2017 ikiz hamile anne adaylari

Ya bana da ikiz bende istiyorum zor herkes zor Diyo ama ben istiyorum ya :KK15:eşime söyleyince de sen birini oldur diğeri de olur Diyo maalesef daha hiç gebe kalamadım kızlar sekiz ay oldu korunmuyorum ama olacak biliyorum Allah'ın izniyle

İkiz bebeklerde ne gibi belirtiler oldu adetime 5 gün varken idrar testinde pozitif çıktı bir gün kala kan testi 232 2 gün sonra 630 3 gün sonra 1997 acaba ikiz olabilir mi

Bende ikiz istiyorum acaba farkli bisey varmi ikiz hamilelikte belirtilerinde felan

Merhaba arkadaşlar. . İkiz bebeklerime hamileyim.ikiz gebelik biraz daha farklı bir konu olunca bir başlık açmak istedim. Beraber bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyrm..
merhaba bende ikiz gebeyim. 26+ 4 haftadayım çift yumurta ikside erkek :)

merhaba bende ikiz gebeyim. 26+ 4 haftadayım çift yumurta ikside erkek :)
Masallah iki erkekmi rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bir kiz bir erkek oluyormus genelde oyle duymustum.saglikli olsunda..
Benim hic bir belirtim yok diyebilirim kusma bulanti sadece cabuk acikiyorum wc sik gidiyorum sizin nasildi?

Merhaba arkadaşlar hepimizde sağlıkla kucağıma almayı nasıl etsin Rabbim. Nasıl gidiyor hamilelik .
Hangi testleri yaptirdiniz

Cok iyi olmuş konuyu açmanız :)).. benzer konular vardi ama baya eskiydi.. güncel paylaşımlar yaparız burdan :)
Ben de ikiz gebeyim.. cift yumurta ikizi benimkiler..
Hayırlı olsun canım. Benim ki de çift yumurta ikizi inşallah sağlıkla kucağımıza alirizda.

acıkma başlarda ilk 3 ayda bende de oluyodu özellikle makarnaya cok düşmüştüm ama :)kusma bende de yoktu ama öğürme vardı. sık idrar da oluyo. ama 3 aydan sonra rahatlıyosun :) benım kilo artısım hızlı gidiyo dikkat et :D

acıkma başlarda ilk 3 ayda bende de oluyodu özellikle makarnaya cok düşmüştüm ama :)kusma bende de yoktu ama öğürme vardı. sık idrar da oluyo. ama 3 aydan sonra rahatlıyosun :) benım kilo artısım hızlı gidiyo dikkat et :KK70:
Bende aşırı kusma vardı doktor ilaç verdi ama kullanmaya korktum 1 tane ictiysem vazgeçtim.

bana da verdı ama ınan korkmaktan degilde 1 tane kullandım . Kullanmaya değmeyecek kadar işe yaramadı. Etkisizdi, ondan dayanabilirsin. açık havaya git ;)

bana da verdı ama ınan korkmaktan degilde 1 tane kullandım . Kullanmaya değmeyecek kadar işe yaramadı. Etkisizdi, ondan dayanabilirsin. açık havaya git :KK66:
Sanki ne yapsam etki etmiyor .sanırım bende reflu varmış surup kullaninca biraz faydası oldu gibi. İnşallah sağlıklı olsunlarda bu gunlerde geçer

İkiz anneleri tebrikler size iki kere :KK48:
Ben şey merak ediyorum ailedeki ikiz durumu nasıl yani anne tarafında ve baba tarafında var mı?

Biz de çok bekledik ama tek bebişimiz.
Yani benim ikizim var halam ve amcam da ikiz.. Eşimin tarafında da ablasının çocukları ikiz, ailede bi rürü var, ondan sordum..

:KK76::KK76:

Back
X