2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Kizlar ya bgn dr a gittim kendm icin değil arkadasimi goturdum kendi dr uma. Baska bi kadin 9 aylik iceri girdi acilma varmi diye bakiyodu dr nasil bagiriyo ayyy aaaa ayyy fln aci icinde. Snra biz girdik iceri sordum dr a neden bagrdi diye dogum baslick acilmasi var kontrol ettim dedi yani bizdemi bagircaz cokmu acicak dedim aman hayir o yabanci o yuzden zten psikolojiside bozuk bos yere bagirdi acimaz dedi. Sizce acirmi alttan muayenede doğum yaklasinca

Evet keseyi gördü karından
O zman tuplerin oraya yerlesme riski 0a indi. Smdi sirada bebegi gormek var. Onuda kesenin icinde gordugnde bos gebelik riskide kalkicak hersy nrmal demek olck. Hersey nrmalsede eger ya cok erken dollenmistir yada cogul gebelikten hcg yuksektir. Dr da normal dedigine göre ikiz fln olabilir. Ailenizde varsa ihtimal yuksek

Babam tarafında ikiz çok var ablamında ikizleri var

Kızlar 6+4 günlük oldum bugün ilk kez açık kahve gibi akıntım oldu biraz kasık Ağrı'm da var işte çok yoruldum bugün ondan mı bilemedim Dr unu aradım normal dinlen devam ederse konuşuruz yine dedi, bu durumu yaşayan ya da bilen var mı?

arkadaşımın 7 aylıkken açılma vardı dr ona rağmen alttan muayene ediyordu. ama acıyo demedi hiç bebeğe dokuncak doğum olcajk diye çok korkuyordum diyordu.

bende pembemsi akıntı oldu bi gün öncde halı silmiştim. dr istemediğimiz bir durum istirahat et kendini yorma demişti.

Kahve akinti nrmal deniyo ama yinede dr takibinde ol canm

Ay ne biliym kiz kadin bagirinca odum koptu valla
belki bişey olcak diye korkuyordur, belkii doğum olsun istemiyordur. çünkü arkadaşımda akciğerleri daha gelişmedi beni doğuma alamazsınız diye bas bas bağırmıştı ama gebelik zehirlenmesi geçiriyordu tansiyondan dolayı 15 dk içinde doğum yaptırıldı mecburen..

bende bi alıklık var ama nedir çözemiyorum kafam yernde değil gibi hiç. arkadaşlarımla ne konuşsam ilk defa duyuyomuş gibi şaşırıyorum onlarda demiştikya diyor. ama tabii ben hiç hatırlamıyorum. neden acaba :)

Benim de seminerlerim vardı çok merdiven indim çıktım ayakta kaldım maalesef bu işler çok zor ya hamilelik var ama hayat da devam ediyor inşallah benimki de devam etmez Canm seninki gibi
bende pembemsi akıntı oldu bi gün öncde halı silmiştim. dr istemediğimiz bir durum istirahat et kendini yorma demişti.

Kızlar 6+4 gunluk hamileyim sata göre ama geç döllenme olabilirmiş 5 gün önce değerim 1534ken keseyi gorduk çok sukur. Bu cuma tekrar randevum var kalp atışını duyma ihtimalim var mi sizce ? Tecrubeliler yardım istiyorum çok evhamli bir anneyimmmmm

Duyarsin canm mrk etme. 6 haftalikken karindan keseyi gordum 7 haftalikken bebekle kalp atisini gordum sukur. Sende gorursun ama goremezsende korkma bazen 1 2 hafta sonrada cikabiliyo bebis meydana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…