2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde herzaman hareketli değil bazen baya hareketli bazen hiç hissetmiyorum allahtan bugün aşı olmadan çnce kalp atışını dinledim içim rahatladı bende takıyorum kafma birde erken doğum riskim olunca gerisini siz düşünün
Allah korusun bebişlermizi sağlıkla alalım hepimiz insallah evet kalp atışı nı duymak çok mutlu ediyor aklına kötü seyler getirme bebeğin sağlıkla zamanında gelicek insallah

Günaydın herkese...mobilya alışverişinden bahsedilmiş ben de acaba erken mi diyordum ama martta boya badana işi nisanda mobilya mantıklı . Bu arada duvar kağıdı sticker çıkarması zor oluyormuş sadece boya mı yaptırsam

Canım benim yatak odamda bir duvarda sticker var ama açıkçası boya yaptırmadan önce çıkartmaya cesaret edemedim, kesin iz kalacaktır.
Alışverişin büyük kısmını halletmekte de fayda var çünkü bir anda ve hızla büyümeye başladık artık...
dün de anakucağı ve ilk bez alışverişimizi yaptık :) eşime en çok bez için ödeyeceği tutarlar koyacak belli oldu :)))) adam dertli oldu...

Alışveriş mevzusu artık benim için kapanmıştır diye ümit ediyorum kızlar :) illaki ufak tefek unuttuklarımız olacaktır ama büyük işleri bitirmenin rahatlığı içindeyim... allah sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimize...

Biz de bugün kızımizi gördük. 650 gr olmuş. Maşallah büyüyor resmen saka gibi burnu falan :KK66: glikoz içirdiler 3 tane tahlil falan çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktoruma bazen karnim kasiliyor dedim. İstirahat edince geçiyor mu dedi evet dedim. Eğer gecmezse veya 5 dk da bir karnın basket topu gibi olursa ya da bel ağrısı olursa geçmezse gel dedi.

Atlattın şeker testini yani. Darısı başımıza artık. Gözümde büyüyo benimde. Bir an önce geçse.
Karnın kasıldığını nasıl anlıyosun. Nasıl bi his?

Çok geçmiş olsun arkadaşım hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz sanırım benimde erken doğum riskim var iki haftadır yatıyorum ve sanırım hep yatıcam inşallah sende zamanında sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
hepimiz sağlıkla alırız inşallah canım onlar için herşeye katlanıyoruz sağlıklı olsunlar yeterki.

O
Biz de bugün kızımizi gördük. 650 gr olmuş. Maşallah büyüyor resmen saka gibi burnu falan :KK66: glikoz içirdiler 3 tane tahlil falan çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktoruma bazen karnim kasiliyor dedim. İstirahat edince geçiyor mu dedi evet dedim. Eğer gecmezse veya 5 dk da bir karnın basket topu gibi olursa ya da bel ağrısı olursa geçmezse gel dedi.
O kasilmalar bende de oluyo canim.artik.dikkat.etmemiz.lazim sanirim.iyice.. Bebisini gormusun ne guzel.masallahh;)

Atlattın şeker testini yani. Darısı başımıza artık. Gözümde büyüyo benimde. Bir an önce geçse.
Canim.doktor.bana da.her seferinde soruyo.kasilma.olayini.. Sanirim Allah korusun erken.dogum u tetikleyen bir durum..benim de oluyordu.mg hap verdi.domtor doktor artmasin.diye..karninda bebek bir yerde toplaniyo sertlesiyo.bi kac dk.icinde geciyo benim.ozellikle sirt ustu.yatarken.oluyo.. Ama.eger bu durum.agrili olursa ve uzun sureli devam ederse doktora.soylemek.lazim canm.insallah.hepimiz vakti zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimizi..

