Cok gecmis olsun seni baya etkilemis insallah cabuk gecer..Teşekkür ederim. Akşam çok zor geçti, sabaha kadar istifra ettim. %1 olurmuş böyle yan etki. İkinci dozu vurulmayacağım, doktorumla konuştuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun seni baya etkilemis insallah cabuk gecer..Teşekkür ederim. Akşam çok zor geçti, sabaha kadar istifra ettim. %1 olurmuş böyle yan etki. İkinci dozu vurulmayacağım, doktorumla konuştuk.
Gunaydin kizlar.dun seker yuklemem vardi.aclik tokluk kan sekerime bakildi.bebegin suyu birsz fazla olunca doktor gizli sekerden suphelenmisti.cok sukuf test sonucu guzel cikti
Hee onu geçen bi mağaza da görmüştük eşimle çok sevimli ama bilmiyorum ne kadar gerekli :)Canım moms 4 mamaroo yaz google a :)
Galiba bundan sonra böyle olacak böyle haftada on günde bir alcaksak Allah yardımcımız olsun :)Kizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
Galiba bundan sonra böyle olacak böyle haftada on günde bir alcaksak Allah yardımcımız olsun :)
Benim alttaki açıklama her şeyi açıklıyor esasında:))) bundan sonra gelsin kilolar günleri başladı. Ben 1 haftada aldım 1 kilo. 5 ayda 4 kilo idi bu oran :))))Kizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
Canım
Benim alttaki açıklama her şeyi açıklıyor esasında:))) bundan sonra gelsin kilolar günleri başladı. Ben 1 haftada aldım 1 kilo. 5 ayda 4 kilo idi bu oran :))))
canım pardon alttaki yazı değişmiş dün kilo almaktan bahsediyordu. Bebeğinizin beslenmeye ihtiyacı var bunu sorun haline getirmeyin falan diyoduKizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
Canım bencede doğumu bekle git bak mağazada fiyat fayda dengesine bak ona göre al çocuk hareketlenince sanki yatmaz orda kemer falan yok heralde .Mamaroo çok güzel ama dediğm gibi 1600 tl ne kadar faydalı olcak bende bakıcam doğunca ama düşüncem Oda yaptık bide yatak odama ananesi sepet beşik alıcak Allahın izniyle otırduğum odaya pratik bi anakucağı oyun ve gelişimi için fisher price ın aktivite halısı var ondan alasım var kayrolasına dönence takıcam.Hmmmmm
Tam vazgeçtiğim anda bu yorum yine ortaya çekti beni:) şu bebişi bekliyim ben. Bi yatak şart orası kesin. Eğer huysuz bişey olursa alıyım mamarooyu huysuz olmazsa sallanan bir karyola yeter . İki eşya olmasın evde. Bakalım.
Aslında ideal kilomdayim. 172 boy 61 kilo... ama kilo sadece Göbek te olunca bütün ideallik deforme durumda . Bila yutmuş solucan gibiyim ne yalan sölim :)hahaahhhaahahaahahahah ilahi yaa güldürdün valla ama haklısın![]()
Aslında ideal kilomdayim. 172 boy 61 kilo... ama kilo sadece Göbek te olunca bütün ideallik deforme durumda . Bila yutmuş solucan gibiyim ne yalan sölim :)
Ben nerelere gideyim 15 günde 5 kilo aldım ama artık takmıyorum dikkat ediyorum ama dert etmiyorum kızlar artık seneye bakicem çaresine şimdilik yapcek bişi yokKizlar 10 gunde 1 kilo almisim cokta yemiyorum ama neden bukadar hizli aldim anlamadim
Di mi. Yorumlarda anneler çok ağlayan bebekler için çok ideal diyo. O yüzden çok ağlayan bebek mi değil mi görücez 4 ay sonra:) bana çektiyse 10 gün aralıksız bağıra da bilir babasına çektiyse uslu uslu uyur durur:)Canım bencede doğumu bekle git bak mağazada fiyat fayda dengesine bak ona göre al çocuk hareketlenince sanki yatmaz orda kemer falan yok heralde .Mamaroo çok güzel ama dediğm gibi 1600 tl ne kadar faydalı olcak bende bakıcam doğunca ama düşüncem Oda yaptık bide yatak odama ananesi sepet beşik alıcak Allahın izniyle otırduğum odaya pratik bi anakucağı oyun ve gelişimi için fisher price ın aktivite halısı var ondan alasım var kayrolasına dönence takıcam.
Al bendende o kadar kilo aldım ama ideal kilomdayım 53 kiloyum bende ama kalça basen ve göbeğim çıktı o yüzden takıyodumAslında ideal kilomdayim. 172 boy 61 kilo... ama kilo sadece Göbek te olunca bütün ideallik deforme durumda . Bila yutmuş solucan gibiyim ne yalan sölim :)
Ultrason esnasında sanki dünya duruyo ondan başka bişi düşenemiyorum, heralde onun yüzünü gördükten sonrada kiloları deformeleri takmam gibi geliyor. Bakalım kısmet :)
Boy?Al bendende o kadar kilo aldım ama ideal kilomdayım 53 kiloyum bende ama kalça basen ve göbeğim çıktı o yüzden takıyodum