• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aydii Aydii allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin :) ohh sabah sabah doğum haberleriyle uyanmak güzel oldu :)

Günaydııınnnnn herkese... öncelikle güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler...
Ada; 26 Mayıs saat 09:17'de dünyaya gözlerini açtı. 50cm ve 3275gr olarak... Allah'a şükür gayet iyi, dün ilk günümüzü birbirimize uyum sağlamaya çalışarak geçirdik... bir de bol bol ziyaretçi ile.. şimdilik emme çabalarımız sürüyor, biraz da mama takviyesi alıyoruz.
Durumlar böyle bizde kızlar, gelişme oldukça yazarım tekrar...
Herkese kolaylıklar diliyorum

Maşallah allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun..

3saat sonra uyuşukluk geçti, 5 saat sonra yürüdüm.

Maşallah sen daha iyi tolere etmişsin spinal
Birşey sorayım yatakta ne zaman yan dönüp yatabileceğiz
oturma pozisyonu nasıl olmalı dik mi eğik mi
Bir de söylemesi ayıp ben 5.gün oldu büyük tuvalete çıkamadım
Sen tecrübeli annesin diye soruyorum

Canım ben bi kaç gündür yan dönüp yatıyorum.tabi haliyle biraz acıyo ill zaman ama sonra alışıyosun.birde hastaneye gitmeden önce kendime kuru ğzüm ve kuru kayısıyla bir tencere dolısu hoşaf yapıp gittim.gelincede sık sık tükettim.tuvalete çıkmakta işe yaradı.hosaf bitincede gece üç kayısı yiyip üstüne bir bardak ılık su içiyorum.o da işe yarıyo. Dikişler zarar görmesin diye kabız olmamak lazım

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
Gozun aydın hayirli olsun:anne: ramazana yetisti senin bebis bakalim bizimkiler ne zaman gelecek

Günaydııınnnnn herkese... öncelikle güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler...
Ada; 26 Mayıs saat 09:17'de dünyaya gözlerini açtı. 50cm ve 3275gr olarak... Allah'a şükür gayet iyi, dün ilk günümüzü birbirimize uyum sağlamaya çalışarak geçirdik... bir de bol bol ziyaretçi ile.. şimdilik emme çabalarımız sürüyor, biraz da mama takviyesi alıyoruz.
Durumlar böyle bizde kızlar, gelişme oldukça yazarım tekrar...
Herkese kolaylıklar diliyorum
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun

Canım doğumdan sonra hiç mi çıkmadın? Sezeryandan sonra 2 gün içinde çıkmak gerekiyoR diye biliyorum yoksa fitil veriliyor

yatarkende ayni canim oynarken icim gidiyo artik bide hareketli olunca galiba artik gobusumuze sigmiyolar gobegimde indi kafasi inmis olabilir
Benimki bazen dizi midir topugu mudur dayiyo disari dogru sivriltiyo sonra onu suruye sürüye diger tarafa kaydiriyo iste o anda canim yaniyo baya. Bi de kasiklarima yaptigi tekme calismalari baya sert veledin. Saglikli olsunlar da yiyecez artik tekmeleri napalim:anneadayı:

Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Gözünüz aydın, bir an önce toparlanırsınız umarım :)

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Bol sütlü sağlıklı günler :)

Canım ben bi kaç gündür yan dönüp yatıyorum.tabi haliyle biraz acıyo ill zaman ama sonra alışıyosun.birde hastaneye gitmeden önce kendime kuru ğzüm ve kuru kayısıyla bir tencere dolısu hoşaf yapıp gittim.gelincede sık sık tükettim.tuvalete çıkmakta işe yaradı.hosaf bitincede gece üç kayısı yiyip üstüne bir bardak ılık su içiyorum.o da işe yarıyo. Dikişler zarar görmesin diye kabız olmamak lazım

Kayısı hoşafı ben de tüketiyorum 1 yada 2 öğün
1 taze kayısı yiyorum üstüne 1 bardak su
1 hurma üstüne su
Ama hala tuvalete çıkamadım
Bir de dik mi oturmalıyız eğik mi dikişler zarar görmesin diye

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun biraz :KK76: bebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun biraz :KK76: bebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.
Gözün aydın cnm kilosunu kısa zamanda toparlar ins merak etme .saglikli olsun larda. Darısı bizlere

Canım doğumdan sonra hiç mi çıkmadın? Sezeryandan sonra 2 gün içinde çıkmak gerekiyoR diye biliyorum yoksa fitil veriliyor

Malesef canım hiç çıkamadım haliyle çok rahatsız ediyor..Doktor fitilden bahsetmedi hiç
Gazı da 2.gün çıkarabildim.gaz çıkarmadan hastaneden çıkılmıyor

Kayısı hoşafı ben de tüketiyorum 1 yada 2 öğün
1 taze kayısı yiyorum üstüne 1 bardak su
1 hurma üstüne su
Ama hala tuvalete çıkamadım
Bir de dik mi oturmalıyız eğik mi dikişler zarar görmesin diye
Canım istedigin gibi oturabilirsin.dikişlerin zarar görmez.benim dün doktor bantı kaldırdı inan biraz daha iyi oldum.hatta mutfaga girip börek bile yaptım:)doktor hemen korse giyebilirsin dedi ama canım hala yandıgı için en azından bir hafta gecsin bekliyorum.

Back
X