hahaha evet en son geçen cuma görmüştüm ama sanki onun üzerinden de çok geçmiş gibi napıcaz böyle biz :) şu an 9+4'teyim. ben de iş yerinde masamda takvime işaretlediğim güne bakıp bakıp duruyorum ama dünden bu yana hiç geçmemişsenin ne kadar oldu bebişin?
Maşallah benim daha 7+2 seninki büyümüş bile daha cabuk gecer sana al bende de o kadar ayni senin durumdayimama cok sukur ya gecen pit pit kalp atislarini duydum ya gecicek illaki zamanda bize biraz zor :))
birbirimize destek ola ola geçiririz inşallah :) ben buradakileri okumadan önce kendimi aşırı panik sanıyodum. meğer bir sürü kişiyle aynı duyguları paylaşıyormuşum.
aynen biz kadinlar incigi cinciği dusun dusun kendimizi strese sokuyoruz aynen canim böyle böyle gecicek insallah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz seninde ilk galiba
evet ilk bebeğim :) hâlâ inanamıyorum içimde büyüyen birşey olduğuna. kalp atışlarını duyarsam ağlarım sanmıştım ama o an kıkır kıkır bi gülme geldi. doktor dedi bi dur çok önemli bişey bu dinlemeye çalışıyorum diye, öyle kendimi durdurmaya çalışmıştım. her dinlediğimde de gülesim geliyo. :)
sende gebeliğe bağlı rahatsızlıklar oldu mu hiç? bana herkes kusuyo musun diye soruyo da.
ne hoş bende öyle oldum aynen arada kusturuyo ama geceleri bide cok uyku basiyo yorgunum hep onun disinda hep bas donmesi mide bulantisi hafif hafif baska da bisey yok şükür bide en fazla olan kasik agrisi
evet ben de sürekli uyku modundayım. eskisi gibi çay kahveye de yüklenemiyorum, ayıltıcı hiçbi faktör yok. 4-5 gündür de midem inanılmaz şiş. çok hazımsızlık olmaya başladı. göğsüme kadar gaz var nerdeyse. arada kasılma olduğu için yemek yerken de rahat değilim, zaten birçok şey lezzetli gelmiyor gözüme. artık hep çorbayla beslenicekmişim gibi bi his var içimde. :)
Merhaba arkadaslar...rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .bende 8+5 tup bebek ile hamileyim 15 yildir bekliyoruz senelerdir ugrastik..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..oyle tedirgin gunler geciroyorum ki kasiklarim agrisa bisi oldu diye stres oluyorum agirmasa neden agrimadi diye panikliyorum.mide bulantim olmuyor neden olmadi diye kafama takiyorum.nasil gececek zaman bu kaygilarla bilmem..doktorum 3 ayi doldurana kdr evde dinlenmemi tavsiye etti tehlikeli bi durum yok ama mucize bi gebelik yasiyorsun riske atma dedi..tabi evde olunca is felan yapmayinca daha cok kuruyor insan kafasinda herseyi..bi arkadas yazmis kan artimini bekle keseyi gorunce bebegi bekle sonra kalp atisi..ayni bekleyisler gecmeyen gunler simdide ikili test bekleyisi ..insallah hayirli haberler almayi nasip eder rabbim...tum hamile ler icin saglikli stressiz hamilelik gecirip hayirlisiyla kucaklarmiza alalm diye dua ediyorum...
Insallah cnm..sagolasinamin canim insallah benimkide tedaviyle oldu klomen kullanmistim bende sadece stresini anlayabiliyorum ama cokta kafaya takmamaya çalış bende pko hastasiyim bi tane kaybim var ama cok sukur suan hersey yolunda gidiyo sadece Allah a güveniyorum ve cok dua ediyorum zaten bi hamile icin en guzel dua saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almak insallah Allah in izniyle oda olur stres stres nereye kadar hamileligimizin tadina varmak lazim aslinda hem bisey kalmamis 12. haftaya rahat olmaya bak
Merhaba arkadaslar...rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .bende 8+5 tup bebek ile hamileyim 15 yildir bekliyoruz senelerdir ugrastik..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..oyle tedirgin gunler geciroyorum ki kasiklarim agrisa bisi oldu diye stres oluyorum agirmasa neden agrimadi diye panikliyorum.mide bulantim olmuyor neden olmadi diye kafama takiyorum.nasil gececek zaman bu kaygilarla bilmem..doktorum 3 ayi doldurana kdr evde dinlenmemi tavsiye etti tehlikeli bi durum yok ama mucize bi gebelik yasiyorsun riske atma dedi..tabi evde olunca is felan yapmayinca daha cok kuruyor insan kafasinda herseyi..bi arkadas yazmis kan artimini bekle keseyi gorunce bebegi bekle sonra kalp atisi..ayni bekleyisler gecmeyen gunler simdide ikili test bekleyisi ..insallah hayirli haberler almayi nasip eder rabbim...tum hamile ler icin saglikli stressiz hamilelik gecirip hayirlisiyla kucaklarmiza alalm diye dua ediyorum...
