• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın hanımlar. Halsizlik yorgunluk bende de var ama biliyorsunuz son 3 haftadır böyleyim, meğer kan değerlerim düşmüş.
Ben de sabah kalktım, sezaryanda ölürüm filan diye, kredi kartımı önceden ödedim, dağınık çanta ve çekmecelerimi topladım. Eve gelen yardımcım için ben yokken de gelmesi için birkaç aylık para ayırdım ve bir yere koydum.
Kardeşim, annem için mücevherlerimi toparladım, eşimin eşyalarını elden geçirdim.
Sonra bunun lohusalık manyaklığı olduğuna karar verdim, biraz ağlar gibi oldum.
Şimdi şimdi kendime geliyorum. Her ihtimale karşı hazırlanma takıntım beni biraz yoruyor sanırım.
Hepimiz aklımızı koruyarak şu günleri atlatsak iyiydi :KK70:
Ağzından yel alsın beatrices, sakin ol önce. Bu kansızlıkla ve halsizlikle ne kadar çok iş yapmışsın öyle. Demek hayatta kalmak için daha çok gücün var. Bugünlük kahveyi hak ettiğini düşünüyorum. Güzel bir duş al bornozunla dinkenirken de kahveni iç. Yeni bir diziye başla çok güzel diziler var nette. Hem düşünmezsin böyle şeyleri kafan dağılır :)

hahahahah, ay allah korusun canım ya :)
gülüyorum ama bende düşünmüyor değilim. Acaba ben ameliyattayken çantam çalınır mı, acaba hastaneden eve ziyaretlerde birşeylerim çalınır mı, eşyaların yerini değiştirirler mi?
bebek sağlıklı olacak mı, ben acıdann kalkabilecek miyim, illa ki acıdan ağlarım ama çok ağlayacak mıyım?
Kayınvalide kaç gün kalacak?
bebeğin kisti küçülür mü, ya büyürse, ameliyat derlerse nasıl dayanırım?
Ben ölürüm diye korkmuyorum aksine, etrafımdakileri kaybetmekten korkuyorum.
şu 1-2 ayı atlatalım gerçekten hemencecik geçsin.
Aklınıza getirmeyin bmyle şeyleri ya. Kış kış kış... herşey güzel olacak. En rahat doğumu yapacağız. En çabuk emen bebek bizim olacak. Hemen süt gelecek. Gaz
Olmayacak. Herşey çoooook ama çok güzel olacak. :)

Kızlar bugün doğumdan önceki son kontrolümüz. Son kez oğlumu ultrasondan göreceğim. Bir dönem kapanıyor
Ben de sanırım o duyguyu persembe yasayacagım ve özleyeceğim. Hep kaydediyorun herşeyi yazıyırum çünkü insan çok çabuk unutuyor.

Bir okuduğum yazıda anne sütünün bebeğin ağzının içini kaplamasının mikrop olmasını önlediği yazıyordu. Ağzındaki süt gitsin diye ağzının içini silmenin bu sütü götüreceği için pamukçuk vs. olasılığını arttırdığı yazıyordu. Yani süt kalsın ağzının içini silmeyin deniyordu. Ama yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz kızlar.
Bu anne sütü mucize. Bugün dr öz izledim. Anne sütü gmz enfeksiyonlarına kızarıklığına da iyi geliyor. Arada kendi gözlerinize sürün yüzünüzü falan sütle silin.

Ağzından yel alsın beatrices, sakin ol önce. Bu kansızlıkla ve halsizlikle ne kadar çok iş yapmışsın öyle. Demek hayatta kalmak için daha çok gücün var. Bugünlük kahveyi hak ettiğini düşünüyorum. Güzel bir duş al bornozunla dinkenirken de kahveni iç. Yeni bir diziye başla çok güzel diziler var nette. Hem düşünmezsin böyle şeyleri kafan dağılır :)

Aklınıza getirmeyin bmyle şeyleri ya. Kış kış kış... herşey güzel olacak. En rahat doğumu yapacağız. En çabuk emen bebek bizim olacak. Hemen süt gelecek. Gaz
Olmayacak. Herşey çoooook ama çok güzel olacak. :)

Sağolasın, sakinleştim şimdi, ama içim de rahat etti arkamı toplayınca :) Eşime de söyledim ameliyattan çıkamazsam şunu bunu yap diye, çok üzüldü o yüzden artık kapattım konuyu.
Herşey iyi olacak diyelim, haklısın :)

kelebekmrve kelebekmrve Kuzum belli ki lohusa depresyonuna şöyle bir bakış atmaya başlamışsın. Hayatın yükü çok zor, seninki de ağır. Geçecek bu günler ama işte bizden de birşeyler götürecek.
Umarım en kısa zamanda bugünlere gülüp geçecek kadar güzel şeyler olur.
Sevgiler
Sagol canim evet gece boyu agladim annemde esimde ayni karakterde insanlar ne annem esim gelince hosgeldn der inadina nede esim anne ne yaptin der bende arada boyle kendimi.yiyorum iste ne yapayim elimden bisey gelmiyo hepsi kendine gore hakli

Dogum yapacak aradaslar perine mesaji ve kegel egzersizlerini oneririm cok faydasi oluyormus ben yaptim bunlari henuz dogum yapmadim ama doktor onlar sayesinde hersey cabucak olur dedi sizlerinde bilgisi olsun

Kızlar kırkıncı haftasını dolduranlar ne yapıyorsunuz doktorunuz ne diyor?? Dün itibariyle 40. Haftam doldu ve ben yaklaşık bir haftadır ağlıyorum yaaa neden doğuramıyorum diye her sabah kalktığım da sancım yok diye üzülüyorum psikolojim hiç iyi değil :deli:
Benim yarın doluyor bugün doktora gidicem kesin suni sancı yada sezeryan diyecek ağlama saglıkla gelsin minikler ben Cuma'ya kadar süre isticem bebek iyiyse bakalım

