2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
N

Ne biliyim beşik yazdık o çıktı :))) anladım canım. Eğer uslu bi bebeğim olursa almıyım.

Bende almayı düşünüyorum ama tabı yatırınca orda durmazsa sürekli ağlarsa almak zorunda kalırsam bi işe yaramaz gibi deli sorular var kafamda :) Cokta uzun süre kullanışlı bi ürün deil, minikken kullanılacak azıcık büyüyünce durmaz zaten içinde. Valla ben bikaç kişiye sordum cok memnun olanda var, alma diyende var, bebek doğsun onunla git dene baştan mağazada diyende var.... :rolleyes: heralde alırım ama daha erken biraz daha araştırırım :110:

aventin göğüs kalkanını eczacı bir arkadaşım kullandı..hiç göğüs yarası olmadı...göğüs uçları biryere değmediği için rahat da oluyor..
ben aldım aventin göğüs kalkanını, banada öneren çok oldu, göğüs pedi kullanmayacağım

İyi akşamlar kızlar benim bu akşam kendi doktorumda randevum vardı şükür herşey iyiymiş normalmiş 20. Haftamdaymışım 400 gr 26 cm dedi. Ben haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldığımı söyledim randevunu iptal et gitmene gerek yok 20 gün sonra görüşelim dedi. O andada sormayı akıl edemedim. Neden ayrıntılıya gerek yok dedi acaba ? Bakılması gerekmiyormu ?
CANIM benim doktorumda bütün organlarına bakmıştı ama yinede gitmemi istedi bence gitmelisin ve ahnet beydeki cihaz bursada sadece onda var ben kendisini çok beğendim bana alttan muayne yapmayıp sadece sorun var kendi doktorun baksın diyebilirdi ama kendiside baktı içimi rahatlatmak için..mutlaka git bence

Zaten çok çabuk düşüyor göbekleri ama yinede bilemedim 1 PK de oyuntulu mu alsak yegeniminki üzerine değiyordu ister istemez tedirgin oluyorsun rahatsız ediyormu acaba diye

oyuntuluya hiç gerek yok. bezin o kısmını hafif katla aynı işi görüyor. zaten göbek için sadece mikrop kaplasın deniyor onun dışında öyle rahatsız edici birşey olsaydı tüm markalar oyuntulu bez yapardı.

önerilerde 30 sayfayı okudum geldim.
bebek arabasında hıc tavsıye edılmeyen pıercardın. cok ağır ve hantalmış.
herkesın önerdiği bır kişinin bile şikayet etmediği chicco liteway miş.
chicconun bırçok ürününe verip veriştirmişler ama arabayı çok övmüşler.
listem hazır ama kaç kişi neyı begenmıs yada begenmemıs. bırlestırmem lazım.

okuduğum yorumlardan mobilyadan kesınlıkle vazgecıp park yatakta karar kırdım.
aşagıdada sekmesı olan yanı bebek buyuyunce dık durunca düşmesın dıye alt kademeye getirmeli, sallamalı,terlemesin dıye yanları delikli bir park yatak alacağım ınsallah. ondada Kraft öne cıkmıs. yınede bu özelliktekılere bakmalı...

atesölçer konusu geçmişti ,ondada herkes eski usulün en doğru olduğunu söylüyorlar. en kötüsü temassız olanmış. hep yanlış çıkarıyormuş sonucu ve cok pahalıymış.

ben kraft calipso park yatak kullandım çok memnundum. şimdi de onu kullanıcam inşallah.

çok güzelmiş güle güle kullanın :anne:

ben su an yedım ve o kadar mıdem bulandı kkı baska yeme yontemlerınız var mı kızlar avakadoyu yemek ıcın ?:KK43:

pekı normal yumurtayı da yıyebılırız onunla dımı benı oldukca tok tutuyo da normal yumurta :halay:

valla ben e bebekte ındırımden 1300 tl aldım haftasonu 2000 lerden dusöustu arkadas super almış hiç aklımda yoktu ama bayıldım bu arabaya :rapci:

ayyy o kadar sevındım kı boyle canlı bı ornek olunca gercekten cok saol kuzummm proteın e devam o halde :anneadayı::KK46:

ben avacodoyu ezip yoğurtluyorum içine biraz tuz bi avuçta ufalanmış ceviz koyuyorum güzel bi lezzet oluyor

kızlar 31 aralıkta gittim en son dr a. o zaman 16+4 düm. şimdi 21+2 yim. ve bu geçen 5 haftanın 3 haftası ( 18+1 den itibaren ) Allah tan bebeğimi hissederek geçirdim.

cuma detaylı ultrason günüm. bebeğimi göreceğim için mutluyum ama öte yandan inanılmaz derecede heycanlıyım. cuma gününü sıkıntısız atlatabilirsem ve eve mutlu dönebilirsem harika olacak. kalbim pır pır ediyor inşallah herşey yolundadır.

ben de 31 aralıktan beri kızımı görmedim dünde hiç hareketini hissetmedim. o sebeple bir an önce cumartesi günü gelsin kızımı görüp mutlu haberlerle döneyim diye dua ediyorum sürekli.

inşallah tüm detaylıya girecek arkadaşlar çok güzel haberler alırlar ve bebişlerini görüp mutlu olurlar.

