2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Merhaba sağlık ocağına bildirimde bulunmamız mı gerekiyor? ben hala böyle bir işlem yapmadım da

Merhaba sağlık ocağına bildirimde bulunmamız mı gerekiyor? ben hala böyle bir işlem yapmadım da

Sağlık ocağına ben bildirim yapmadım ama kendileri aradı. Aile hekimimize bağlı bir hemşire arayıp görmeye çağırdı (işteyim diye ev ziyaretinde bulamamışlar). Muayeneye gittiğim hastaneden hamilelik kaydım girilince bildirim olarak gidiyormuş onlara sanırım. Adıma takip dosyası açtılar, sorular sorup cevaplarını girdiler.. Mevcut kan tahlillerime baktılar, eksik olan varsa yapacaklardı. Ara ara görüşecekmişiz, 20. haftada tetanoz aşısı olmaya çağırdı. Hatta ilkin sağlık ocağı görüşememiş diye ilçe sağlıktan aradılar sizi görüşmeye aradılar mı diye.

Sizin bağlı olduğunuz Sağlık Ocağı baya VIP hizmet veriyormuş maşallah :) Benimkinden ses seda yok.

Sizin bağlı olduğunuz Sağlık Ocağı baya VIP hizmet veriyormuş maşallah :) Benimkinden ses seda yok.

Yaa çok VIP'tir, bir kere aile hekimine gideyim demiştim birkaç ay önce bağıra çağıra çıktım. :) Doktorum da ilgilenmelerine çok şaşırdı ama, çoğu yerde kimse aramaz dedi. Keşke her yerde aynı şekilde takip yapılsa. Ben hastaneye gidip geliyorum sonuçta, gidemeyenler var.

Evet çok haklısınız. İnşallah her yer aynı hizmet kalitesine erişebilir yakın zamanda. Ben size göre daha yeniyim bugün 7+1 :)

Allah bağışlasın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. :) Kalbini duydunuz mu?:)
Çok sağ olun :) Evet kalbini duyduk 5+6'da çok şükür. O gün ne yazık ki bi kanamam oldu. Ama hastaneye gittiğimizde çok şükür bi terslikle karşılaşmadık. 1 haftalık istirahat sonrası atlattık.

arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah. bildirim zorunluymuş ben başka dr larada gittim hamile olduğum belliydi ama hiç beni kisme aramadı. aşılar vs yapılacakmış zaman zaman arayacaklarmış. şimdi suriyeleler afganlar vs derken bütün aşılar önemliymiş çünkü.

Çok teşekkürler :) Evet ben o mülteciler olayını ve aşı işini hiç düşünemedim. Yarın arayayım bari aile hekimliğimi.

Çok teşekkürler :) Evet ben o mülteciler olayını ve aşı işini hiç düşünemedim. Yarın arayayım bari aile hekimliğimi.
evet bebek aşıları bile özel aşılar varmış çocuk dr ları muhakkak öneriyor. daha erken sanırım aşı için ama kart çıkartılıyor kiloya bakılıyor vs.

merhaba bende kasim annesiyim nasipse 7+1 iz bugun minigimle pazartesi kalp atislarinida duyduk çok şükür bin şükür Allah a heycan bitmiyo kuşkular ve sorularda 3 hafta var daha kontrole simdiden merak ediyorum hersey yolunda mi bebegim iyi mi diye

bu akşam nöbetçi dr a gidip hem ilaç yazdırıp hemde bebeğe baktıracağım. en son perşembe günü gördüm ama sanki 1 aydır görmüyormuşum gibi.. inşallah güzel haberlerle heyecanlarla yazarım..

hayırlı olsun gözün aydın. ah bitmiyor evet o korkular hep bi korku hep bi tedirginlik.. tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…