Inşallah canm ya vakit geçmek bilmiyorDuyarsin canm mrk etme. 6 haftalikken karindan keseyi gordum 7 haftalikken bebekle kalp atisini gordum sukur. Sende gorursun ama goremezsende korkma bazen 1 2 hafta sonrada cikabiliyo bebis meydana :)
Bende de olmuştu doktor her şey normal ama her ihtimale karşı crinone jel verdi onu kullaniyrumKızlar 6+4 günlük oldum bugün ilk kez açık kahve gibi akıntım oldu biraz kasık Ağrı'm da var işte çok yoruldum bugün ondan mı bilemedim Dr unu aradım normal dinlen devam ederse konuşuruz yine dedi, bu durumu yaşayan ya da bilen var mı?
Gecmiyo valla bende cinsiyeti merak ediyormInşallah canm ya vakit geçmek bilmiyor
Agri diilde akintim hep var. Sari beyaz genelde ama yoruldugumda acik kahveye kacan renkde geliyo korkuyorm oyle olncada. Az oncede acik kahve gelmis...Bir de benim gibi karin ağrıları geçmeyen ve akıntı problemi yaşayan var mi ?
Ya acaba bu jelden mi oluyorki kullanmaya başlayalı su gibi akıntım var .akıntı bende de çok var. crinone jel bende kullanıyorum. ilk 3 ay kleksan kullanıcakmışım.
işte onu bilmiyorum. ama pek sanmam çünkü jel çıkmıyo pek çıkarsa da topak topak çıkıyo. jeşden sonra 15 dk yürüyüş şart dedi dr.Ya acaba bu jelden mi oluyorki kullanmaya başlayalı su gibi akıntım var .
Benim ilk defa oldu Canm inşallah devamı olmaz ama arkadaşın da dediği gibi yormamak lazım demek ama Nasıl çalışan biriyim yoruluyorum çalışmasam da evde iş güç bitmiyor dikkat etmemiz lazım şu ilk 3 ayBende de olmuştu doktor her şey normal ama her ihtimale karşı crinone jel verdi onu kullaniyrum
günaydın. bende çalışıyorum. ama eve gider gitmez yatıyorum.. ev işinide eşim yapıyor saolsun 1 aydır..Benim ilk defa oldu Canm inşallah devamı olmaz ama arkadaşın da dediği gibi yormamak lazım demek ama Nasıl çalışan biriyim yoruluyorum çalışmasam da evde iş güç bitmiyor dikkat etmemiz lazım şu ilk 3 ay
Bende kadın tuttum ilk defa kendi işimi kendim yapayım severim ama eşimden yorgun oluyor elimizden geldiğince yapıyoruz biraz iş yapıp hemen yatış iş yatışgünaydın. bende çalışıyorum. ama eve gider gitmez yatıyorum.. ev işinide eşim yapıyor saolsun 1 aydır..
İnsan Güler yüz iyi iletişim bekliyor ama bazıları burnundan kıl aldırmıyor Canm bende bu yüzden özele gidiyorum en azından insan gibi ilgi görüyoruzbugün sağlık ocağına gittim. dr um çok fena hiç sevmedim sanırsın dünyayı kurtarıyor.. sağlık ocağında dr sun işte neyin tribi bu... ben zaten özele gidiyorum. bence insan dr da olsa başka bişeyde olsa bu kadar kibirli olmamalı...
Hayırlı olsun Canm inşallah keseyi de bebeği de görür kalp atışını da duyarsınMeraba kızlar Allah nasip ederse ben de kasım annesi olacağım ama 6+4 ken doktora gittiğimde bebeği göremedik doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi beklemek o kadar zor ki ben de sizinle paylaşmak istedim inş hayırlı haberler alırım.
haklısın evet Allah hayırlısını nasip etsin. bazen geç görünebiliyormuş bekle bakalım..Meraba kızlar Allah nasip ederse ben de kasım annesi olacağım ama 6+4 ken doktora gittiğimde bebeği göremedik doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi beklemek o kadar zor ki ben de sizinle paylaşmak istedim inş hayırlı haberler alırım.
bende özele gidiyorum normalde de gebelik testleri için 600 - 1500 gbi fiyat verince hastaneler hem sağlık ocağına bildireyim hemde yaptırabildiklerimi orada yaptırayım demiştim. gerçi kalan 5 test için 380 tl dedi özel. 300 özel sigortam karşıladı 80 de ben ödedim.İnsan Güler yüz iyi iletişim bekliyor ama bazıları burnundan kıl aldırmıyor Canm bende bu yüzden özele gidiyorum en azından insan gibi ilgi görüyoruz
Amin hayırlısı olur inş.haklısın evet Allah hayırlısını nasip etsin. bazen geç görünebiliyormuş bekle bakalım..
ipek dr a gittin mi? sonuç nedir?teşekkür ederim cnm 5 haftalıkken keseyi gördük ama 6+4 deyken gittiğimde kese buyumuş fakat bebeği göremedik inş bu pazartesi hayırlı sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?