kızlar herkese selam.
bugun komple ağda yaptırdım normalde lazerliydım ama hamişlikte uzadı bende jılet kullanmıstım.
neyse agdayada dayanamazdım ama bugun cok acı duymadan komple yaptırdım. korkuyordum ağdasız doğum olcak dıye.
neyse kaşlarımı aldırdım resmen agıt yaktım o kadar acıyorkı anlatamam.topu topu 3-5 kıl dı...
gelelım dıger meselelere dun sureklı gıydıgım ayakkabı ıslanınca bugun tum ayakkabılıgı döktum kızlar.
ama normalde kullandıgım hıc bır ayakkabım olmadı ayagıma..

en son eşimin bır ayakkabısını gıydım

42 numara. o sekılde alısverıse falan gıttık düşünün halimi...(yınede bugunun anısına bır foto cektırdım

)
(alısverıste bebısın son kalan ıhtıyaclarını aldık bıberon, emzık, emzık askısı ,emzık kutusu, mama önlugu ,dus fılesi.)
uzun aradan sonra tartıya cıktım.55 le hamıle kalmıstım bılıyosunuz bugun sabah ıtıbarıyle 79 olmusum.
ama göbeğimde 1 catlak bıle yok.(gercı karnımı görenler hala 6-7 aylık hamiş sanıyorlar )
kılo neyse verırım sorun yok elımızde olan bıseyde...
ayaklarımın buyumesıne tahammul edemıyorum ayakkabılıkta en az 50 çıft ayakkabı var.(eskı ayak numaram (38- 38,5)
hadı onu gectımde ayak numaram 40ta falan kalırsa rahat ayakkabıda bulamam...keske bıssuru catlagım olsaydı ama ayaklarım buyumeseydı yaaa

ınsallah ınsallah ödemdır yaa
bebişe gelınce ağrı sancı sızlama falan hıcbırsey yok...bizden haberler boyle.. herkese sevgıler.