2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kızlar şu saatte uyandım resmen aglayrak karnıma bıçak gibi agrı saplandı bildiğiniz gaz sancısı göbek deliğim yırtılacaktı resmen sanırım bebekte rahatsız oldu çünkü o da içerden acaip vuruo wcye zorla yürüdüm biraz rahatladım şimdi ama uykumdan uyandım ve korktum yaw

Nerden buldun bunu çok tatlı allahım yaaaa:) bazen doğsa da gözümün önünde dursa diyorum. O zaman da yermişim:))))))
Facede çıktı karşıma. Böyle fotolara bakıyorum belki birazcık benzer diye. Rüyamda gördüm açık tenli kumral saçlı doğmuş oğlum. Bilmiyorum artık öyle mi olur olmaz.

Nerden buldun bunu çok tatlı allahım yaaaa:) bazen doğsa da gözümün önünde dursa diyorum. O zaman da yermişim:))))))
Facede çıktı karşıma. Böyle fotolara bakıyorum belki birazcık benzer diye. Rüyamda gördüm açık tenli kumral saçlı doğmuş oğlum. Bilmiyorum artık öyle mi olur olmaz.

Kızlar ben tetanozun ikincisini vurdurdum bana ebe decavit verdi elevitin yerine kullanan var mı? Bunu kullanıp yanında ayrıca demir ilacı kullanan var mı?
Ben Gebeliğimin başından bu yana decavit kullanıyorum yanında efa Daily omega 3 le demir ilacına gerek okmadı şükür Allaha kan değerlerim normal ama kullanılır heralde Çünkü vitaminler demirin emilimini hızlandırıyor diye biliyorum

Canım bu söylediklerini aynen tarif Edeler oluyor sonra geçiyor bişey olmuyor. Geçici bi durum büyük ihtimalle. Ama diğer gruptan biri tarif etti ağrısını aynen benim bebişin hareketlerini tarif etti. Ama bugün doktora gitti nts ye göre doğum sancıları başlamış hemen serum fitil falan ... yani takip et uzunca bi süre geçmezse ciddiye al.
efefsunkar efefsunkar canım ya inanamıyorum sen 30 hafta oldun maşallah tebarekallah sizi böyle görünce dahada korku geliyor bana off nasıl doğurcaz Allahın izniyle sağ sağlim doğursak

Canım bu söylediklerini aynen tarif Edeler oluyor sonra geçiyor bişey olmuyor. Geçici bi durum büyük ihtimalle. Ama diğer gruptan biri tarif etti ağrısını aynen benim bebişin hareketlerini tarif etti. Ama bugün doktora gitti nts ye göre doğum sancıları başlamış hemen serum fitil falan ... yani takip et uzunca bi süre geçmezse ciddiye al.

mothercare de satılan sallanan beşikten bakıyordum ama sitede gözükmüyor tükenmiş sanırım . o tarz ona benzer beşik arıyorum başka hangi sitelerde vardır acaba ?

Back
X