Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekler gec kalınca biz onlara gidelim diye tutturuyor drlar:)))) evet canim konu tam da bizle alakalı olabilir. Biz başlattık dogurmama eylemini ilk haklisin:) baba arkadasini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Hadi küs bize doguma kadar neresinden dönerseniz kardir:)Yok ya nerde körle yatan şaşı misali, olan sancım da gitti sizinle :)) çarşamba günü kontrolüm var, en son banada çatı muayenesi yapıldı belki kacirmissindir, normali bekleyeceğiz dedi doktor bakalım bu mübarek aya saklamış bizim melekler kendilerini, şurda en fazla iki haftamız kaldı, bir şekilde çıkacaklar sanırım![]()
Ağrı esiğin dedigin gibi keske yüksek olsaymis canim:) bizim yerimize de koklayin lütfen kucaginiza aldığınızda. Hicbir sey olmaz allahin izniyle.Teyzeleri dua eder sağlıkları için onlara. Allah onlarla birlikte evinize gitmeyi nasip eder ins.Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Suan diğer anlattıklarından ziyade bebeğini bugün kucağına alacak olmana odaklandim . Bizim yerimizede kokla olur mu. Kötü olan kısımları dusunme canim hepimizde az çok olacak . Önemli olan yaşıyor olması nefes düzelir sakin kafana takilmasin.Kızlarefefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde
Kendin görebilecek misin çok zor ya. Oğlumda ben 36. Haftada gitmeye başlamıştım. Bende o zaman ilk defa gittim mecbur kaldığım için çok şükür bişey olmamıştı. Sonrasında lazer yaptırma kararı aldım zaten iyiki de yaptırmışım şimdi çok rahatımHanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
esma senı cok merak edıyorum .
Çok yürüdüm canım ne yaptıysam nafilehayırlı olsun canım iyi olmanıza sevindim yürümeye çalış hareketle ancak çıkıyor
Kızlar bugün kontrol vardı 6 gün önce 2.250 demişti kilosu şimdide aynısını diyor ben bugun en azdan ölçtüm fln dedi 2 hafta geri göZüküyor ama sıkıntı yok dedi miyon olcak dedi
Birde normal düşünüyoruz doktorla ortak karar şimdilik bayram göZüküyor o zamana kadar gelmesse suni sancı ile başlatırız dedi bende suni sancı zor bebek strese giriyor dediler doktorda öle bişey yok herkesin dediğine bakma dedi
Bebeğin kilosu sizce nasıl? Suni sancı ile doğum yapan var mı?
Ben doktoruma sormustum. Onceden agda yaptirmiyosan yapma bu saatten sonra dedi. Tuy dokuculere de izin vermedi kimyasal oldugundan.Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Yok canım özel hastane doktorum için hep sezeryan yanlısı dediler benim iki doğumumu da normal yaptırdıesma senı cok merak edıyorum .
benım bıldığım hıc bır özel hastane ıkı gun beklemez normal doğum ıcın..
senın hastanen devlet mıydı?
Canım bende çok anlamıyorum ama grafik inişli çıkışlı ise iyi oluyor diye biliyorum, benim arkadasin salliyorum 130 civarında tek sıra idi, doktor begenmemisti nstsini
Benimki yerden yuksekligi 1 m enler 50cm boyuda 80 cm di(cevresi yani) canim hastaneden aldim bu bilgiyi her besik ayni mi bilmem tabi en az 6m tulun olmali ki pileli olsun o bile az olabilir enli lastige dikeceksin 3m kullandim onudaAllah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsunDarısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah
Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın
Bu şurubu altı yaşındaki kızımda kullanıyo.yan etkisi filan olmayan zararsız bi surup.Duphalac adı canım. Ben de çok kötüydüm. Bana iyi geldi. Doktoruna yine de sor istersen.
Rezene içebilirsin. Hastaneye yanımda götürmüştümKızlar mesajlarınızı okuyamadım gazımı çıkartamıyorum önerisi olan var mı
evet ya gunler gecmiyo sen gene hazirla herseyi oglumda hazirliksiz yakalandim kontrole die gittim sezeryan oldum insan panik oluyo ne yaoicagini sasiriyosunGunu belli olunca ayri bi heyecan belli olmayinca ayri. Biz simdilik normal dogum bekliyoruz tarih belli degil haliyle ama boyle olunca da hazirliklari nasil agirdan aliyorum anlatamam sanki cok varmis gibipat diye gelecek esas o zmn gorecem ben jazirliksiz yakalanmanin heyacanini
bende şu zamana kadar hep ağda yaptım yada epil. mak. ile aldım ama artık son haftalarımda acı vermesin diye jilet kullanıyorum hem daha pratik oluyor kolay değil bu koca göbekle kendin temizleeyemezsin ben hiç kuaföre aldırmadığım için kuaforede gitmiyorum utandıgımdan sende bence bu zamana kadar zaten jilet kllanmıssın jilete devam et çünkü acı verebilir doktorlar pek önermiyor alışkın değilsen doğumu tetikler diyeHanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