2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
IMG_1209.webp Bu da benden gelsin.su fazla olunca göbekte büyük oluyomus

Canım valla bir hafta önde gidiyor bebiş... bu Doğum tarihini etkiler mi ki?
Bilmiyorum ki canım. Bebişler 37de de oluyo 40ta da. Belki bu yüzdendir. Kesin döllenme tarihini bilmedikleri için üç hafta içinde değişebiliyor söylenen bekleneb tarih. Bilemedim aklım karışık:)

kızlar birşey soracağım.. özellikle tecrübeli anneler sanırım daha iyi bilirler..
bir arkadaşımın oğlu olmuştu,arkadaşlarla çocuğu birtürlü görmeye gidemedik,dışarda bir sefer gördüm ama hediye falan veremedim tabii. Şimdi önümüzdeki hafta ona gideceğiz sizce ne alsak işine yarar arkadaşın? Bu arada çocuk 1 yaşına girdi :skandal:

kızlar birşey soracağım.. özellikle tecrübeli anneler sanırım daha iyi bilirler..
bir arkadaşımın oğlu olmuştu,arkadaşlarla çocuğu birtürlü görmeye gidemedik,dışarda bir sefer gördüm ama hediye falan veremedim tabii. Şimdi önümüzdeki hafta ona gideceğiz sizce ne alsak işine yarar arkadaşın? Bu arada çocuk 1 yaşına girdi :skandal:

oyuncak alabilirsin veya üstüne kıyafet mesela şişme yelek olabilir bahar geliyor.

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?
Elevit decavit aynı canm. Elevitte domuz katkısı var deniliyordu. Ben decavit kulkanıyorum yanında ayrıca demir ilacı da kullanıyorm canm

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?

Bende kullandım decaviti 3 aya yakın, ama o biraz fazla vitaminli cokta kilo aldım o hap iştahımıda açıyo diye doktor onu kesti, şimdi sadece ferro sanol kullanıyorum.

oyuncak alabilirsin veya üstüne kıyafet mesela şişme yelek olabilir bahar geliyor.
arkadaşlarla gideceğimiz için toplu alsak diye düşünmüştük ama sanırım en iyisi bireysel almak olacak ya..
başka bir arkadaşa bebek nevresimi almıştık mesela ama onun bebeği yeniydi,ihtiyacı da varmış.Hiç zannetmiyorum ki bu arkadaşın nevresime ihtiyacı olsun :işsiz:

Anlattıkların canım... sadece TARİHler değişik o kadar ki beni anlattın yani:) üç farklı doktora bunu anlattım başlarda. Anlatmaya çalıştım daha doğrusu. Amma ne mümkün. Sat da sat :) ya ölçümler bi hafta geri gösterince uyumlu değil geç döllenme gibi görünüyor demeyi biliyorlar sadece. Neyse pes ettim. Artık ölçümleri baz alıyorum. İnternette de bu bilgi yok.tüp bebek konulu başlıklarda biraz aydınlatıcı bişeyler var. Gidip bi tıp kitabı alıyım bari:)

valla bende başta 5 haftalıkkken, yokyok 3 haftalık o falan diyodum :) 10. haftaya kadar direndim sonra bıraktım yoksa kafa allak bullak oluyor :)

Merhaba arkadaslar..seker ýuklemesinde ikinci testte de yüksek cikanlar var mi varsa nasil bir tedavi yoluna gityi doktorunuz ??benim 50 lik yuksek cikti haftaya ikincisini yapicaz dedi doktorum ama merak icindeyim sadece diyetle atlatir miyim acabao_O

Günaydın kızlar Eminönünden alışveriş mantıklımı yoksa e Bebek falan aynımı oluyor ist oturanlar için soruyorm cumartesi gitsek mi yoksa e Bebek falan mı yapsak bilemedim
Açıkçası ben kıyafetlerini e bebeğin mağazasına gittiğinde baya bi aldım ufak tefek body tarzı eksikti onları da farklı renklerde eminönüne gidince aldım toplu alınca 5 tek alınca 7.5 tl idi. İşte küveti kovası havlusu reflu yastığı lohusa takımımı onları aldım. Fiyatları dışarıyla hemen hemen aynı gibi geldi eskisi gibi çok da ucuz değil. Ben daha çok hediyelik dağıtacağım malzemeleri ve kumaş almak için gitmek istedim. Çok şükür hallettim hepsini şimdi yapmak kaldı geriye :anneadayı:

Merhaba anne adaylari, bi kac gundur yazamiyorum nasilsiniz:) bugun cok az yurumem gerekti malum doktor erken dogum riskine binayen yatış vermemisti ama yuruyusu yasaklamisti ama 15 dakka yurumedim sayilir uzun zamandir yurumediginden midir anlanadim ama bel agrim var. Bide nasil desem bacak aram sizliyor oturup kalkarken batiyor gibi. Oglumda bugun inadina hareket li hic durmuyor:) sizde boyle yuruyusten sonra oluyor mu ya keyfi bi yuruyus degildi mecbur kaldim cok yavas yurudum temkinliydim

Şimdi canım ovulasyon falan yapmadım. Bilmiyorum. Ama ilişki tarihi net. Ordan hesaplama neden yapılmıyor yapılamıyor anlamadığım o. Yumurtanın anne vücudundaki ömrü 1 veya 3 gündü yanlış hatırlamıyorsam.ve Yumurtlamadan öncesi embriyoya dahil değilse 1güncük bi ömrü olan bişey hesabı karıştırmaz. Eee niye böyle

Merhaba anne adaylari, bi kac gundur yazamiyorum nasilsiniz:) bugun cok az yurumem gerekti malum doktor erken dogum riskine binayen yatış vermemisti ama yuruyusu yasaklamisti ama 15 dakka yurumedim sayilir uzun zamandir yurumediginden midir anlanadim ama bel agrim var. Bide nasil desem bacak aram sizliyor oturup kalkarken batiyor gibi. Oglumda bugun inadina hareket li hic durmuyor:) sizde boyle yuruyusten sonra oluyor mu ya keyfi bi yuruyus degildi mecbur kaldim cok yavas yurudum temkinliydim
ben tempolu yürüdüğümde oluyor canım. Bel ağrısı değil de ,bacak aram ve kasık bölgemde ağrı oluyor. Dinlenince geçiyor ama

Şimdi canım ovulasyon falan yapmadım. Bilmiyorum. Ama ilişki tarihi net. Ordan hesaplama neden yapılmıyor yapılamıyor anlamadığım o. Yumurtanın anne vücudundaki ömrü 1 veya 3 gündü yanlış hatırlamıyorsam.ve Yumurtlamadan öncesi embriyoya dahil değilse 1güncük bi ömrü olan bişey hesabı karıştırmaz. Eee niye böyle

yumurtlama tarihi adetin 1. gününden itibaren sayarak 13 te başlıyor 16. güne kadar oluyor, zaten o tarihlerde gebe kalınıyor, benim hesaplarıma göre hepsi tamam sadece orada 2 hafta var fazlalık o yani, ama hocaların dediği yumurtlama hücreleri adetle başladığı için sat baza alınıyor çok soruncada kızıyolar :) birde 72 saat ömrü olan erkeğin yumurtası, dışarı çıktıktan sonra 72 saat ömürleri var, ama bizimkiler içerdeler ya, acaba bu bizim yumurtalar için geçerli değilmi ? adetle üretilmeye başlandığı içinde satı alıyor zaten, valla anca böyle aklıma geliyo :)

Back
X