- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canım aramızda 3 gün var pazartesi günü randevum var sanırım o zaman belli olacak.. Ben de merak ediyorum neler diyecek
efefsunkar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım allah anali babalı buyutsun bol bol sutun olsun inşallahKızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
Kızlar şu an evim temizleniyor. Bana düzenli gelen bir kadın geçen hafta halılar kalktı, bu hafta perdeler camlar, sırasıyla yapılıyor bugün annemde geldi süper oldu. Ben yine durmadım baktım bacağım ağrımıyor bende ufaktan iş yaptım ama şimdi yatıyorum yoruldum. Bebek odası temiz de yatagına carsaf serili değil kıyafetleri yıkandı utulendi ama dolabına yerleşmedi. Annem yapmam diyor. Dogumdan onceki hafta yapalım erken diyor. İzine de ayrılacam bu hafta iyi oldu işlerin hafiflemesi çünkü giderek hiç gücüm kalmıyorBeatrices bak ben bu konuda senden ondeyim. Yikatmadim ama fiyat aldim yani nereye verecegim belliay biz bu gidisle dogum basladiginda evi temizletir halilari serdiririz ancak
Canım benim de kedime laf eden oluyor özellikle aileden biri var. En son güya başkası "hemen kediyi ayırsınlar" demiş bize iletiyor. Ama ağzının payını verdim. Herkes haddini bilsin, kendi işiyle uğraşsın. Çocuk benim kimseye hesap da vermem laf da söyletmem. Ayaklarını denk alsınlar dedim. Kimsenin sesi çıkmadı. Sanırım bir daha bu konu koşulmazKızlar ben sinir oluyorum ya gerçekten. Milletin devamlı ne zaman dogurucan demesine ya. Bide çocuklu insanlar falan. Ben ne bilim ne zaman gelirse. Doktor bi gün söylemedi mi diyorlar doktorun dediği günde dogurucam nerden belli. Er ya da geç gelicek. Sinir oluyorum ya gerçekten. Artik dua ediyorum gelsin bi an önce diye. Yok geç kalirmis bilmem ne birisinin geç kalmis kakasini yemişmis. Doğum sancısı çekmek için dua eder oldum. Az ağrı gelse inşallah geçmez diyorum yaa![]()
Ben varım. Aylardır benim de agrimiyordu. Çok seviniyorum bu duruma. Son iki gundur çok fena. Minoset almak zorunda kaldım. Hangi haftadasin ?belki haftaya alakalı. Ben de anlamadım neden olduğunu. Bir anda efsane geri döndü dedimKızlar aylardr başım ağrımıyordkaldımmutluydum ama son iki gündür fena ağrjyor.Dün 3 kere parol içmek zorunda kaldım Uykusuzluk ve yorgunluktan sanırım.. Yine de doğumun yaklaşmasyla alakalı olabilir mi merak ettim, var mı benim durumda olan?? Off bi anda girdi bugün de çatlıyo resmen
![]()
suyu nasıl canım bebegin? senin dr a gore hareket edecem sanırım :)))Yani ilk ben varım biliyorsun bugün itibari ile 39+0 başladı, benimki daha hic sezeryandan bahsetmek ki hatta ilk gebelikler için bu haftalara kadar uzamasinin normal olduğunu söylemişti, hatta geçen hafta çatı kontrolü bile yapmamıştı demiştim hatirliyorsan çünkü ilk gebeliklerde bu haftalarda daha açılma başlamazmış, en son geçen çarşamba muayene oldum o zaman da kendisi de söyledi inşallah senide normal doğurtalım dedi, dayanamadigin yerde epidural da takariz dedi bende inşallah deyip evime döndüm, yani önündeki çarşamba da kontrol var olağan üstü bir durum olmazsa bekliyoruz...
Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun birazbebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.
MERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..
Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
gozunuz aydin arkadaslar Allah anali babali buyutsun bebislerinizi bol sutlu gunler dilerim :)Günaydııınnnnn herkese... öncelikle güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler...
Ada; 26 Mayıs saat 09:17'de dünyaya gözlerini açtı. 50cm ve 3275gr olarak... Allah'a şükür gayet iyi, dün ilk günümüzü birbirimize uyum sağlamaya çalışarak geçirdik... bir de bol bol ziyaretçi ile.. şimdilik emme çabalarımız sürüyor, biraz da mama takviyesi alıyoruz.
Durumlar böyle bizde kızlar, gelişme oldukça yazarım tekrar...
