2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben en iyi sonucu 13 tl ye aldığım niveanın vücut losyonundan aldım. sağdaki beyaz olan :KK66:
23243.jpg
Bunlar hamilelikte kullanıyo mu acaba? İçinde paraben ıvır zıvır falan oluyomuş galiba

kızlar dünden beri kendimi kırgın hissediyorum,sanki her yerim ağrıyor gibi. Çok dinlemiim kendimi diyorum ama sanırım hasta olucam :KK43: bol bol ıhlamur içip,meyve yiyorum başka önereceğiniz bir şey var mı?

Bugün ilk doz tetanoz vurulmaya gidecektim daha çok ateş yapar diye korktuğum için gitmedim o_O

bende dün ebebek ten bayağı alışveriş yaptım kızıma. battaniyeler, kıyafetler falan aldım. kendim için gitmiştim ama kendime sadece bi tane emzirme atleti alabildim başka birşey kalmamıştı. dr brown biberon aldım bi de nuk emzik aldım. bunları ilk kızımda kullandım memnun kaldım o sebeple tercih ettim. baby me granul deterjanlarda da indirim vardı. 2 kutu aldım. birde teshir oyuncaklarda kampanya yapmışlar çıngıraklı çorap ve bileklik vardı normalde 25 tl biz 9,90 tl ye aldık. benim hoşuma gidiyordu iyi oldu aldığım.

çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan

Evet ya maalesef. Çok yorucuydu benim için. Sırtın AĞRIDI. Bide devlette 2 den sonra çıkıyor sonuçlar. 9 da bi gittim 2 buçuk buldu :KK43:
Ooo cokmus yaa.ben.esimle.gideyim.diyordum.işten 1 saatlik izin alsin da.ama o sekilde devlette yaptiramam o zamn.mecburen ozelde yaptircam:KK64:

Boynumda acayip bi ağrı var. Hamilelikten mi başka bi şey mi anlayamadım. Bu arada burda birisi ana kucağı alacağım demişti tiny love 3 fonksiyonlu ben de çok beğenmiştim ama bugün gidip baktım. Malesef sallanmıyor. Bebeği oturtarak 18 kg eğer uyutmayı düşünüyorsanız 11 ya da 9 muydu o kadar taşıyor. Vazgeçtim bu üründen.

Eklentiler

• IMG_8492.webp
    IMG_8492.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
Boynumda acayip bi ağrı var. Hamilelikten mi başka bi şey mi anlayamadım. Bu arada burda birisi ana kucağı alacağım demişti tiny love 3 fonksiyonlu ben de çok beğenmiştim ama bugün gidip baktım. Malesef sallanmıyor. Bebeği oturtarak 18 kg eğer uyutmayı düşünüyorsanız 11 ya da 9 muydu o kadar taşıyor. Vazgeçtim bu üründen.

ben de aldım bu üründen, hafif hafif sallanıyor. ayaklığını çıkarınca sen ayapınla sallıyorsun. sadece otomatik sallanmıyor

Merhaba aranizda vajinal varis sorunu yasayan varmi? Son bir haftadir cok agrim var otururken bile agriyor.

merhabalar, uzun süredir sizleri takip etmeye çalışıyorum ama telefondan bir türlü üyelik yapamamıştım. şimdi bilgisayarı açınca şu üyelik işine bir daha bakayım dedim ve başardım. ben de haziran annesiyim inşallah. şu an 21 + 2 ve ıvf ile hamile kaldım. detaylı ultrasonu yaptırdım cmt. günü. ben de fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle.
sadece şunu belirteyim burayı okuyanlara fikir olması açısından. 35 yaş üstü hamile olduğum için down sendromu olasığına karşı Panorama testi yaptırmıştım. bu kan ile yapılan test. sonuç çok şükür temiz çıktı. detaylıda kalpte bir nokta halinde parlama vardı. doktorum çok iyi çok güveniyorum profesor kendisi, bana eger kan testini yaptırmamış olsaydın bunu risk kabul ederdim ama şu anda hiç korkmana gerek yok haftada en az 1 boyle goruyorum ve için rahat olsun sıkıntı değil dedi. cok para verip acaba yaptırmasa mıydım diye cok dusunmustum ama şimdi iyi ki diyorum. benim gibi kalp de parlaklık olanlara içinizi rahat tutun derim. bu amaçla belirttim. herkese saglıklı bir hamileli süreci ve yine saglıklı dogum, sonrasında da saglıklı depresyonsuz bir lohusalık dilerim :)

