• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün balon gibiyim sanki iğne batırsalar patlayacağım ellerim ayaklarım fena şiş bütün gün yattığım halde

Canım bende sleppy kullanıyorum eşim yanlışlıkla 2numara almış benim oğlun 3285doğdu bez hafif büyük ama öyle çok değil iyi yani hatta bence böyle olması daha iyi rahat rahat göbeği düşene kadar rahatsız etmez..
Cok saol canım ya inan kararsız kalmıştım. Bide bir numarada seksen tane var. Onu bitirene kadar bu sefer bebek biraz daha büyüycek ve bezler boşa gidermi diye düşünüyodum. Eşime bende iki numara aldırayım o zaman

Birde birsey sorucam 2 saatte bir besleyin dedi doktor ben once gogsume aliyorum emzirmeye ugrasiyorum uyuyor uyandirmaya calis 2 ceksin tekrar ugras falan 1 saat suruyor bazen sonrada sagdigim sutu veya mamayi veriyorum toplamda bazen 1,5 saat oluyor .ben 2 saati hesaplamaya mamayi ictikten sonra mi baslayacagim. @lilipit ozellikle sen bu konularda bilgilisin bana bi akil verir misin
Ben tam doyduktan sonra saate bakıyorum
Gerçi bişey değişmez emmeye başlarken de baksan bidaha ki emmeye başlama saati arası 2 saat olsun

Kızlar sleepynin bir numarasını kullanıyodum. On tane filan kaldı. Acaba bitince iki numarasınımı alsam.arada cok büyük fark varmıdır boy olarak.
2 numarasını alsin arada cok az fark var o fark da rahat etmesini saglar hemen büyüyor bebisler hele erkekse bezi çok sikistirmamak gerekmis

Benimkide gündüzleri daha cok uyuyo gece de malesef nöbetciyiz. Uyanması için ya altını acıyorum yada altı yasındaki ablasının kucagına veriyorum:)ablasından bi türlü elektrik alamadı benim küçük kuzu. Ha birde hani bebegin kollarını yattıgı yerden yuksrı asagı filan yaparızya bi tür masaj gibi. İşte onu yapıncada uyanıyo
Benim kızım da öyle gündüz full time uyuyor gece 3 den 7 ye bağırıyoruz

Tansiyonum 11-5 çıktı kızlar baş ağrım var biraz ve şişlik sıkıntılı bir durum mu

Bu arada bugün Dr sarılık için tahlil istedi 11,9 çıktı hafif sarılık başlamış dedi bol bol besle dedi. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum kv söyledi oğlumda da yapmıştık gece de karanlıkta yatırmıyoruz hep ışık açık sarılık için iyi gelirmiş. Bebeğinde sarılık olan arkadaşlar isterseniz siz de uygulayın bir zararı yok çünkü.

Ayni sikintilar bende de var gogus ucu agzina buyuk geliyor,elimle sikistirip sokuyorum agzina iki emip uyuyAkaliyor
Sut sagip yada mama veriyorum
Bugun doktordaydik erken dogdugu icin noroloji muayenesi vardi doktor biraz sari dedi tekrar sarilik testi yaptirdik sarilik hala devam ediyor.
Benim kiz surekli uyuyor uyandiramiyorum ne yapsam olmuyor gidikla yanaginla oyna islak mendille sil burnuyla oyna falan.memeye aliyorum iki emip birakiyor uyuyor uyanmiyor
Nasik olacak boyle hic bilmiyorum umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama emmemesi beni uzuyor

Sizin bebeklerde boyle surekli uyuyor mu yada sizler nasil uyandiriyorsunuz.
Bizde de hafif sarılık var. Ben hep altını açıyorum uyanıyor o zaman. Bu gün kontrolümüz vardı doktor kan almaya gerek duymadı baya azalmış sarılık. Gerçekten uyandırıp emzirmek çok iyi geldi sarılığa.

Cok saol canım ya inan kararsız kalmıştım. Bide bir numarada seksen tane var. Onu bitirene kadar bu sefer bebek biraz daha büyüycek ve bezler boşa gidermi diye düşünüyodum. Eşime bende iki numara aldırayım o zaman
Canım senin bebek büyük zaten benimkinden sanırım daha rahat olur bizim daha 7günlük

Bana da söylüyorlar onu ne bu normal doğum merakın normal doğum olacam diye tutturmak mı kaldı diyorlar.Sanki sezeryandan sonra onlar bakacak bize.O yüzden hiç takılma doktor ne derse o,bebeğin nst sinden ne durumda olduğunu anlıyorlar,bir sorun görse zaten kalsın demez.Senin bebeğin büyüklüğü falan sorun değilse bence de beklenebilir

3100 gozukuyor iri degil suyu eskiye gore biraz azalmia ama yeterli iyi dedi nts de suan sorun yok cok sukur o yuzden dedigin gibi beklicem. Allah a emanet bebeklerimiz. Aynen sanki onlar bakicak bize :KK12:

Tansiyonum 11-5 çıktı kızlar baş ağrım var biraz ve şişlik sıkıntılı bir durum mu
Tansiyonun yuksek degil cnm 13 ve uzeri sıkıntı diyolar. Ayaklarinin altina bi yastık koyup soluna uzan benim ayaklarim sisince cok ise yariyo

Merhaba arkadaşlar. Acayip diş ağrısı çekiyorum. Acaba önerebileceğiniz birşey varmı ?

Back
X