• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayırlı Ramazan'lar herkese kızlar .. benim dün kontrolüm vardı.. bebeğim kanala kafasıyla beraber elini de sokmuş.. normal Doğum için sıkıntılı olur dedi doktor.. bebeğin suyu azalmış, plesanta yaşlanmaya başlamış.. bebeğin kilosu da iyi doktor beklemeye gerek Yok sezeryanla alabiliriz dedi.. ama Pazartesi'ye kadar beklicez .. pazartesi başka bir doktora da görünmeyi istiyorum .. sonra kendi doktoruma .. vesveseli oldum iyice ama emin olmak istiyorum olup bitenlerden :KK43: bebeğini kucağına alan arkadaşlara da bol sütlü huzurlu mutlu günler diliyorum .. darısı biz bekleyenlerin başına ❤️
Canım haftan çok güzel bebisinin sağlıkla kucağına al inşallah.. normal istiyordun sanırım ama sağlıklı olsunlar da öyle de böyle de doğuyor. Yine de aklında kalmasın git bakalım başka doktor ne diyecek

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..

Çok sevindim canım. :KK74: Gözün aydın. Maşallah kızına :KK36::nazar: Keyfini çıkar şimdi ohhh ne güzeeelll:KK37::KK37::KK37:

Yok artık börek mi
Ben lavaboya bile yardımsız oturamıyorum
Yataktan tek başıma kalamıyorum
Bantı pazar günü kendin kopar dedi
Tek iyi yanı banyo yapabiliyorum
Sıcak su iyi geliyor. .
Bebeği de emziremiyorum süt pompası ile sağıp veriyoruz
Bir de bana Kum torbası koymadılar
Acaba ondan mı zor ilerliyor
Canım sanmıyorum kum torbasıyla alakalı oldugunu. İlk sezeryanımda bana da koymadılar o zaman daha kolay atlattım bu süreci. Bende henüz banyo yapamadım. Bacaklarıma kadar baticonluydu islak bezle sildim. Allahtan yarın yapabilecem. Bir de parol vermişti doktor günde dört taneye kadar içebilirsin dedi.dün agrım var deyince istersen igne yazayım dedi,yok dedim o kadar dayandım bundan sonrada dayanırım zaten. Allah sana güç kuvvet versin ve bol bol süt versin. Su gercekten güzel süt yapıyo. Günde üç litre içiyorum hem süt hem kilo vermek için.

Günaydııınnnnn herkese... öncelikle güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler...
Ada; 26 Mayıs saat 09:17'de dünyaya gözlerini açtı. 50cm ve 3275gr olarak... Allah'a şükür gayet iyi, dün ilk günümüzü birbirimize uyum sağlamaya çalışarak geçirdik... bir de bol bol ziyaretçi ile.. şimdilik emme çabalarımız sürüyor, biraz da mama takviyesi alıyoruz.
Durumlar böyle bizde kızlar, gelişme oldukça yazarım tekrar...
Herkese kolaylıklar diliyorum

Maşallah :nazar::KK37: Allah bağışlasın.
Gözünüz aydın canım. Bol bol sütün olsun inşallah.

Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun biraz :KK76: bebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.

Maşallah :nazar::KK36: Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sağlığı yerindeymiş varsın küçük doğsun, bol bol sütün olsun inşallah, hızlıca toparlanır kuzucuğun.:KK68:

Arkadaşlar yaklaşık bi haftadır 4-5 saatte bi yoklayan adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu .Dün bu süre kısaldı yaklaşık 3 saatte bi yine aynı ağrı tekrar ediyor . bebekte kanala ittirdirdikçe geliyor sanıyorum.Sizdede başladımı bu inceden ağrılar..?

Dün gece ben de yaşadım. Uzun bir süre sürekli ağrı oldu karnımın alt tarafında adet sancısı gibi. Ve Bebek o kadar aşağıda hareket ediyordu ki, çok afedersiniz ön tarafımızdaki kemik var ya, hemen onun üstünde. Dedim ki çıkmaya çalışıyor herhalde, bu akşam doğuracam. Pozisyon değiştirince de geçmiyordu. Bi saat kadar devam etti sonra uyumuş kalmışım. Uyandığımda geçmişti.

