Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende ikiz gebeyim. 26+ 4 haftadayım çift yumurta ikside erkek :)Merhaba arkadaşlar. . İkiz bebeklerime hamileyim.ikiz gebelik biraz daha farklı bir konu olunca bir başlık açmak istedim. Beraber bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyrm..
genleriniz de yoksa tüp bebek tercih edilebilir. belirtilerde ayrıcalıklı bişi yok sadece beta hcg de cok daha yuksek cıkıyorBende ikiz istiyorum acaba farkli bisey varmi ikiz hamilelikte belirtilerinde felan
Masallah iki erkekmi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bir kiz bir erkek oluyormus genelde oyle duymustum.saglikli olsunda..merhaba bende ikiz gebeyim. 26+ 4 haftadayım çift yumurta ikside erkek :)
Hayırlı olsun canım nasıl gidiyor hamilelikMerhaba bende bugun ogrendim iki kocaman mutlulugumu :)
Hayırlı olsun canım. Benim ki de çift yumurta ikizi inşallah sağlıkla kucağımıza alirizda.Cok iyi olmuş konuyu açmanız :)).. benzer konular vardi ama baya eskiydi.. güncel paylaşımlar yaparız burdan :)
Ben de ikiz gebeyim.. cift yumurta ikizi benimkiler..
Merhaba suan hastanedeyim kontole geldim bakalim inşallah iyidir minikler :) 9+4 olduk bakalim sizin nasil gidiyorHayırlı olsun canım nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah canim. Bende yeni kontrolden geldim ense kalingina bakildi şimdilik skti yok. Bulantilarim da azalıyor yavaş yavaşMerhaba suan hastanedeyim kontole geldim bakalim inşallah iyidir minikler :) 9+4 olduk bakalim sizin nasil gidiyor
Bende aşırı kusma vardı doktor ilaç verdi ama kullanmaya korktum 1 tane ictiysem vazgeçtim.acıkma başlarda ilk 3 ayda bende de oluyodu özellikle makarnaya cok düşmüştüm ama :)kusma bende de yoktu ama öğürme vardı. sık idrar da oluyo. ama 3 aydan sonra rahatlıyosun :) benım kilo artısım hızlı gidiyo dikkat et![]()
Sanki ne yapsam etki etmiyor .sanırım bende reflu varmış surup kullaninca biraz faydası oldu gibi. İnşallah sağlıklı olsunlarda bu gunlerde geçerbana da verdı ama ınan korkmaktan degilde 1 tane kullandım . Kullanmaya değmeyecek kadar işe yaramadı. Etkisizdi, ondan dayanabilirsin. açık havaya git![]()