Sütü mayalıyorız yoğurt oluyo zaten canım. Direk süt zararlı 1 yaş öncesi. O da sindirimi zor ve demir eksikliği yapıyor diye.
Bu söylediğini ilk defa duyuyorum. Yine de sen bilirsin tabi :)
Aynen hepsi alem bu ek gıda konusunda en iyisi kendi inisiyatifin. Sende dene alerji durumu olmazsa devam edersin.Ya bazen bu durumlar beni sinirlendiriyor !
Doktorlar da bi değişik yahu.
Bana denilen size farklı denilmiş vs.
Hey Allah ım Yarabbim.
Dr söylemeden evveli zaten sütten mayalıcaktım.
Vallahi kafam bi milyon oluyor.
Yasmizayn Yasemin benim de kv me taze süt geliyor, ben de senin yaptığın gibi yapayım bari. Mck.
Oy maşallah daha bizde hiç dişten eser yok dişi olsa daha bi korkarım heralde damakla bile koparıyor çünkü büyük buyuk mübarek ağzıma az sokayim yokbenim doktorum da kendin inek sutunden mayala dedi,hatta keci sutunu sordum oncelikle inek sutune alissin laktoz orani dhaa yuksek oldugu icin anlasilsin dedi sonrasinda besin degeri acisindan keciyi de bulursan yap dedi:)
ben de oglen corba aksam formul sutten muhallebi aralarda elma yogurt seklinde gidiyorum,dik oturmaya baslayinca blw tarzini da aralarda kemirgec niyetine uygulayacagim zira 3.dis geliyor her yerimizi isiriyor,haslanmis brokoli bavuc mu yemiycek bu piranha
Chicco Poly aldık.Merhaba sevgili anneler,
Siteyi pek takip edemiyorum ara ara girip bakabiliyorum.hepiniz meleklerinizle pek yoğun ve mutlusunuz maşallah :)) Benim size bir sorum olcak .mama sandalyesı yenı bakmaya başladım.sizin mama sandalyeleriniz hakkında bilgi rica ederim hangi markayı aldınız memnun musunuz?
Oy maşallah daha bizde hiç dişten eser yok dişi olsa daha bi korkarım heralde damakla bile koparıyor çünkü büyük buyuk mübarek ağzıma az sokayim yok
İkea antilopMerhaba sevgili anneler,
Siteyi pek takip edemiyorum ara ara girip bakabiliyorum.hepiniz meleklerinizle pek yoğun ve mutlusunuz maşallah :)) Benim size bir sorum olcak .mama sandalyesı yenı bakmaya başladım.sizin mama sandalyeleriniz hakkında bilgi rica ederim hangi markayı aldınız memnun musunuz?
canim haklisin dis olunca suan eline cok bisey veremiyorum kopartir diye korkuyorum.Dis olayi kimine gore irsiymis,niyeyse bizimki 4.5 ayda patlatti simdi de aynen salyali ve kemirgen yenisi geliyor dedi doktor ama nerden geliyor belli degil
Saglikli olsunlar,guzel guzel buyusunler de neyi ne zamam yaptigi cok onemli degil.misal bizimki daha yeni yeni donuyor
Etme etme bende basta dedim klasik devam edeyim diye ama bazen böyle takviye gerebiliyomuş zaman tanımak lazım ha deyince olmaz zaten mantıken de yeni bi oluşuma giriyor onlarda emin adımlar la ilerlemek istiyorlar. Tatlı patates markette görmedim pazara da inemediğim için şimdilik kaldı. İnş güzel geçer sizin için de
Cnm ben tam anlamıyla uygulamıyrm
Su an sadece kasıkla tattırıyrm
Oturup kontrollu oldugunda verırım herseyı elıne
:)
Teşekkür ederimChicco Poly aldık.
Mutfağın büyükse ve sabit bir yerde konumlayacaksan tavsiye ederim.
Ağır çünkü.
Ağır olması güvenlik açısından iyi bişey aslında.
Joie mimzy lerde güzel.
Mutfağın küçükse ikea antilop öneririm.
Günlük süt marketten onerebileceginiz bir marka varmı arkadaşlar ben güvenemiyorum hazırlara ama açık süt bulamazsam diye kararsız kaldim bu söylediğinizi bende duymuştum buarada ama sutleri pastorize ederken de yüksek ısıya maruz birakmiyorlarmi zaten . BilemedimArkadaşlar bu yoğurt yapma konusunda süt kaynatarak yapmayı uygun bulmuyorlar vitaminleri kayboluyormus bununla ilgili yazı okumuştum günlük sütler daha sağlıklıyımış sadece isitip mayalamak gerekirmiş bildiklerim bunlar . Kizimda alerji olmasaydı bende günlük süt mayalayacaktim nasip değilmiş
Kızım hasta oldu alerjik bebeklerin vücudu hastalıklara daha yatkın olurmuş
Rabbim tüm bebeklere şifa versin inşallah
Günlük süt marketten onerebileceginiz bir marka varmı arkadaşlar ben güvenemiyorum hazırlara ama açık süt bulamazsam diye kararsız kaldim bu söylediğinizi bende duymuştum buarada ama sutleri pastorize ederken de yüksek ısıya maruz birakmiyorlarmi zaten . Bilemedim
Diştendir canim benim kizda öyle agzi ateş gibi parmagiyla nasil kaşıyorya bu uyku duzeni tamamen degisti,disi kasindigi icin mi bilmiyorum ama gece 1 den once yatmiyor napicam ben yaainsallah degisir boyle kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?