- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
hatirliyorum da nickini unuttum bi arkadas daha vardi oda ankara koruda dogum yapmisti onu cok merak ediyorum insalalh iyilerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatirliyorum da nickini unuttum bi arkadas daha vardi oda ankara koruda dogum yapmisti onu cok merak ediyorum insalalh iyilerdir
bende aynısını yapacagım ınsallah... halaaa baslayamadım[/QUOTE]
Yok cnm ayet bile var hurma nin doğumu kolaylaştırdığı ile ilgili.yurt dışında bile tavsiye ediliyormuşKızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı
İkizler grubunda da takıldığım için buraya kim yazıyordu unuttum @tasdan olabilir mi?
10 gündür yiyorum 1 le başladım 3 ve 5 olarak arttirdim ama hala ses yok..Kızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı
7 tane yenmeli diye biliyorum ama sancilar basladiktan sonrasi için de olabilir10 gündür yiyorum 1 le başladım 3 ve 5 olarak arttirdim ama hala ses yok..
Yavaş yavaş arttiriyorum ama artık 7 yerim sanırım7 tane yenmeli diye biliyorum ama sancilar basladiktan sonrasi için de olabilir
İlk yediğim zamanlar bana öyle oldu.Kızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı
Bilmiyorum ama bugun asiri baski hissediyorum vajinaya ozellikle ayagi kalktigimda ve surekli tas kesiliyo karnimKızlar bebeğin kafasının kanala girdiğini anlamak mümkün mü ki ? Yani kanala girmë evresinde wajina da ara ara sızlama olur mu mesela ?
Bebeğinin Kanala yerleştiğini hisseden oldu mu ?
ben daha öncede cok yerdım hurmayı şimdide yıyorum. bizim evde hep var ve atıştırmalık gibi...Kızlar hurma açılmaya yardımcı olmuyor gereksiz kasılma yapıyor gibi bir şey duydum deneyip tecrübe eden var mı
kanala girince bende ılk zaman mıde bulantısı oldu.Kızlar bebeğin kafasının kanala girdiğini anlamak mümkün mü ki ? Yani kanala girmë evresinde wajina da ara ara sızlama olur mu mesela ?
Bebeğinin Kanala yerleştiğini hisseden oldu mu ?
Bende yemistim10 gündür yiyorum 1 le başladım 3 ve 5 olarak arttirdim ama hala ses yok..