2017 ikiz hamile anne adaylari

maşallah 12. haftada nasıl da görmüş birinin akıllı birinin yaramaz olduğunu :) Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi :)
Amin canım inşallah cümlemize de nasip etsin. Ense kalinligi için gitmiştim. Biri hep hareketliydi zor ölçüyü aldik sanırım ondan

merhaba aynı zamanda doguracagız kısmetse ben pazartesi gidecegim ense kalınlıgı icin doktorunuz cinsiyet tahmini yaptımı acaba cok merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar. . İkiz bebeklerime hamileyim.ikiz gebelik biraz daha farklı bir konu olunca bir başlık açmak istedim. Beraber bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyrm..

ne zaman oldu adet ağrın canm
ilk bebeklerin mi
tüp bebek mi? çoğul gebelik olunca acaba tüp mü dedm
Tamam yumurtlama tarihimi bilmiyrm ama adetten önce oldu
ne zaman oldu adet ağrın canm
ilk bebeklerin mi
tüp bebek mi? çoğul gebelik olunca acaba tüp mü dedm
Merhaba canım tam emin değilim ama bir iki gün öncesinde başladı sancim. Ben klomen kullandım o yüzden çoğul oldu canim

merhaba aynı zamanda doguracagız kısmetse ben pazartesi gidecegim ense kalınlıgı icin doktorunuz cinsiyet tahmini yaptımı acaba cok merak ediyorum
Merhaba canım. Ben cuma günü gittim doktorum hiç birşey demedi eninde sonunda öğreneceksin dedi . İnanın çok merak ediyrm herkes biri kız biri erkek diyor ama bakalım hayırlısı olsun. Sizin hamilelik nasıl gidiyor

Canlar benim dün kontrolum vardi.. ense kalınlıklari normal cikti elhamdullilah :).. cinsiyetlerini de bir erkek bir kız diye tahmin etti.. kızdan emin ama erkek doğru olmayabilir bu haftalarda plesantayla karışabiliyor dedi.. gönlümden de bi erkek bi kiz geçiyor ama tabi ki tek istegim sağlıklı olmaları.. bi de magnorm şase diye bi ilac başladı hergun bi tane içeceksin dedi. bu ilaci genelde kramp şikayeti olanlara başlıyorlarmis benim öyle bi sikayetim yok niye basladi anlamadim.

Günaydınlar... Hayırlı olsun hamilelikleriniz, inşallah saglikla kucaginiza alırsınız. Burayi okuyunca o kadar imrendim ki size ben 14 aydir istiyorum ama olmadi henüz. Bebegim gelecek inanıyorum....

Canlar benim dün kontrolum vardi.. ense kalınlıklari normal cikti elhamdullilah :).. cinsiyetlerini de bir erkek bir kız diye tahmin etti.. kızdan emin ama erkek doğru olmayabilir bu haftalarda plesantayla karışabiliyor dedi.. gönlümden de bi erkek bi kiz geçiyor ama tabi ki tek istegim sağlıklı olmaları.. bi de magnorm şase diye bi ilac başladı hergun bi tane içeceksin dedi. bu ilaci genelde kramp şikayeti olanlara başlıyorlarmis benim öyle bi sikayetim yok niye basladi anlamadim.
Cok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebislerini. Belkide ilerde olmasın diye vermiştir canim. Ne güzel cinsiyet tahmini de olmus kaçıncı haftan di canim

Cok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alirsin bebislerini. Belkide ilerde olmasın diye vermiştir canim. Ne güzel cinsiyet tahmini de olmus kaçıncı haftan di canim
13+1dim kontrole gittigimde canım.. 3 hafta sonra tekrar çağırdı.. sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz kontrole ??

Bana ağrın olursa çık gel demişti. Ayda bir gidiyrm. Acaba daha çok mu gidilir ikiz ya
Bana da cok sık gidiyormuş gibi geliyor.. ayda bir çağırıyorlar genelde ama benim doktorum 2 hafta snra gel dedi simdiye kadar , bu defa da 3 hafta sonra gel dedi..

Selamlar ikiz hamisler. :halay:Ben de sizdenim, ikiz bebeklerime hamileyim. Beslenmemë, dinlenmeme çok dikkat ediyorum. Habire araştırma ve yeme halindeyim. Tabi az kalori bol vitamin ana prensibim. Bir an önce ultrason zamanı gelsin istiyorum. Benimkiler farklı kesede ama çift yumurta mi tek mi bilemiyorum, onu da soracağım inş. Siz neler yapıyorsunuz?

Back
X