Canım Bn bugün 40+6 oldum adet ağrısı gibi ağrım var başkada tık yok doktor 2 gün daha bekleriz dedi ne yapcam bilmiyorum çok stresliyim doğurmak istiyorum artık yaa :dua:
Aynen canım ya bende çok stresliyim bir de insanlara hesap vermekte beni yoruyor bir an önce bende kavuşmak istiyorum benimde perşembe kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

Benim yarın doluyor bugün doktora gidicem kesin suni sancı yada sezeryan diyecek ağlama saglıkla gelsin minikler ben Cuma'ya kadar süre isticem bebek iyiyse bakalım
Benimki de en fazla 41 e kadar bekleriz sonrasında müdahale ediceğiz dedi keşke kendi gelseydi bir yandan korku bilinmemezlik gerçekten beklemek çok zor :işsiz:

Benimki de en fazla 41 e kadar bekleriz sonrasında müdahale ediceğiz dedi keşke kendi gelseydi bir yandan korku bilinmemezlik gerçekten beklemek çok zor :işsiz:
Of bu haziran bebisleri de ya erken geldi
Ya bekletiyorlar
Harbiden ikizler yani :)
Hadi hayirlisi
İnsallaahhh guzel seyler olur hepimiz icin

Günaydın hanımlar. Halsizlik yorgunluk bende de var ama biliyorsunuz son 3 haftadır böyleyim, meğer kan değerlerim düşmüş.
Ben de sabah kalktım, sezaryanda ölürüm filan diye, kredi kartımı önceden ödedim, dağınık çanta ve çekmecelerimi topladım. Eve gelen yardımcım için ben yokken de gelmesi için birkaç aylık para ayırdım ve bir yere koydum.
Kardeşim, annem için mücevherlerimi toparladım, eşimin eşyalarını elden geçirdim.
Sonra bunun lohusalık manyaklığı olduğuna karar verdim, biraz ağlar gibi oldum.
Şimdi şimdi kendime geliyorum. Her ihtimale karşı hazırlanma takıntım beni biraz yoruyor sanırım.
Hepimiz aklımızı koruyarak şu günleri atlatsak iyiydi :KK70:
Mücevherler onemli tabi:D

A aydogdu06 gecicek canim bugunler ne guzel yavrun yaninda
Beni sorma hala dogurmadim moralim sifirin alttinda annemler 20 gundr burda esim annemle 1 kelam konusmadi zaten anne demiyo annemde ayni sekilde inat yine benimle konusdu esim onlarda sohbet ederdi bugun bizde kavga ettik ayri odalarda oturduk allahim arada kalmaktan kafayi siyiracam evin icinde kimse konusmuyo kendini hep hakli gormesine mi yanayim benim hamile halimle bu saatte aglamama mi yanayim annemin icten ice nasil uzulmesine mi yanayim derdimi anlatacak kimsem olmamasinami Allahim yardim etsin icim dolu k.bakma canim ameliyata girip hic uyanmak istemiyorum dusun okdar bunaldim
Ay canim ne cok dolmussun.
Senin isin daha zor cunku annen sehir disindan geldi,gidemiyorda esinde bayagi inatmis. Cok uzuldum. Nolur kendini uzme. Sonra hersey ne bos geliyo bir bilsen,o mis kokuluyu eline alinca ;) idare et biraz daha en fazla bir haftan ya var ya yok.
Bizimkilere gicik olunca herkes evine gidiyo.;) bu yonden rahatim.
Ayy biliyo musun bende senin gibi dogururken oleyimde gorsunler modundaydim artik ne kadar moralimiz bozuksa...
Arada kalmak kadar gicik bisey yok. Allh yardimcimiz olsun.ben hala inanamiyorum bu benim tosbik mi diye. Cok sevimli... belki bunlari ben yazarken sen doguruyorsun bilemem.cunku sadece alintilari okuyabiliyorum.;)
Guzel haberlerini bekliyorum.
Haa bu arada ben evden disari cikmiyordum bigun zorla goksuda turladim sabaha suyum geldi. Yuruyus yapiyosan dikkate alma ama ben hic yapmiyordum.

Ayyynen bende öyle bazı kişilerin telefonunu açasım gelmiyo herkes bi akıl verir gibi sıkıldım yani.

Akil verme beni benden aliyor ben zaten denemedigim bir cinsel iliski kaldi ona da cesaret edemiyoruz esimle geri kalan herseyi fazla fazla denedim bana misin demedi merdiven mi cikmadim gunde 300 basamak faln bizim burasi cok merdivenli bir ilce yiyecek icecek herseyi denedim hareketler meme uyarma banyo tik yok yarin aksam 40 i bitiriyoruz ertesi gun kontrolum var artik bebegim saglikli olsun da normal sezeryan frk rtmiyor. Suni sancidan korkuyorum onu deneme konusunda kararsizim. Biraz cok yazdim ama doluyum galiba

D Degemen canım bir ricam olacak. Eşin doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim bebeğimin bıngıldağı diğer bebeğime göre küçük geldi bana mesela diğer bebeklerimde 1 tl kadar bıngıldak vardı. Bunda işaret parmağımın son boğumuna kadar olan kısmı kadar. Yani yaklaşık 1cm*1.5cm kadar. Ve başı iki parça olarak düşünürsek sol lob kısmında var bıngıldak. Sağ lob kısmında hiç yok. Alnın üst kısmından bahsediyorum.
Umarım anlatabildim.
Bu önemli bir konu mu, değil mi?

Kızlar sizin bebeklerde nasıl lütfen tarif edin de içim rahatlasın.

Back
X