İnsallah
Emzirmeyi insan beceremiyor
Oglum kiloluydu iriydi ama o halde bile kucucuk aslinda, tutmayi beceremiyrsun, gogsunh tutuyorsun kitaplarda okudugun gibi yok olmuyor
Bebek uyuyor uyanmiyor
Sarilik oluyor
Kendini kotu hissediyorsun aklima tum tanidigim anneler geldi, onlar beceriyor ben nasik anneyim yapamiyrm diye dusundum uzuldum
Halbuki oyle sacmaki bunlarin hepsi
Cunku, bebegin dogasi emmeye, annelk ise emzirmeye kodlanmis, kendi haline birakinca oluyor
Hiiic simdiden yapamayacağını dusunme, tecrubesizlik olacak tabiki, Allah izin verirse sutte olur, ilk gunler zaten oyle az ki, zaten bebegin mideside findik kadar
Biz farkli sehirde oldugumuz icin oyle es dost dolusmadi, sut akil verenleri olmadi cok sukur
Eger olursa hic dinlememek en iyisi, cunku az sutun cogalmasini engelliyorlar sagolsunlar
Her kafadan bir ses cikiyor
Ben yine de emziremezsem diye biberon falan hazirlamistim kaynatip
Dogum cantasina koymak lazim
Bazen sikintilar olabiliyor
:)

ben size başka birşeyden bahsedeyim keşke benimde doğumdan önce bilgim olsaydı. benim göğüs uçlarım dışa çıkık değildi. doğumdan öncede bunla ilgili birşey hiç okumamıştım. doğumdan sonra bebeği emzirmeye verdiler bebek göğüs ucumu alamıyor. silikon uç getirdiler falan bi fayda etmedi. sonra göğüs pompasıyla çeke çeke çıkarmaya çalıştık , o süreç öyle zordu ki. göğüs ucunu alamadığı için çok ta ememeyen kızım birde anne sütündeki şekeri de sindiremediği için ilk bir ay hiç kilo alamamış doğum kilosuna bile gelememişti.

bir tanıdığımın göğüs yaraları olmuştu kızcağızın emzirmeye çalıştıkça göğsünden kan geliyordu..mecburen mama verdi yaralar geçince bebeği alıştırmak zor oldu
oyüzden ben de göğüs kremi ve pompa işini çok önemsiyorum..
ilk bebek insan bilemiyor...bebeğimi inşallah emzirebilirim
benim mecburi sezeryan olacak..
o dikişlerle nasıl emzireceğim becerebilecek miyim diye ister istemez düşünüyorum
annelik zor...inşallah hepimiz için herşey güzel geçer..

emzirme işi psikolojik bir iş. lohusayken ne kadar az kişi işine karışırsa o kadar rahat olursun. kimseyi dinlememek lazım. herkes konusuyor ama seni anlayan o kadar az kişi ki. birde seni anlamayan kişiler anne olmuş kadınlar ya bu daha çok insanı üzüyor.

Cnm cok guzel gorunuyorlar
Ben citcitli bodylerini kullanmadim
Goruncem kullanmisti
Yakalari cok yayiliyor guzel degil demisti
Bilemiyrm tabi
Ben citcitli body de h and m oneriyrm:)

ben zaten yakası yuvarlak ve çıtçıtklı olan badilere bakıyorum genelde. onlar bana daha kullanışlı geliyor. diğer tarzlar evet çok yayılıyor. bide bebek biraz zayıfsa.

Kızlar herkese günaydın.. Bizim bugün detaylı ultrasonumuz var, çok heyecanlıyım :rolleyes: Dualarınızı eksik etmeyin kızımla bizden..

