gün de iki kere geldi.
Gelen akıntı taze kanlı ,pıhtı gibi olursa doktor hemen gelmemi söyledi.
Onun haricindekiler normalmiş.
Anladım canım. Yok kanlı pıhtı değil. Peçeteyle bile silinmeyecek kadar yapışkan birşey rengide kahve pembe gibi. Teşekkür ederim yorumun için :KK200:

seninbenimgibi seninbenimgibi bu arada günün dolmuş. Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Son zamanlar beklemek gerçekten çok zor. Takvim bitince eminim daha zordur.

Anne olmak gerçekten bambaşka bir duyguymuş, güzelliği Bir yana ama insanı olduğundan çok farklı bir insan yapıyor. Son derece rahat bir insanı bile pimpirikli ve en Küçük sorundan pes eder ağlar birine çevirebiliyormuş. Ama Doğum olduktan sonra hamileliği arar mıyım demeyin, insan yanında yatanın kendi çocuğu olduğuna inanamıyor, boncuk boncuk gözünüzün içine bakınca sanki tüm sorunlar ondan kaynaklanmıyormuş gibi kanınız kaynıyor haytaya :KK48:

basta emmedi cok uzulduk kayinvalidem beni sinir etti bu ne bicim gogus ucu diye kocaman diye banyoya girdim agladim saatlerce sonra mama verdirmedi cocugum sarilik oldu simdi 8. gunumuz bebegim 7. gunde emmeye basladi bebegin gozu biraz acildikca emmeye basliyor hic supheniz olmasin
Canım senin için çok sevindim darısı başıma inşallah, bu lohusalık ile ilgili öğrendiğim bi şey varsa asla konuşanları duymayın ve he deyip geçin idi. Sen de öyle yap çünkü insanlar süt ile ilgili konuşmaya, foşur foşur gelen sütlerinden bahsetmeye bayılıyorlar

Back
X