• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb.nerelerdesiniz. bebis nasil. İyilesebildiniz mi

Aslında herkesi bebeklerini merak ediyorum
Geçmişi de okuyamadım
Doğum yapanlara hayırlı evlatlar diliyorum
Bekleyenlere de bir nefeste kolay doğumlar
Hastane işleri bitmedi.
Bebeğimin kontrollerine sevinir ken bugün doktor yatış verdi
İdrar yolu enfeksiyonu dedi 1 hafta yatacakmışız. Daha 15.günümüz..lohusalıkta psikolojisi aplakalı ..Çok üzgünüm

Canım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer
Ayy çok geçmiş olsun canım. 1 hafta çok uzun bir zaman demekki değeriniz baya yükselmiş. Bizimki 15 di sınıra yakın demişti. Gece gündüz saat başı emzirdim geçti gibi.
Allahım size de çok acil şifalar versin canım.

Bide kızlar genel bir yorum daha yapacam. Allah korusun bu gibi durumlarda insanın gözü kapanıyor sanki, aklınıza yatmayan en ufak bir durumda hemen söyleyin.

Aslında herkesi bebeklerini merak ediyorum
Geçmişi de okuyamadım
Doğum yapanlara hayırlı evlatlar diliyorum
Bekleyenlere de bir nefeste kolay doğumlar
Hastane işleri bitmedi.
Bebeğimin kontrollerine sevinir ken bugün doktor yatış verdi
İdrar yolu enfeksiyonu dedi 1 hafta yatacakmışız. Daha 15.günümüz..lohusalıkta psikolojisi aplakalı ..Çok üzgünüm
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer

Kızlar bi göğsümün deliği çok ince galiba bebeğim sevmiyor pek zaten ondan emince dolu dolu yutkunamıyorda ve taş asılmış gibi sanki acıyor yürürken falan ne yapabilirim sağıyorum da geçmedi

merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.

merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.
Hayırlısıyla doğumunuzu yaparsınız inşallah merak ettim kayseri de hangi hastaneye gidiyorsunuz ben de ağustos annesi olcam kısmetse :)

Kızlar hipp in çayını mı alsam humananın mı :işsiz:

efefsunkar efefsunkar canım benim rabbim şifa versin inşallah, öncelikle inan senin ve mcrhelena mcrhelena icin giriyorum siteye sonra diğer yazılanları okuyorum, boylesi hayirliymis rabbim daha büyük dertler vermesin, inşallah öncelikle iyi doğum haberlerini, sonra da şifa haberlerini bekliyor olacağız, biZi habersiz bırakma...

Canım bende humananin çayı var, tadı falan fena değil çevremdeki arkadaşlarım hep humana yi kullanmis çok memnunlardı onların tavsiyesi ile aldım, bende sana tavsiye ederim o zaman

beatrices beatrices selam beat simdi musavirim aradida ben calisamaz raporu 2mayista almistim diyoki 22 mayis gozukuyo ben nisan sonunda ayrilmistim isten 1 mayistan 22 mayisa kadar ucretsiz izinli gosteriyorum seni dedi hic bir sey anlamadim bi zarari olur mu bana alacagim ucrette bi azalma falan olur mu
Emeklilik hesabında günün azalır. Onlar beyanda mı hata yapmışlar? Raporun kopyası var mı?

Canım bugün doktor yatış verdi
1 hafta hastanede kalacakmışız
2.haftaya uzayan sarılık enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı
Çok Üzgünüm minicik haliyle damar yolu açtılar
İnşallah doğumun kolay geçer
Geçmiş olsun kuzuya, tez zamanda iyi haberleri gelsin. Erken teşhis iyidir, güzelce bakılır hastahanede. Gönlünü ferah tut sen neler atlattın.

efsunsuz efsunsuz çok geçmiş olsun acil şifalar olsun kizinA. Kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu malesef olabiliyor bizdende istendi kızın çişini bı yakAlayamadim hastanede .hep kakasi karisti yarın tekrar deneyecegim inşallah bu sefer verebiliriz

Back
X