Neyle ugrasirsak bu dusunceler aklimizdan cikacak gibi degil tig isi yapiyorum dagitmaya calisiyorum ins faydasi olur cnmAllah sağlıkla kavuştursun canım. Amin tüm duaların için. geçtiğimiz yollar farklı belki ama hissettiğimiz şeyler aynı, çünkü ben de senin gibi kasığım ağrısa neden ağrıdı dedim, ağrımadı niye ağrımıyo hangisi normal dedim.. 2 gündür çok şiştim mesela, bugün öyle değilim, neden değilim karnım mı indi diye karnıma bakıyorum filan. evdeki sürecin için hobiler bulmaya çalışsan zevkine göre olur mu mesela resim, boyama, örgü, tığ, takı yapma vs.. en azından düşüncelerin başka yöne kayar.
canım günaydın evet gittim ama nöbetçi dr sık bakmak zararlı dedi bakmadı. bedne ama nette belirlenmiş bir zararı yokmuş sadece ses dalgasıymış vs şeklinde anlattım. yoksa tabiiki benimde araştordığımı vs söyledim ama bakmak istemedi bende ctesi kendi dr uma gideceğim için zorlamadım. iğnemi oldum test sonçlarımı gösterdim çıktım. gecede rüyamda düşmüştü keseyle bebek. pis doktor 10 dk konuşacağına 2 dk baksaydıcanim ne yaptin gittin mi doktora??
hoşgeldin arkadaşım. benimde tüp bebek bugünde 8+6. sana önemli bişey soracağım. dr bebeğe bakınca günü tutuyor mu? yani 8+5 yada 7+3 dediğinde doğrumu çıkıyor ölçümler?Merhaba arkadaslar...rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .bende 8+5 tup bebek ile hamileyim 15 yildir bekliyoruz senelerdir ugrastik..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..oyle tedirgin gunler geciroyorum ki kasiklarim agrisa bisi oldu diye stres oluyorum agirmasa neden agrimadi diye panikliyorum.mide bulantim olmuyor neden olmadi diye kafama takiyorum.nasil gececek zaman bu kaygilarla bilmem..doktorum 3 ayi doldurana kdr evde dinlenmemi tavsiye etti tehlikeli bi durum yok ama mucize bi gebelik yasiyorsun riske atma dedi..tabi evde olunca is felan yapmayinca daha cok kuruyor insan kafasinda herseyi..bi arkadas yazmis kan artimini bekle keseyi gorunce bebegi bekle sonra kalp atisi..ayni bekleyisler gecmeyen gunler simdide ikili test bekleyisi ..insallah hayirli haberler almayi nasip eder rabbim...tum hamile ler icin saglikli stressiz hamilelik gecirip hayirlisiyla kucaklarmiza alalm diye dua ediyorum...
Merhaba cnm ..benim adete gire hesaplamisti doktor 7+1 ken gittigim de 7+6 dedi ultrasona gore ama benim tup bebek blastokist transferi oldugundan hesaplama 5 gun fazla oluo adete gore sanirim ondan fark li ciktihoşgeldin arkadaşım. benimde tüp bebek bugünde 8+6. sana önemli bişey soracağım. dr bebeğe bakınca günü tutuyor mu? yani 8+5 yada 7+3 dediğinde doğrumu çıkıyor ölçümler?
panik olmak zor bebeğide strese sokuyoruz ama napalım elimzide değil hem tatlı tedirginlikler bunlar. hamileliğini uyuyarak geçrenlerin bebekleri uslu ve uykucu oluyormuş
ya benim tutmuyor işte ne adete göre nede blastokiste göre ondan çok tereddüt ediyorum. 1 hafta geriden geliyor gibi bebek..Merhaba cnm ..benim adete gire hesaplamisti doktor 7+1 ken gittigim de 7+6 dedi ultrasona gore ama benim tup bebek blastokist transferi oldugundan hesaplama 5 gun fazla oluo adete gore sanirim ondan fark li cikti
geçmiş olsun. inşallah bu sefr sağlıcakla alırsın kucağına. 4 mayıs uzun bi tarih o zman neden gideceksin? test vs. istedimi bu arada dr.7+3 lük bir anne adayından merhaba) İlk bebek heyecanını yaşıyorum..Gecen yil olumsuz bir gebelik gecirdim..Her duamda saglikli bir gebelik istiyorum Allah tan..Pıt pıttt kalp atislarini da duydum cok sükür minik melegin Her an uyumaya müsait durumdayim Mekan tercihim yok ) Ne zamana kadar boyle devam eder bilmiyorum..Elimden geldiginde meyve, ceviz ,yaş badem, fındik vs. Yiyorum..4 mayıs gelse de doktora gtsem diye heyecanla bekliyorum
S Semamelekvisnelikurabiye yükselen progesteron hormonları nedeniyle biz böyle aşırı tedirgnmişiz. bende kusma mide bulantısı vs yok. ama midem çok şiş, akşamları hiç acıkmıyorum bari meyve yiym diyorum, ve sürekli uyku halindeyim. dr lar ve arkadaşlarım şükret diyor ama ben bişey hissetmeyince ya bişey olduysa diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?