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarımız tüm detaylıya girecek arkadaşlarla

Arkadaşlar yorumlarınıza göre alcam o beşiği. Ciddiye alın sorumu çok rica edicem:) çok ortada kaldım. 1 yaşa kadar kullanılıyor sadece ve anakucağı gibi bebeğin yattığı kısım. Yani doğru bişey mi bebeğin doğduktan sonrada cenin şeklinde uyuması

Canım ben de çok araştırdım mamaroo yu en sonunda da aldım.Kullanan arkadaşlarım ona kısaca cankurtaran diyorlar :) eve geldi kurdum inanılmaz güzel bişey kalp sesi falan var arabada gider gibi titreşimi var bebekler arabayı seviyorlar ya genelde:) ben eğer almayı düşünüyosan mutlaka al derim.Bebeğin yattığı yer de çok rahat görünüyor cenin gibi olmuyor tam ayarlanıyor yatış şekli

N

Ne biliyim beşik yazdık o çıktı :))) anladım canım. Eğer uslu bi bebeğim olursa almıyım.

Beşik değil canım o tabi bebek içinde oynarken uyuyor ama gece yatırmak için değil.Onun için de chicco next to me ye bakmanı tavsiye ederim başlangıç için çok kullanışlı bir yatak :)

Günaydın hamişler nasılsınız günden güne büyüyoruz....20➕ 3 de ayrıntılı ultrason için gitmek ne kadar doğru

Beşik değil canım o tabi bebek içinde oynarken uyuyor ama gece yatırmak için değil.Onun için de chicco next to me ye bakmanı tavsiye ederim başlangıç için çok kullanışlı bir yatak :)
Bakıyım şimdi . Pratik olsun istiyorum istediğim zaman istediğim yere taşıyayım yani. Çok eşya beni bunaltıyor. Hem o hem yatak olmaz hafakanlar basar beni:)

Gecmis olsun bende dun oldum ama oyle bi yan etki olmadi sadece asi yapilan yerde haereket edince agri oluyo.
Teşekkür ederim. Akşam çok zor geçti, sabaha kadar istifra ettim. %1 olurmuş böyle yan etki. İkinci dozu vurulmayacağım, doktorumla konuştuk.

Bakıyım şimdi . Pratik olsun istiyorum istediğim zaman istediğim yere taşıyayım yani. Çok eşya beni bunaltıyor. Hem o hem yatak olmaz hafakanlar basar beni:)

Chicconun yatağı çok pratik canım altında tekerlekleri var evin istediğin yerine taşıyosun.İstersen yanı fermuarlı açıp yatağına birleştiriyosun çok kullanışlı

Günaydın hamişler nasılsınız günden güne büyüyoruz....20➕ 3 de ayrıntılı ultrason için gitmek ne kadar doğru

Ben 21+6 da girmiştim canım.Normalde 20-24.haftalar arasında yapılıyor en iyi 22 diye duymuştum organ gelişimi açısından

CANIM benim doktorumda bütün organlarına bakmıştı ama yinede gitmemi istedi bence gitmelisin ve ahnet beydeki cihaz bursada sadece onda var ben kendisini çok beğendim bana alttan muayne yapmayıp sadece sorun var kendi doktorun baksın diyebilirdi ama kendiside baktı içimi rahatlatmak için..mutlaka git bence
aynen canım gideceğim bakalım en azından aklımda kalmaz

Kızlar bu konuştuğunuz ne bende araştırayım :)

Hmmmmm
Canım ben de çok araştırdım mamaroo yu en sonunda da aldım.Kullanan arkadaşlarım ona kısaca cankurtaran diyorlar :) eve geldi kurdum inanılmaz güzel bişey kalp sesi falan var arabada gider gibi titreşimi var bebekler arabayı seviyorlar ya genelde:) ben eğer almayı düşünüyosan mutlaka al derim.Bebeğin yattığı yer de çok rahat görünüyor cenin gibi olmuyor tam ayarlanıyor yatış şekli
Tam vazgeçtiğim anda bu yorum yine ortaya çekti beni:) şu bebişi bekliyim ben. Bi yatak şart orası kesin. Eğer huysuz bişey olursa alıyım mamarooyu huysuz olmazsa sallanan bir karyola yeter . İki eşya olmasın evde. Bakalım.

Bende almayı düşünüyorum ama tabı yatırınca orda durmazsa sürekli ağlarsa almak zorunda kalırsam bi işe yaramaz gibi deli sorular var kafamda :) Cokta uzun süre kullanışlı bi ürün deil, minikken kullanılacak azıcık büyüyünce durmaz zaten içinde. Valla ben bikaç kişiye sordum cok memnun olanda var, alma diyende var, bebek doğsun onunla git dene baştan mağazada diyende var.... :rolleyes: heralde alırım ama daha erken biraz daha araştırırım :110:
Anneyi ilk senesinde rahat ettireceğe benziyo. Yorumları okudum nette ve herkes çok memnun. Benim düşüncem bebeğin doğumunu bekliyim. Don biçmiyim :)

Back
X