Ayy kuskonmaza bayilirim. Bir de avakado cok faydali brokoli ile. Yarin alacagim. Kabugunu soymana bile gerek yok. Guzelce yika dogra sote yap etin yaninda harika oluyor :)
Benim de karnım ve kasıklarım ağrıyor. Normal mi, başına gelen var mı?Kizlar bel agrisi yasayan var mi aranizda?
Kızlar ben cumartesi günü 4+5 oluyorum inşallah.Doktor muayenesi için erken mi.Cumartesi gidemezsem bir sonraki cumartesiye kalacak çünkü.Çoğunuz ilk muayenelerinizi oldunuz bi fikir verebilirmisiniz?
Arkadaşlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz.Folbiol kullanıyordum kutu bitti yenisini alırken acaba değiştirsem mi kararsız kaldım?
Benim de karnım ve kasıklarım ağrıyor. Normal mi, başına gelen var mı?
ben keseyi 5+0 da vajinal muayene ile gördüm, hafta sonuda inşallah kalp atışı için gideceğimKızlar ben cumartesi günü 4+5 oluyorum inşallah.Doktor muayenesi için erken mi.Cumartesi gidemezsem bir sonraki cumartesiye kalacak çünkü.Çoğunuz ilk muayenelerinizi oldunuz bi fikir verebilirmisiniz?
Günaydın..
2 gün önce hastaneye gittik. Kesem büyümemiş o yuzden yarın tekrar gidicez hala büyümemişse Kurtaj ile alıcalr. Çok korkuyorum.Hem kürtajdan hemde sonrasından tekrar hamile kalabilimiyim hiç birşey bilmiyorum cok cok kotuyum..
İlk kontrole gittim keseyi belli belirsiz gördü iki buçuk hafta kadar sonra gel hem kese hem kalp atışı görürüz boşuna iki posta gelme dedi ama ben meraktan çatlıylrum
Ben daha gitmedim. Sat a göre 6+3 de gidicem.
ben de folbiol kullanıyorum 5 mg
yarısını kullan dedi doktorum
Uyyyy sagol canimcimm:)***
Ayyyyyy süpermiş bu haber..Hayırlı olsun canım yaaa.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..Yaşasın ikizlerimiz oldu
Merhabaaa Bende aranıza katılmak isterim kızlar.2. gebeliğim çok şükür Rabbime bir kızım var 4 yaşında.Geçen hafta da 2.ye hamile olduğumu öğrendim.
Teşekkür ederim. İlk gebeliğim olduğu için bu hisleri tanımıyorum daha. Çok sağol.Rahim büyümesinden oluyor. Uzun bi süre de devam ediyor o agrı
AvokadO çok faydalı zaten özellikle hamileler için folik asiti bolmuş. Ben bol bol yiyorum. Ama biz et yemiyoruz ya ailecek vejeteryaniz :) ama kuskonmazi yemeliyizAyy kuskonmaza bayilirim. Bir de avakado cok faydali brokoli ile. Yarin alacagim. Kabugunu soymana bile gerek yok. Guzelce yika dogra sote yap etin yaninda harika oluyor :)
Güzel şeyler duyarsın işşallah canım dün bende lekelenmeler için dr gittim ve kalp sesi duyuldu şkürler olsun
Kizlar bem hastaneden geldim.hamdolsun.sikinti yok veeee 2 tane imis bebislerimmmm:)
Merhaba kızlar.. Ben de çok şükür aranıza katıldım.Son durum keseyi gördük. Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.
Sagol canimmm:)ayyyy maşallah ne güzellll ne güzell
bayılrıım ikizlere
Kızlar ben cumartesi günü 4+5 oluyorum inşallah.Doktor muayenesi için erken mi.Cumartesi gidemezsem bir sonraki cumartesiye kalacak çünkü.Çoğunuz ilk muayenelerinizi oldunuz bi fikir verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?