Bir de bugün asm de aşı yapan hemşire bu çocuk sarı şimdiye geçmesi lazımdı Dr û bilgilendirmem lazım dedi. Öncesinde aile hekimine benim tahlilim için gittik ona da söyledim hafif sarılık mı var diye baktı var dedi bende bu kadar uzun sürermiş dedim 1 ay süren var dedi. Bende nette biraz araştırdım anne sütü sarıldığı diye bişey varmış dedim evet ondan dedi. Bizim aile hekimi ben teşhisi koydum o da onayladı. Onun dedikleri pek içime sinmedi. Yarın zaten 1 aylık çocuk Dr.unda kontrolümüz var. Yine kan verecez

off ne sarılıkmış. Topikte de uzayan sarılık yaşayan çok kişiyiz sanırım. Acaba havalar sıcak olduğu için mi? Hemşire hiç bu kadar uzun sürmemiş olması lazımdı acaba aşı yapmasak mı düşüncesine girdi başka hemşire aşı ile alakası olmaz yapılır dedi de öyle yaptı. Kızımda da ten rengi dışında sarılık belirtileri hiç yok. Şimdi kıpır kıpır ve mızırdanıyor. Uyku süresi 2,5-3 saat. İnsanı strese sokmasalar olmuyor yarın da aldırcam kanı daha kan derlerse üstlerine alıcam :) şaka bi yana inşallah bi daha gerek duymayız