- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
Cnm imkanin varsa diyetisyenden yardim alsanHanimlar 93 kilo ile hamile kaldim 5. Ayim 106 kiloyum cok korkuyorum hic bu rakamları görmemiştim su cok tuketiyorum vucudum tutuyor sizce ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm imkanin varsa diyetisyenden yardim alsanHanimlar 93 kilo ile hamile kaldim 5. Ayim 106 kiloyum cok korkuyorum hic bu rakamları görmemiştim su cok tuketiyorum vucudum tutuyor sizce ne yapmalıyım
ay sorma cok dogruValla canım ilk 2 hafta 2 katı oluyor sütyen çok takılmıyor tani ben takmadım 2 sinde de çünkü çok ağrıyor kollara falan vuruyor 3 hafta 1 beden büyük kullandım ben şimdide aldım öyle yapıcam birde yaz bebişi çamaşır dayanmaz bize süt oluyor yatak bile bi kalkıyordum akıyoooo ohhh şelale
Kac kilo aldinAh ben de deli gibi yiyorum gece gündüz açım açım diye geziyorum hiç böyle olmamıştım diğer gebeliklerde bunda gece kalkıp yemek hazırlıyorum eşim gülüyor sinsi sinsi İnş 100 kilo olmam
Ya ben hic istemiyrmYok canım bişey olmaz Bayadır yapmamışsın oyuzdendir ben kanama riskimi azalttığını için kendimide iyi hissettiğinden 2 3 günde bir müsade ediyorum o halde yine oluyor ufak sızlamalar korkma hiç
Bezmi aleme gittim en az 1.5 aya veriyoruz randevuyu doluyuz dedi ve ben 21. Haftamdaydım. Yani düz mantıkla düşünürsek üni hastaneleri hep bu şekilde yoğun mudur????Capa tıpta detaylı ultrasona giren ya da bilen var mı cd veriyorlar mı...
Normal dir bnmde ayni:)günaydın kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor son günlerde normal mi?
Benimde agriyo canim.ozellikle sol kasik. Yatak da donerken bile aciyordu.bgn biraz hafifledi gibi.. Karnim da baya buyudu artik.aksamlari cok gergin oluyo gerginlikten agriyo gobegimgünaydın kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor son günlerde normal mi?
Bende hic istemiyorum cnm yaa esim e de diyorum napim cunku asiri tedirgin oluyorum.bir de ikiz oldugu icin bundan sonra hic olmayabilir o is artikYa ben hic istemiyrm
Istekde yok
Resmen kaciyorum diyebilirim
Bu normal mi ya
Bana kotu geliyor hamileyken
Kotu hissediyrm kendimi
Bende de sizlama oluyor oyle
Bi hafta sonu esim sehir disana cikcak arkadasi ile buluscak
Bende annemde kalicam diye cok mutluyum
:)
saol canım, ben ilk başlarda kalkanı kullanıcam sonra sıkıntı yaşarsam ped alacağımCnm pediben soyle kullanmistim
Disari ciktigimda sutum akiyordu
Ped sutu emiyordu iyi oluyor
Ilk ise basladigim gunlerde emziremedigim icin falan akti hep
Sonra geri cekildi
Kalkanda bu amaclakullanabiliyor diye biliyrm
Ben kalkan kullanmadjm ama ped iyi oldu:)
Normal dir bnmde ayni:)
Benimde agriyo canim.ozellikle sol kasik. Yatak da donerken bile aciyordu.bgn biraz hafifledi gibi.. Karnim da baya buyudu artik.aksamlari cok gergin oluyo gerginlikten agriyo gobegim
Cnm o zamanlar kaburga ve kuyruk sokumu agrilari yogun oluyoriçim rahatladı biraz. özellikle akşamları çok fena oluyor zaten çok geriliyor. daha haftamız erken şimdi böyleyse 30lu haftalar nasıl acaba?
Ay kendime yandas buldum cok sevindim :)Bende hic istemiyorum cnm yaa esim e de diyorum napim cunku asiri tedirgin oluyorum.bir de ikiz oldugu icin bundan sonra hic olmayabilir o is artik![]()
Döngü mantıklıymış. Benim belim de ağrımaya başladı. Neyse bebişler sağsağlim kucagimıza gelsinler de değil mi? Ben de iki haftadır kusmadım. Artık daha rahat yiyebiliyorum çok şükür.Cnm o zamanlar kaburga ve kuyruk sokumu agrilari yogun oluyor
Omurikik iyice sekil degistiriyor, sirt agriyor, baskidan kuyruk sokumu agriyor
Benim dun gecen rahatti ama onceki gece cok agrim oldu
Aksamda dedigin gibi toplanma ve gerilme oldu
Isyerinde kasik agrisindan aksami zor ettim
Adet zamanima yakinim
O zamankar kasik agrisi daha cok oluyor
Bide bir oglumda persembe cuma hep agrim olurdu
Yine aynisi oluyor
Simdi arkadasim demisti
Soyle bir dongu var
Agri cekiyorsun rahim buyuyor sonra bebek buyuyor sigmiyor sonra tekrar agri cekiyorsun :)
Yani arada agri arada rahatlama geciyor oyle :)))
Bu hafta kusmadim ondan dolayi mutluyum
:)))
Gerisi onemli degil
Cnm ben yinede sayisi az olan kucuk paketlerdn dogum cantana koymani oneririm:)saol canım, ben ilk başlarda kalkanı kullanıcam sonra sıkıntı yaşarsam ped alacağım
Döngü mantıklıymış. Benim belim de ağrımaya başladı. Neyse bebişler sağsağlim kucagimıza gelsinler de değil mi? Ben de iki haftadır kusmadım. Artık daha rahat yiyebiliyorum çok şükür.
tamam canım, tavsiyeni dinleyeceğimCnm ben yinede sayisi az olan kucuk paketlerdn dogum cantana koymani oneririm:)
Kızlar yolun yarısındayım karnımın alt kısımlarında ağrı var ve hapşırdığımda idrarım kaçabiliyor Sizdede aynı durumu yaşayan varmı![]()
Ay yavrum bnm kiyamam
Iste herkes farkli bisey yasiyor
Insallah simdi oyle bir sikintin olmaz
kızlar emzirme sütyeni almak istiyorum
şu önü açılanlardan sizce göğüsler ne kadar daha büyür?
lohusa halde alamayacağım için önceden almalı diye düşündüm de işte ne kadar büyür bilemedim
75 ti 80 oldu şimdilik
okuduğum başlıkta emzırme atletını daha cok övmüşler bırde bedenınızden mutlaka buyuk alın demısler.
Yarın 2.30 da ayrıntılım var tekrar dua edin bebiş gelişmiş olsun ben hayatımda bukadar yemedim valla sırf kilo alsın diye İnşallah yaramıştır yavruma hayırlı haberler le gelelim üzülmeyelim artık İnş bizde
ay sorma cok dogru
Ben cogalinda sagip sakladigimdan buyukluk kismibir bedenle sinirli kalmisti :)
Sagilmadiginda cok buyuk oluyor cidden ve rahatsiz ediyor col geriliyor ve akiyor
Allahim herkese bol sutler nasip etsin insallahhh