Bende ev tipi ana kucağında bunu beğendim. Ama pahalı geldi bana biraz sanki. Hem yatak hem salıncak hemde mama sandalyesi olarak kullanıla biliniyormuş.yazın dışarda da kullanilir sanırım. Sadece e bebek de var bu ürün. Bakmak isterseniz eğer. Screenshot_2017-02-07-21-39-05.webp Screenshot_2017-02-07-21-39-02.webp Screenshot_2017-02-07-21-39-05.webp Screenshot_2017-02-07-21-39-02.webp Screenshot_2017-02-07-21-39-02.webp Screenshot_2017-02-07-21-38-49.webp

Alışveriş mevzusu artık benim için kapanmıştır diye ümit ediyorum kızlar :) illaki ufak tefek unuttuklarımız olacaktır ama büyük işleri bitirmenin rahatlığı içindeyim... allah sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimize...
Maşallah ne kadar hızlısın, ben 26ya girdim daha bir iğne almadım, sanırım artık benim de bir yerden başlamam lazım

Maşallah ne kadar hızlısın, ben 26ya girdim daha bir iğne almadım, sanırım artık benim de bir yerden başlamam lazım

Biraz tez canlıyım diyelim... yoğun çalışıyorum, izne ayrıldığımda dinlenmek istiyorum sadece Doğum öncesinde... biran önce kafam rahatlasın istedim açıkçası... olumlu düşünüyorum ki herşeyi olumlu olsun inşallah... her geçen gün daha çabuk yoruluyorum ben, biran önce başlamanı tavsiye ederim özellikle gezmeli işlere..

Biraz tez canlıyım diyelim... yoğun çalışıyorum, izne ayrıldığımda dinlenmek istiyorum sadece Doğum öncesinde... biran önce kafam rahatlasın istedim açıkçası... olumlu düşünüyorum ki herşeyi olumlu olsun inşallah... her geçen gün daha çabuk yoruluyorum ben, biran önce başlamanı tavsiye ederim özellikle gezmeli işlere..

Yok iyi yapmışsın, ben yavaş yavaş internetten bakmaya başladım ama çok pahalı ve sandığımdan zormuş bu alışveriş işleri, şimdi sen tecrubelisin o zaman sana sorayım hastane cikisi kaçlı ve kaç tane aldın, bazıları 10lu tek set yeter diyolar?

merhabalar, uzun süredir sizleri takip etmeye çalışıyorum ama telefondan bir türlü üyelik yapamamıştım. şimdi bilgisayarı açınca şu üyelik işine bir daha bakayım dedim ve başardım. ben de haziran annesiyim inşallah. şu an 21 + 2 ve ıvf ile hamile kaldım. detaylı ultrasonu yaptırdım cmt. günü. ben de fikir alışverişinde bulunmak isterim sizlerle.
sadece şunu belirteyim burayı okuyanlara fikir olması açısından. 35 yaş üstü hamile olduğum için down sendromu olasığına karşı Panorama testi yaptırmıştım. bu kan ile yapılan test. sonuç çok şükür temiz çıktı. detaylıda kalpte bir nokta halinde parlama vardı. doktorum çok iyi çok güveniyorum profesor kendisi, bana eger kan testini yaptırmamış olsaydın bunu risk kabul ederdim ama şu anda hiç korkmana gerek yok haftada en az 1 boyle goruyorum ve için rahat olsun sıkıntı değil dedi. cok para verip acaba yaptırmasa mıydım diye cok dusunmustum ama şimdi iyi ki diyorum. benim gibi kalp de parlaklık olanlara içinizi rahat tutun derim. bu amaçla belirttim. herkese saglıklı bir hamileli süreci ve yine saglıklı dogum, sonrasında da saglıklı depresyonsuz bir lohusalık dilerim :)
Hoş geldin canım inşallah hepimiz işin bu güzel dileklerin

Back
X