• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺

Yok ya nerde körle yatan şaşı misali, olan sancım da gitti sizinle :)) çarşamba günü kontrolüm var, en son banada çatı muayenesi yapıldı belki kacirmissindir, normali bekleyeceğiz dedi doktor bakalım bu mübarek aya saklamış bizim melekler kendilerini, şurda en fazla iki haftamız kaldı, bir şekilde çıkacaklar sanırım:bicak:
Bebekler gec kalınca biz onlara gidelim diye tutturuyor drlar:)))) evet canim konu tam da bizle alakalı olabilir. Biz başlattık dogurmama eylemini ilk haklisin:) baba arkadasini soyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Hadi küs bize doguma kadar neresinden dönerseniz kardir:)

Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Ağrı esiğin dedigin gibi keske yüksek olsaymis canim:) bizim yerimize de koklayin lütfen kucaginiza aldığınızda. Hicbir sey olmaz allahin izniyle.Teyzeleri dua eder sağlıkları için onlara. Allah onlarla birlikte evinize gitmeyi nasip eder ins.

Kızlar efefsunkar efefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde
Suan diğer anlattıklarından ziyade bebeğini bugün kucağına alacak olmana odaklandim . Bizim yerimizede kokla olur mu. Kötü olan kısımları dusunme canim hepimizde az çok olacak . Önemli olan yaşıyor olması nefes düzelir sakin kafana takilmasin.

Hanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Kendin görebilecek misin çok zor ya. Oğlumda ben 36. Haftada gitmeye başlamıştım. Bende o zaman ilk defa gittim mecbur kaldığım için çok şükür bişey olmamıştı. Sonrasında lazer yaptırma kararı aldım zaten iyiki de yaptırmışım şimdi çok rahatım

Kızlar bugün kontrol vardı 6 gün önce 2.250 demişti kilosu şimdide aynısını diyor ben bugun en azdan ölçtüm fln dedi 2 hafta geri göZüküyor ama sıkıntı yok dedi miyon olcak dedi
Birde normal düşünüyoruz doktorla ortak karar şimdilik bayram göZüküyor o zamana kadar gelmesse suni sancı ile başlatırız dedi bende suni sancı zor bebek strese giriyor dediler doktorda öle bişey yok herkesin dediğine bakma dedi
Bebeğin kilosu sizce nasıl? Suni sancı ile doğum yapan var mı?

Ben 2 doğumumu da suni sancı ile yaptım
Bebekler hiç strese girmedi.çünlü dozunu ona göre ayarlıyorlar
Ama ilk doğumum ikinciden daha kısaydı.sancı Evet çekiyorsun bundan kaçış yok.tabi Epidural şansın varsa ben tavsiye ederim

Ben doktoruma sormustum. Onceden agda yaptirmiyosan yapma bu saatten sonra dedi. Tuy dokuculere de izin vermedi kimyasal oldugundan.

esma senı cok merak edıyorum .
benım bıldığım hıc bır özel hastane ıkı gun beklemez normal doğum ıcın..
:KK70:
senın hastanen devlet mıydı?
Yok canım özel hastane doktorum için hep sezeryan yanlısı dediler benim iki doğumumu da normal yaptırdı
2 gün zor geçti ama şimdi iyiki normal olmuşum diyorum.sadece otururken dikiş ağrım oluyor oda bir haftaya geçer inşallah

Canım bende çok anlamıyorum ama grafik inişli çıkışlı ise iyi oluyor diye biliyorum, benim arkadasin salliyorum 130 civarında tek sıra idi, doktor begenmemisti nstsini

Aaa aynı durumu bende yaşadım yatış veriyordu 2.kez tekrar girdim bşraz daha iyi dedi sürekli gidiyorum şimdi bebek hareket etmedikçe :( sıkıntıda olabilir bebek dedi siz naptınız

Göğsümü kalkanını kim önerdiyse çok teşekkür ederim.gerçekten çok kullanışlı göpüs kremi sürüp onu takıyorum. Acıyı azaltıyor birde sızmaları engelliyor

Allah tüm taze annelere bebeleriyle birlikte sağlıklı mutlu günler nasip etsin. Bol sütünüz ve rahat geceleriniz olsun:anne::nazar::KK200: Darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah :anneadayı:

Vakit daraldıkça ben de kendimi oyalamak için iş icad ediyorum. Hastane besigi için süsleme yapmayı düşünüyorum. Ama ölçüleri hakkında fikir ihtiyacım var. Hazırlayan gebişler bi el atın :KK73:
Benimki yerden yuksekligi 1 m enler 50cm boyuda 80 cm di(cevresi yani) canim hastaneden aldim bu bilgiyi her besik ayni mi bilmem tabi en az 6m tulun olmali ki pileli olsun o bile az olabilir enli lastige dikeceksin 3m kullandim onuda

Birde süt için kuru incir hoşafı,kuru üzüm hoşafı,su.lactamil emzirme çayı,,rezene çayı,Bide doktor önerdi galaktogo damla kullanıyorum. Gerçekten eskisi oluyor.

Bide dün doktordan öğrendiğim birkaç detayı yazayım Size.sarılık için 2 ilaç var biri ışık diğeri emzirme. Onun dışında hiçbirşey Sarılığı geçirmiypr.ilk 10 gün bebeklerde gaz olmazmış.ağlamasının sebebi açlık olurmuş.emzirirken ilk önce bir meme 15 dakika sonra diğeri 15 dakika Toplaö yarımsaat emzirilecek.daha çok memede durursa memede Yarın olurmuş.bir sonraki emzirmeye en Son emzirdiğin memeyle başlayaxaksın. Memede uyursa yanağına dokunmalı yada memeyi çeker gibi yapmalı.çenesine asla dokunmamalı

Gunu belli olunca ayri bi heyecan belli olmayinca ayri. Biz simdilik normal dogum bekliyoruz tarih belli degil haliyle ama boyle olunca da hazirliklari nasil agirdan aliyorum anlatamam sanki cok varmis gibi:halay: pat diye gelecek esas o zmn gorecem ben jazirliksiz yakalanmanin heyacanini
evet ya gunler gecmiyo sen gene hazirla herseyi oglumda hazirliksiz yakalandim kontrole die gittim sezeryan oldum insan panik oluyo ne yaoicagini sasiriyosun

bende şu zamana kadar hep ağda yaptım yada epil. mak. ile aldım ama artık son haftalarımda acı vermesin diye jilet kullanıyorum hem daha pratik oluyor kolay değil bu koca göbekle kendin temizleeyemezsin ben hiç kuaföre aldırmadığım için kuaforede gitmiyorum utandıgımdan sende bence bu zamana kadar zaten jilet kllanmıssın jilete devam et çünkü acı verebilir doktorlar pek önermiyor alışkın değilsen doğumu tetikler diye

Ben hep ağda yapıyorum ama şimdiye kadar jilet yaptıysan zor olabilir canım. Bazıları ağda acısı doğumu tetikleyebilir diyor. Gerçi haftan da iyi şimdiden sonra doğursan nolcak :rolleyes:
Ama tavsiyem ağda yapmaya karar verirsen bile kendin yapma. Kendin çok zorlanırsın ilk daha çok canın yanar. Ağdacıda yaptır yaptırırsan. İnsanın kendi çekmesi daha zor oluyor. Ağdacı daha hızlı çekiyor. Daha az acıyor.

Back
X