• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar malum ramazan ayina girdik aranizda oruc tutan varmi yda doktoruna oruc tutabilir miyim diye soran var mi
Canım ben oruç tutuyorum bugün açıkçası bana zor gelmedi, doktorlara sorduğumuzda tutma derler riske atmazlar ama dayanamayacağını düşünen ya da sık sık ara öğün yiyenler tutmamalı bence

özellikle geceleri adet sancısı çekenler listesine beni de ekleyin :kızgın: yaklaşık bir buçuk saat sahurda ağrı çektim Doğum yakın diye korkuyorum. Gece sancıları çok ciddiye alınmıyormuş ama sanırım

Canım ben oruç tutuyorum bugün açıkçası bana zor gelmedi, doktorlara sorduğumuzda tutma derler riske atmazlar ama dayanamayacağını düşünen ya da sık sık ara öğün yiyenler tutmamalı bence
Bebek için zararlı değil mi oruç tutmak? O kadar saat aç, susuz etkilenmez mi bebek

Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum

Ayy gözünn aydııın :) hadi geçmiş olsun kendini çabucak toparlarsın inşallah gittiğinde açılman ne kadardı detaya girer misin biraz lütfen :) ben hala aynıyım

Kızlar ben doğum yaptım..gece 2de suyum geldi hastaneye geldik sabah 8de dünyaya geldi bebeğim normal epudıralsiz doğum oldu..biraz dikişim var aşağıdan..birde hiç göğüs ucum yok slikon uç aldık onunla emdi ama sütüm gelmedi hala şimdilik mama veriyoruz..inşalalj en kısa zamanda gelirde emer yavrum

Hayırlı uğurlu olsun.Canım gelir inşallah benimki duştan sonra 3.gün geldi humana rezene ve 3lt su iç
Bol komposto minumum şekerli
Ben de işe yaradı bunlar

Aaa öyle mi bana da çenesine tut hatta zorla dediler memeyi vermek için
Sonuç başarısız ağzını kilitliyor
Rezene çok iyi gerçekten
Bana da 2 saatte bir 1 derece mama veya anne sütü ver dedi sarılık için
Yoksa misafiri olacakmışız
ilk dogumumda bana da agiz kenarina hafifce gıdığına dokunmami ve topuklarini sıkmami soylemislerdi. Uyansin diye cocuga iskence yapiyoduk artik bildigin :)

Bebek için zararlı değil mi oruç tutmak? O kadar saat aç, susuz etkilenmez mi bebek
Canım gün içinde de çok acıkmıyorum, tutamazsam bozarım gibi düşündüm ama hiç zorlanmadım Bebek de gayet hareketli :emir_bebek: sahur iftar verimli olursa sorun olmuyor

ilk dogumumda bana da agiz kenarina hafifce gıdığına dokunmami ve topuklarini sıkmami soylemislerdi. Uyansin diye cocuga iskence yapiyoduk artik bildigin :)

Evet bana da öyle dediler bebek sürekli uykulu hiç memeyi veremiyoruz
3 kişi kan yer içinde kalıyoruz memeyi alıyor ağzında tutuyor
O şekilde doyması için 2 saat memede kalması gerek
Öyle de ben Tutamıyorum dikişler 5 dk içinde zonklamaya başlıyor

Rahat tutabiliyor musun canım su falan zor olmadı mı

kızlar herkese selam.
bugun komple ağda yaptırdım normalde lazerliydım ama hamişlikte uzadı bende jılet kullanmıstım.
neyse agdayada dayanamazdım ama bugun cok acı duymadan komple yaptırdım. korkuyordum ağdasız doğum olcak dıye.
neyse kaşlarımı aldırdım resmen agıt yaktım o kadar acıyorkı anlatamam.topu topu 3-5 kıl dı...

gelelım dıger meselelere dun sureklı gıydıgım ayakkabı ıslanınca bugun tum ayakkabılıgı döktum kızlar.
ama normalde kullandıgım hıc bır ayakkabım olmadı ayagıma..:( en son eşimin bır ayakkabısını gıydım:( 42 numara. o sekılde alısverıse falan gıttık düşünün halimi...(yınede bugunun anısına bır foto cektırdım:D)
(alısverıste bebısın son kalan ıhtıyaclarını aldık bıberon, emzık, emzık askısı ,emzık kutusu, mama önlugu ,dus fılesi.)

