canim ya bizde basladik egitime bu besinci gun 3.gun fena degildi baya ilerlemistik geceleri hic altini islatmiyodu 3 gundur bu gece yapti ne yazikki. Oglum 26 aylik 23 aylikken falan bezini tutup çiş diyodu bende goturdum yapiyodu ama bulantilarimdan daha fazla ugrasamamistim simdiye belki coktan ogrenmisti cok uzuluyorum zamaninda vakit ayirmadigim icin ama gercekten cok bulantilarim vardi

yani hazir olduğunu hissettigim icin simdi baslamak istedim. kakasini genelde yaptiktan sonra tuvalet diyerek soyluyo cisini de bazen soyluyo bazen ben hatirlatiyorum isteyerek gidiyo bazen istemiyo ozellikle sabahlari hic istemiyo hep altina yapiyo inatla

klozete de oturtamiyorum alaturkanin onune mermere yapiyo simdilik. Yapinca seviniyo basardim yasasin diyo ben oyle demistim cunku aferin basardin falan ordan ogrendi odul veriyorum yaptigi icin nasil gidiyorum bilmiyorum daha ne yapmaliyim kendi soylemiyo genelde cok acele ediyoruz belki biliyorum ama endiseleniyorum iste cunku gercekten cok yorucu geciyo gunler surekli camasir ütü cikiyo hic oturup bebegimin hareketlerini bile takip edemiyorum inanki sence nasil gidiyoruz umut var mi ogrenecek gibi mi oglum. Altina kacirdiktan sonra agliyo bazen kizmadim da hic niye oyle yapiyo anlamiyorum cok uzun oldu ama kusura bakma