2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
10 kiloyu geçmeden bitirsem iyi. Başlarda bi tayt almıştım hala onu giyebiliyorum demek ki popom çok büyümemiş. Bir de 15 dk yürüsem karnım sertleşiyor sizde de oluyor mu? Aç tok farketmiyor

Yok olmuyor ya da ben hissetmiyorum ama eskisine gore cabuk yoruluyorum.

Aslında o minik dudakları boncuk gözleri düğme burunları görünce hepimiz dünyamızı unutcaz, hooppp birden o minik ellerin dünyası başlıcak.. Her program onlara göre yapılacak, her dua onlar için edilecek, iyiki doğurmuşum diyeceğiz:anne:

Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Canım benim hiç üzülme meleğinin kalbi orda attikca umudunu kaybetme banada üç dört gün yaşar dediler canlı canlı alalım dediler plesenta kordondan ayrılıyor diye bak bugüne kadar geldik hiç umudunu yitirme Rabbime sığın seni çok iyi anlıyorum

24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi. Benim de annem şeker hastası bak ben de çıktı. Eğer hamur işi ve tatlı yemiyorsan yaptırma ama boğazına düşkünsen(benim gibi) kesinlikle testini yaptır.
önceden çok düşkündüm hamile kaldıktan sonra resmen tatlıdan tiksindim,ikram edildiğinde sadece aklımda kalmasın diye bir çatal alıyorum. Hamur işiyle de pek aram yok. En sık yediğim zararlı şey mantı-makarna gibi karbonhidratlar onları da haftada iki kere yiyorum.Eğer zamanı geçmiyorsa bir dahaki randevuda doktorumun tutumuna göre karar veririz artık

Kızlar tetanozun ikinci dozunu vurduran var mı? Benim 1 ay geçti yarın vurduracam,en az 1 ay geçmesi gerekiyormuş üzerinden dimi? Bizim sağlık ocağı sağolsun inanılmaz ilgisiz,hemşireler benden bilgisiz:)

Kızlar bide yetişkin bezini konuşmuşsunuz bana hastanede verdiler 2 gün sonra büyük boy ped kullandım ilk gün kanamam cok oldu sonrası yogun adet kanı gibiydi 20. Günde kesildim arada leke oluodu 40. Günden sonrada normal adet gördüm çok fazla lazım olmuo die düşünüyorum

Kızlar tetanozun ikinci dozunu vurduran var mı? Benim 1 ay geçti yarın vurduracam,en az 1 ay geçmesi gerekiyormuş üzerinden dimi? Bizim sağlık ocağı sağolsun inanılmaz ilgisiz,hemşireler benden bilgisiz:)
Ben bugün oldum canım 2. Dozu. Zaten ilk olduğumda tarih vermişti gel diye bir ay geçmesi gerekiyor üzerinden. 3. Doz ağustostaymış

Ben bugün oldum canım 2. Dozu. Zaten ilk olduğumda tarih vermişti gel diye bir ay geçmesi gerekiyor üzerinden. 3. Doz ağustostaymış

İlkini tam 1 ay önce mi vuruldun canım mesela 28 ocakta? Benim bikaç gün geçti çünkü haftasonuna denk geldi

Aslında o minik dudakları boncuk gözleri düğme burunları görünce hepimiz dünyamızı unutcaz, hooppp birden o minik ellerin dünyası başlıcak.. Her program onlara göre yapılacak, her dua onlar için edilecek, iyiki doğurmuşum diyeceğiz:anne:
Yaaa başta dünyamızı unutcaz sonra bebeişler 1- 2 yaşına gelince hoooopppp dünya başımıza yıkılcak çatlaklar selülit sarkıtlar kalça göbek aynada bakınca

Evet canim, ben vuruldum en az dolu dolu dört hafta geçmeliymis, hatta ben ilaç yazdırmaya uğramıştım gelmişken vurulayim dedim ebem olmaz demişti....

Evet canim, ben vuruldum en az dolu dolu dört hafta geçmeliymis, hatta ben ilaç yazdırmaya uğramıştım gelmişken vurulayim dedim ebem olmaz demişti....

Sağol canım benim de geçti 1 ay.Yarın gidip vurdurayım en iyisi.Ağrı sızı falan yaptı mı sende?