Kızlar @efefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde

Allah acil şifa versin yavruna. Bebeğini kucağına alınca sütün olur hiç merak etme. Geçmiş olsun. Tez vakitte kucağında bebeğinle evine gitmeyi nasip etsin Allah.

Hayırlı Ramazan'lar herkese kızlar .. benim dün kontrolüm vardı.. bebeğim kanala kafasıyla beraber elini de sokmuş.. normal Doğum için sıkıntılı olur dedi doktor.. bebeğin suyu azalmış, plesanta yaşlanmaya başlamış.. bebeğin kilosu da iyi doktor beklemeye gerek Yok sezeryanla alabiliriz dedi.. ama Pazartesi'ye kadar beklicez .. pazartesi başka bir doktora da görünmeyi istiyorum .. sonra kendi doktoruma .. vesveseli oldum iyice ama emin olmak istiyorum olup bitenlerden :KK43: bebeğini kucağına alan arkadaşlara da bol sütlü huzurlu mutlu günler diliyorum .. darısı biz bekleyenlerin başına ❤️

AA ne kadar ilginç. İlk defa duydum bunu. Heyecan yaptım bir de şuan. Biz ne zaman kontrole gitsek bizimkinin de eli hep kafasında. Hiç yüzünü göremedik. Bizimki de öyle bişey yaparsa diye.
Hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah.

Allah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsun:anne::nazar::KK200: Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah :anneadayı:

Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın :KK73:

basin sag olsun cnm bir melegin var cennettr seni bekliyo annesi aynen hersey hazir besigi bas ucumda bnm gunum de belli olunca safak sayiyorum resmen aminnn insallh cnm
Gunu belli olunca ayri bi heyecan belli olmayinca ayri. Biz simdilik normal dogum bekliyoruz tarih belli degil haliyle ama boyle olunca da hazirliklari nasil agirdan aliyorum anlatamam sanki cok varmis gibi:halay: pat diye gelecek esas o zmn gorecem ben jazirliksiz yakalanmanin heyacanini

Allah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsun:anne::nazar::KK200: Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah :anneadayı:

Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın :KK73:

:KK70: Can sıkıntısı işte.. Ben de bugün bebeğin karyolası için kenar koruması ve nevresim takımı dikmeye karar verdim. Bitene kadar doğurmazsam bugün kumaş alıcam :KK70:

Ben hastaneye sormustum. Pusetin cevresi 230cm yuksekligi 77 cm demislerdi. Hastaneye gore degisir mi bilmiyorum.
Bu arada benim daha dunya kdr hazirligim var yapilacak bittigi gun dogsa yeter artik:anne:

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım gazımı çıkartamıyorum önerisi olan var mı

Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Gözünüzaydın.. Allah analı babalı büyütsün inşallah..

MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..

Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
Hayırlı olsun, gözünüzaydın cnm. Allah size hepbirlikte sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Bu arada doğum yapacak arkadaşlara tecrübelerim
4 hasta bezi 1 paket lohusa Pedi kullandım
Şimdi normal pede geçtim
En çok işime yarayanlar humana rezene göğüs kremi Pedi ve pompa oldu

İlk gün pijama 2.gün gecelik giydim
Gecelik daha rahattı lavabo açısından

Aldığım lohusa pijamalarım iyi ama keşke tümden Düğmeli alsaymışım
Bu arada insan çok terliyor buna rağmen ayaklarımda çorap ve patik eksik olmuyor

Duş almak süt açısından çok fayda etti..Bu arada hastane terlik lerimi iyi ki süslü olanlardan seçmemişim hastanede kaldığım 2 gün belden aşağı duş aldım

Bebek bakım odalarında su ısıtıcı var mama için
Şimdilik bu kadar

Back
X