Herkese kolaylıklar diliyorum
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
Masallah bir normal dogum daha tebrikler:) gule gule buyut canim bebeginiKızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
kiyamam ona evet bencede aglatma annesi yeterki doysun aglatmiyosundur zaten. Benim doktorum da daha cok kucuk annesi tembellik yapiyo emicek tabi demisti insallah emecek ben oglum biberon emzik emiyo beni emmiyo diye cok aglamistim 15-20 gun boyunca hep aglayarak gecti gunlerim cok gereksiz yiprattim kendimi sen boyle yapma akisina birak gececek bu gunlerElimden geldiğince vermeye çalışıyorum bazen çok güzel alıyor emiyo 15-20dk aralıksız ama almadığı zaman yıkıyo ortalığı mümkün değil vermek kıpkırmızı oluyor dudakları titriyor mecbur kalıyorum açlıktan ağlatma dedi doktor önemli olan beslenmesi dedi yoksa şekeri düşermiş nasıl olsa alışınca kendisi almak isteyecek dedi alırşır mı bu saatten sonra dedim tabi ki daha çok küçük sütün dahada çoğaldıkça mutlaka alacak dedi ama bilmiyorum çok çaresiz kalıyorum bazen
Benim bugun 38. Haftam doldu canım sen son haftada görünüyorsun acaba hakkaten doğumla bağlantıs olabilir miBen varım. Aylardır benim de agrimiyordu. Çok seviniyorum bu duruma. Son iki gundur çok fena. Minoset almak zorunda kaldım. Hangi haftadasin ?belki haftaya alakalı. Ben de anlamadım neden olduğunu. Bir anda efsane geri döndü dedim![]()
En iyisi gomulmesi aslinda. Ben nereye gomsem bilemedim etrafimda cok bos alan var oysaki kiyamiyorum galiba ya ama gomecegim birgun insallah :)Gömülmese de oluyor mu peki canım![]()
Normal dogum yapmıssın ne güzel tavsiyen var mı nasıl geçti?Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum
Birde süt için kuru incir hoşafı,kuru üzüm hoşafı,su.lactamil emzirme çayı,,rezene çayı,Bide doktor önerdi galaktogo damla kullanıyorum. Gerçekten eskisi oluyor.
Bide dün doktordan öğrendiğim birkaç detayı yazayım Size.sarılık için 2 ilaç var biri ışık diğeri emzirme. Onun dışında hiçbirşey Sarılığı geçirmiypr.ilk 10 gün bebeklerde gaz olmazmış.ağlamasının sebebi açlık olurmuş.emzirirken ilk önce bir meme 15 dakika sonra diğeri 15 dakika Toplaö yarımsaat emzirilecek.daha çok memede durursa memede Yarın olurmuş.bir sonraki emzirmeye en Son emzirdiğin memeyle başlayaxaksın. Memede uyursa yanağına dokunmalı yada memeyi çeker gibi yapmalı.çenesine asla dokunmamalı
Sağol canım keşke bende alsaymışım ilaç istedim olmuyor böyle gören çocuk içinden hiç çıkmamış gibi diyor hiç böyle hayal etmemiştim az kilo da aldıydım
Sen bitirmisin sayilir artik. Ben de bugun bebegin perdesini yikiycam. Kendi geceliklerimi yikadim utuledim hazirladim. Yarin bebegin nevresimlerini fln yikarim ben de besigi yerlestirmiycem zaten. Bu hafta halilar storlar yikanacak pesine de temizligi var. Kiyafetlerini de yikamadim daha. Hastane susleri bitmek üzere. Bebis bi 10gun daha gelmesin sonra hemencecik gelebilirKızlar şu an evim temizleniyor. Bana düzenli gelen bir kadın geçen hafta halılar kalktı, bu hafta perdeler camlar, sırasıyla yapılıyor bugün annemde geldi süper oldu. Ben yine durmadım baktım bacağım ağrımıyor bende ufaktan iş yaptım ama şimdi yatıyorum yoruldum. Bebek odası temiz de yatagına carsaf serili değil kıyafetleri yıkandı utulendi ama dolabına yerleşmedi. Annem yapmam diyor. Dogumdan onceki hafta yapalım erken diyor. İzine de ayrılacam bu hafta iyi oldu işlerin hafiflemesi çünkü giderek hiç gücüm kalmıyor
Elimden geldiğince vermeye çalışıyorum bazen çok güzel alıyor emiyo 15-20dk aralıksız ama almadığı zaman yıkıyo ortalığı mümkün değil vermek kıpkırmızı oluyor dudakları titriyor mecbur kalıyorum açlıktan ağlatma dedi doktor önemli olan beslenmesi dedi yoksa şekeri düşermiş nasıl olsa alışınca kendisi almak isteyecek dedi alırşır mı bu saatten sonra dedim tabi ki daha çok küçük sütün dahada çoğaldıkça mutlaka alacak dedi ama bilmiyorum çok çaresiz kalıyorum bazen
.Gunu belli olunca ayri bi heyecan belli olmayinca ayri. Biz simdilik normal dogum bekliyoruz tarih belli degil haliyle ama boyle olunca da hazirliklari nasil agirdan aliyorum anlatamam sanki cok varmis gibipat diye gelecek esas o zmn gorecem ben jazirliksiz yakalanmanin heyacanini
Can sıkıntısı işte.. Ben de bugün bebeğin karyolası için kenar koruması ve nevresim takımı dikmeye karar verdim. Bitene kadar doğurmazsam bugün kumaş alıcam
![]()
Rezene iyi gelirmiş canım. Birde şu duphalac gaz içinde öneriliyor.Kızlar mesajlarınızı okuyamadım gazımı çıkartamıyorum önerisi olan var mı
Normalde yapmadığın birşeyse yapabileceğini sanmiyorum. Ayrica cok da tasviye edilen bişi diil gebelikte; kasilmalara neden olabilirHanimlar merhaba..bugune kdr bikini bolgem icin hep jilet kullandim..Kendim evde agda yapmak veya agdaciya gitmek istiyorum dogum oncesi..ancak bugune kdr aliskin olmadığım icin sikinti olur mu?dogumu tetikler mi cektigim aci veya ben evde becerebilir miyim sizce☺
Ne kadar da şanslısın.Kendin görebilecek misin çok zor ya. Oğlumda ben 36. Haftada gitmeye başlamıştım. Bende o zaman ilk defa gittim mecbur kaldığım için çok şükür bişey olmamıştı. Sonrasında lazer yaptırma kararı aldım zaten iyiki de yaptırmışım şimdi çok rahatım