Yaaa başta dünyamızı unutcaz sonra bebeişler 1- 2 yaşına gelince hoooopppp dünya başımıza yıkılcak çatlaklar selülit sarkıtlar kalça göbek aynada bakınca

İşte onları düzeltelim diye uğrasırken sonraa hoooppppp ikinci cocuk isteği olusmaya baslıcak, sil baştan aynı şeyler :KK48:
Gerçi ben 5 yaşından önce düşünmüyorum ama eşim pek okadar bekleme taraftarı değil. Bakalım.. Artık sorumluluklarımız cok farklı.

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 öyle üzüldüm ki. Gözlerim doldu. Senin ismini dualarımda bizzat geçireceğim. İki kaybım var benim de ama en büyüğü 10 haftalıktı. Daha hissetmediğim halde çok üzülmüştüm. Empati kurmak bile beni yıprattı. Rabbim bebeğine de sana da acil şifalar versin Ya Şafi isminin hürmetine inşallah. Kimseyi ne karnındaki ne de dünyaya gelen evladıyla, sağlığıyla sınamasın inşallah. Tek bir dr a da bağlı kalma arkadaşım. Ne malum tedavisinin olmadığının. Derdi veren Allah dermanını da verir. Bebeğini de üzme. Kendini çok yıpratma. Başka bir hastaneye, doktora bak. Dualarımız seninle ve minnak bebeğinle.

Kızlar bide yetişkin bezini konuşmuşsunuz bana hastanede verdiler 2 gün sonra büyük boy ped kullandım ilk gün kanamam cok oldu sonrası yogun adet kanı gibiydi 20. Günde kesildim arada leke oluodu 40. Günden sonrada normal adet gördüm çok fazla lazım olmuo die düşünüyorum
Senin sezeryan miydi canim

Kızlar merhabaşar hstaneden geldim şimdi:) şeker yüklemesi yaptırdım cok şükür düşğk cıktı 50lik yüklemede 96 cıktı kan idrar da temiz ama ben cok kilo almışım bu ay görünürde bişe yok gibi ama 5 kilo aldım toplam 8 kilo etti demek önceden almadıklarımı toplu aldım:halay: her gün yürüyüş yapmalıymışım yarım saat bide 9 dan sonra yeme sadece meyve ye dedi inş tutabilirim kendimi:KK48: ogluşumu da gördüm allahım hepimiz inş saglıkla alırız kucaklarımıza büyümüşüz bayagı bide bana benzio hıh:olamaz: öle yani coaspirini bu hafta son kullanıorum iğnelere de ameliyata kadar devam edicez dedi dogum tarihinde bi aksilik olmazsa su gelmesi filan gibi mayıs 22 inş saglıkla olur da allahım sen hepimize yardım et

çok almamışsın aslında ya 23. haftada 8 kilo aldım ben :)

Sağol canım benim de geçti 1 ay.Yarın gidip vurdurayım en iyisi.Ağrı sızı falan yaptı mı sende?
benim de tam bir ay sonrasına gün verdi,hatta eğer gelemezsen takip eden 1-2 hafta içinde de gelebilirsin dedi. Yani geç gitsek de olur ama erken gitmemeliymişiz.
İlkinde çok şükür ağrım olmamıştı ama ikincisi biraz daha ağrılı olabilir diyorlar.Bakalım yaptırınca görücez :anneadayı:

İlkini tam 1 ay önce mi vuruldun canım mesela 28 ocakta? Benim bikaç gün geçti çünkü haftasonuna denk geldi
Bi kaç günün sıkıntı olacağını zannetmiyorum canım benimde normalde dündü bugün gittim oldum tam bir ay mı bilmiyorum ama

benim de tam bir ay sonrasına gün verdi,hatta eğer gelemezsen takip eden 1-2 hafta içinde de gelebilirsin dedi. Yani geç gitsek de olur ama erken gitmemeliymişiz.
İlkinde çok şükür ağrım olmamıştı ama ikincisi biraz daha ağrılı olabilir diyorlar.Bakalım yaptırınca görücez :anneadayı:

Evet 1 aydan önce yapılmıyormuş canım çok sağol.Benim ilkinde biraz ağrımıştı kaldıramıyordum yukarı bakalım bunda nolacak :)

Kızlar dr. Browns cam biberon aldım. Araştırdım biraz bunu övmüşler.Bi de avent soothie ikili emzik aldm.
En ucuz n11 de buldum. İkisi 70 liraydı

Back
X