Doktorun tarif ettiği gibi orta kısım basket topu gibi oluyor sanki sert baya. Eşim de anlıyor hatta bazen. Sanki bebek orta da toplanmış kasilmış gibi

Canim.doktor.bana da.her seferinde soruyo.kasilma.olayini.. Sanirim Allah korusun erken.dogum u tetikleyen bir durum..benim de oluyordu.mg hap verdi.domtor doktor artmasin.diye..karninda bebek bir yerde toplaniyo sertlesiyo.bi kac dk.icinde geciyo benim.ozellikle sirt ustu.yatarken.oluyo.. Ama.eger bu durum.agrili olursa ve uzun sureli devam ederse doktora.soylemek.lazim canm.insallah.hepimiz vakti zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimizi..
Evet dedigin gibi aynen. Yalancı sancılar da olabilir dedi gel dedi

Ben de korkuyordum Bisey değilmiş. Toz aldirdilar bana seker gibi. Hemşire bardağa hazırladı suyla. Sakin ol dedi. Tek seferde iç dedi. Seker su bildiğin dedi. İçtim bende kotu değildi.inşallah hepinize normal su gibi gelir ;)

kışı atlatsa yeter oda yaklaşık 1 yaşına geliyor. teşekkürler e bebeği takip edicem ama büyük ihtimal taksitle alıcam evkurdan vs 650 15 ay senetle. geniş olması için anne yanı olanını ve park beşiği de düşündüğümden kararsız kaldım

ebebekte 6 taksitle aldım, anne yanı olanlarıda begeniyorum onlarda gayet güzel

Allah korusun bebişlermizi sağlıkla alalım hepimiz insallah evet kalp atışı nı duymak çok mutlu ediyor aklına kötü seyler getirme bebeğin sağlıkla zamanında gelicek insallah
İnşalalh canım teşekkür ederim hepiimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

bacakla kasığın birleştiği yer diye tarif etmişsin son zamanlarda benimde ağrım oluyor o şekilde. dün gece yatarken baya sancı yaptı korktum hatta. rahatlamak için her uzandığımda bacak arama yumuşak yastık koyuyorum iyi geliyor.

Arada bende bacak ağrısıyla uyanıyorum, ayağa kalkıp wcye gidiyorum su içiyorum tekrar yatağa girince geçiyor. Yoksa sağa sola dönmekle geçmiyor benimkisi illaki kalkıp yürümem lazım

tebrık ederım tatlım .
benımde kızım olacak :)
sen hafta olarak benden ılerdesın . ben 20.haftanın ıcerısındeyım nerde oturuyorsun hangı sehırdesın .
tedavı surecını unutmak ıstıyorum tamamen :KK43:
Canım ya bebiş unutturmuştur çoktan sana her şeyi :) bi de kızzzzzz.oy oy oy. Bu arada kızlar erken doğabilirken erkekler 43 haftayı bulabiliyormuş
Not: ben istanbuldayım Bahçelievler. Sen ??

Hamişler Gunaydınnn;

Birşey sormak istiyorum.Özellikle de kan değeri düşük olanlara bu sorum.
Kan seviyenizi arttırmak için neler yapıyorsunuz?
Ben biraz üzgünüm ama biraz da benim hatam sanırım.
Cuma gunu sağlık ocagında tetanos aşım yapıldı ayrıca kan değerim alındı.
Bugün sağlık ocağından hemşire beni arayıp kan değerlerimin ciddi derecede düşük oldugunu ve kadın doğumcumla gorusmem gerektiğini soyledi.Zaten normalde de kan değerim düşüktür.Ben henuz kan hapına başlamadım.Doktorum ilk zamanlar mide bulantım fazla oldugu için bulantımı tetikler diye uygun gormemişti. 18.hafta muayeneme gittiğimde yazdı reçeteye ama ben mide bulantımı tetikler korkusuyla içmedim.Beslenme konusunda da arada bir keçiboynuzu özü içiyorum aklıma geldikçe de kuru üzüm yiyorum kan yukseltici olarak.Hepsi bu.Hemoglobin sınırı 12,2 ve yukarısı normal kabul ediliyor.Benim hemoglobin seviyem 9,58.Biran önce ciddiye alıp başlamam gerekiyor artık.Geç bile kaldım galiba :KK43:
canım benim kan değerim 11.3 gibi bişeydi dr hemen başladı ben 11 e düşünce başlıyorum demişti hatta çok erken başlamıştım içmeye. gece yatmazdan 2 saat öncesinde bişey yeme süt, kahve, çay tüketme 2 saat sonrasında ilacını iç hatta portakal fln ye üstüne c vitaminiyle alınınca daha etkili oluyomuş öyle demişlerdi. İnşallah düzelir en kısa zamanda.

Benim artık ayda 1 randevum yani 11 martta bugün saglık ocagına kan verdim csamba tetanoz vurulcam

Back
X