- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Sagol canim.benim:) gecen hafta sali.gitmistim canim.keseyi.gormustuk.o zaman.tek kese idi.20 sine.randevu vermisti.kalp atisi.icin.ama.benim lekelenme olunca bgn gittim.ikiz oldugunu da.ogrendim.bgnAyyy inanmiyorumm cok guzel ya masallah masallah tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin.. ilkkontolünmuydu cnm daha once gitmişmiydin doktora
Bence iyimis cnm okadarda dusuk degilki 10-20 olanlar var adet gununde guzel haberlerini alicaz insallahAynen adetten bir gun once 80 cikti oyle asiri dusukte degil ama bozdu moralimi bakalim yarin kac cikacak insallah hepimiz tamamlariz 9 ayi
Harika yaSagol canim.benim:) gecen hafta sali.gitmistim canim.keseyi.gormustuk.o zaman.tek kese idi.20 sine.randevu vermisti.kalp atisi.icin.ama.benim lekelenme olunca bgn gittim.ikiz oldugunu da.ogrendim.bgn
yok tatlım vermicem ya eve gidip uyucam cuma vercem kanı zaten bebiş duruyorsa duruyor regl olmadıktan sonra bir problem olmaz heralde bugünüde atlattım çok şükür 2 gün geçti senin regl bugün müydü?bir garip oblomov kan verecek misin aksam karar verdin mi :)
ben bunları duymamak için yavaştan alıyorum canım ya sırf moral bozuyorlar zaten stresimiz kendimize yetiyor cuma günü 500 falan olmuşsa değerim salı gidicem olmadıysa öteki cuma gidicem canımBana da bugun saglik ocagindaki doktor cok dusuk dedi degerim icin bi moralimi bozdu bakalim yarin artacak mi artarsa gozune sokarim bak nasil artti diye :) benim de ilkinde bi sure sonra 3 5 artmaya basladi sonra da durdu zaten artik kaybettim simdi yine bi korku var :)
ay çifter çifter maşallah yaSagol canim.benim:) gecen hafta sali.gitmistim canim.keseyi.gormustuk.o zaman.tek kese idi.20 sine.randevu vermisti.kalp atisi.icin.ama.benim lekelenme olunca bgn gittim.ikiz oldugunu da.ogrendim.bgn
Aminn canimay çifter çifter maşallah yabanada hep genç kızken fallarım da ikiz bebeğin olacak derlerdi ben şimdi bir tanesine razıyım 2 tanesi şöyle dursun rabbim bize de keseyi görmeyi nasip etsin
canim sen ne zaman git en kese icinay çifter çifter maşallah yabanada hep genç kızken fallarım da ikiz bebeğin olacak derlerdi ben şimdi bir tanesine razıyım 2 tanesi şöyle dursun rabbim bize de keseyi görmeyi nasip etsin
Hoşgeldin aramıza ama ilk bebeğini nasıl kaybettin? Çok uzuldümSelam kizlar Rabbim nasip ederse bende haxiran ayinda melegimi alicam kucagima 3.gebeligim ilk bebegimi 12 haftalikken kaybettik oglum 25 aylik istanbuldan katiliyrm araniza pazartesi bhcg 365.69 cikti onumzdeki hafta tekrarlayacguz bakalim
Hoşgeldin merhanalar kese kesin görünür bencemerhabalar kizlar bende haziran annesi adayiyim.cok stresli bi surecmis. cuma gunu keseyi gormeye gitcem.sizce gorunurmu 5+3 te
insallah canim..cok heyecanliyimmHoşgeldin merhanalar kese kesin görünür bence
Kizlar az once baska bi doktora daha gittim farkli bi gozde gorsun diye. Allaha bin sukur minigimin kalbi atiyo hala. Diger doktor gibi bu da 3-4 gunluk bi gec dollenme var olabilir dedi. Ilaclara aynen devam tek sorun bel agrim var insallah kanamam tekrarlamaz
merhabalar kizlar bende haziran annesi adayiyim.cok stresli bi surecmis. cuma gunu keseyi gormeye gitcem.sizce gorunurmu 5+3 te
Bugundu kuzum bende atlattim bugunu sayilir :)yok tatlım vermicem ya eve gidip uyucam cuma vercem kanı zaten bebiş duruyorsa duruyor regl olmadıktan sonra bir problem olmaz heralde bugünüde atlattım çok şükür 2 gün geçti senin regl bugün müydü?
Insallah canim bisey olmasin bu seferİnşallah canım olmaz
maşallah diyelim
kendine dikkat et çalışansan rapor al dinlen bir süre istersen
Bu arada hamile oldugunuzu ailelere soylediniz mi benim esim ve yakin iki arkadasim biliyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?