uzun aradan sonra tartıya cıktım.55 le hamıle kalmıstım bılıyosunuz bugun sabah ıtıbarıyle 79 olmusum.
ama göbeğimde 1 catlak bıle yok.(gercı karnımı görenler hala 6-7 aylık hamiş sanıyorlar )
kılo neyse verırım sorun yok elımızde olan bıseyde...
ayaklarımın buyumesıne tahammul edemıyorum ayakkabılıkta en az 50 çıft ayakkabı var.(eskı ayak numaram (38- 38,5)
hadı onu gectımde ayak numaram 40ta falan kalırsa rahat ayakkabıda bulamam...keske bıssuru catlagım olsaydı ama ayaklarım buyumeseydı yaaa:( ınsallah ınsallah ödemdır yaa:(

bebişe gelınce ağrı sancı sızlama falan hıcbırsey yok...bizden haberler boyle.. herkese sevgıler.

Çok sevindim. Azmine sağlık. Mutlu ve güzel bir lohusalık dilerim. Sevgiler :)

Benim bugun 38. Haftam doldu canım sen son haftada görünüyorsun acaba hakkaten doğumla bağlantıs olabilir mi:KK64:
Aynısını yaşayınca aklıma başka ihtimal gelmedi. Vücut yavaş yavaş kasılmaya başlıyor ya o mu sebep oluyor agriya? Rahatım kaçtı üzüldüm. Ağrı geçse bile ağırlık oluyo kafamda.

kızlar herkese selam.
bugun komple ağda yaptırdım normalde lazerliydım ama hamişlikte uzadı bende jılet kullanmıstım.
neyse agdayada dayanamazdım ama bugun cok acı duymadan komple yaptırdım. korkuyordum ağdasız doğum olcak dıye.
neyse kaşlarımı aldırdım resmen agıt yaktım o kadar acıyorkı anlatamam.topu topu 3-5 kıl dı...

gelelım dıger meselelere dun sureklı gıydıgım ayakkabı ıslanınca bugun tum ayakkabılıgı döktum kızlar.
ama normalde kullandıgım hıc bır ayakkabım olmadı ayagıma..:KK43: en son eşimin bır ayakkabısını gıydım:KK43: 42 numara. o sekılde alısverıse falan gıttık düşünün halimi...(yınede bugunun anısına bır foto cektırdım:KK70:)
(alısverıste bebısın son kalan ıhtıyaclarını aldık bıberon, emzık, emzık askısı ,emzık kutusu, mama önlugu ,dus fılesi.)

uzun aradan sonra tartıya cıktım.55 le hamıle kalmıstım bılıyosunuz bugun sabah ıtıbarıyle 79 olmusum.
ama göbeğimde 1 catlak bıle yok.(gercı karnımı görenler hala 6-7 aylık hamiş sanıyorlar )
kılo neyse verırım sorun yok elımızde olan bıseyde...
ayaklarımın buyumesıne tahammul edemıyorum ayakkabılıkta en az 50 çıft ayakkabı var.(eskı ayak numaram (38- 38,5)
hadı onu gectımde ayak numaram 40ta falan kalırsa rahat ayakkabıda bulamam...keske bıssuru catlagım olsaydı ama ayaklarım buyumeseydı yaaa:KK43: ınsallah ınsallah ödemdır yaa:KK43:

bebişe gelınce ağrı sancı sızlama falan hıcbırsey yok...bizden haberler boyle.. herkese sevgıler.

Aşağı yukarı aynı durumdayız canım.. 44.5 la başladım 66 kiloyu 36 ayak numaram 38 oldu. Gobegim hiç çatlamadi ağrı sancı sizi da yok bizimkilerin keyfi yerinde..
Ayak buyumemiz odemden diye düşünüyorum canım ayagimiz kalıcı büyükse de en fazla yarım numara büyür gerçi benim ayagim yarım numara bile büyüse hiçbir ayakkabimi giyemem eminim..gobeginin catlamamasi konusunda da öyle deme ama çatlak geçmez ama ayakkabı numaran eskiye dönebilir..

Sen bitirmisin sayilir artik. Ben de bugun bebegin perdesini yikiycam. Kendi geceliklerimi yikadim utuledim hazirladim. Yarin bebegin nevresimlerini fln yikarim ben de besigi yerlestirmiycem zaten. Bu hafta halilar storlar yikanacak pesine de temizligi var. Kiyafetlerini de yikamadim daha. Hastane susleri bitmek üzere. Bebis bi 10gun daha gelmesin sonra hemencecik gelebilir
En azından ne yapacağını biliyorsun bu da iyi birşey :) kolay gelsin sana da

Back
X