inşallah Allah tan tek duam o şuanda saglikli bi sekilde kavuşalim bebeklerimize siz kac haftaliksiniz suandahayırlı olsun gözün aydın. ah bitmiyor evet o korkular hep bi korku hep bi tedirginlik.. tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
8+5 şu anda. akşam dr a gidicem perşembeden beri görmedim sanki 1 aydır görmemişim gibi..inşallah Allah tan tek duam o şuanda saglikli bi sekilde kavuşalim bebeklerimize siz kac haftaliksiniz suanda
8+5 şu anda. akşam dr a gidicem perşembeden beri görmedim sanki 1 aydır görmemişim gibi..
hayırlı olsun gözün aydın. ah bitmiyor evet o korkular hep bi korku hep bi tedirginlik.. tez zamanda sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah..
eveeet hep aynı duygular işte. aman olacağı varsa olur tarzuındaki rahat annelere hayran kalıyorum. sigara bile içenler var. ben sütü bile günlük, yumurtayı organik alıyorum aman bişey olamsın diye..sanırım herkeste öyle oluyormuş. az önce bi ablayla konuştum o da söyledi. hamile olduğunu fark edince ilkin bi sevindim. sonra ertesi gün peki ya beta hcg 2 günde 1 düzgün artacak mı düşüncesi geldi, haydaaa bekle tekrar kan vermeyi. o kanı verdim, peki ya bi sonrakinde de düzgün artacak mı, haydaa bekle tekrar kan vereceğin günü. sonuçların saatini bile sayar olmuştum. doktor dedi 4. haftadayken gelmenin hiçbir anlamı olmaz, hiçbişi görünmez. bekle ki 1 hafta daha geçsin görüşmeyi iple çekmeye başladım. o zamana kadar acaba dış gebelik mi değil mi düşünceleri. hadi gittik keseyi gördük. kese zaten 3,5 mm. içinde görülebilecek bebek yok daha portakal vitamini kadar çünkü. hadi sonra bekle bir sonraki görüşmeyi içinde bebek var mı, boş gebelik riskim var mı diye... ilk hafta yerleşme kanamam da olduğu için kötü birşey olacak mı duygusundan uzaklaşamamıştım bir türlü. sonra bebeği gördük, bir dahakine acaba kalbi atmış olacak mı diye bekle... hadi onu da gördük, devamı sağlıklı gelecek mi diye düşün... Allah'a şükür can sıkıcı birşey yaşamadım. yaşayanlara da sabırlar diliyorum. ama etraftaki deneyimli annelerden duyduğum şey bu duygunun hiç geçmeyeceği, artık benden kıymetli birşey olduğu için hep öncelikli onun iyiliğini düşünmeye başladığım içinmiş... bir de artan progesterondan, doktorum öyle diyor. :) şimdi 10. haftam devam ediyor, ilk baştaki gibi psiko değilim ama hâlâ hep bir endişe. hepimiz güzel günlere kavuşuruz inşallah. :)
eveeet hep aynı duygular işte. aman olacağı varsa olur tarzuındaki rahat annelere hayran kalıyorum. sigara bile içenler var. ben sütü bile günlük, yumurtayı organik alıyorum aman bişey olamsın diye..
sigara içenler konusu bana göre tam bir vicdansızlık, sorumsuzluk.ama yumurtaya katılıyorum, dün adana'daki bir çiftlikten yumurta sipariş ettim gezen tavuk yumurtası olsun diye.. demek yine yalnız değilim
ben migrostan raya organikten alıyorum. anenm yarın babamla kendi tavukalrımızdan gönderecek gerçi ama nette annemdenetimde diye bi hesap var o da organik ürünler tavsiye ediyor. jd. organik 30lu 35 tl şu anda mesela. yedşklerimiz önemli bu nednle asla yalnız değilsin :) yaşasın sağlıklı yaşam, sağlıklı bebeklersigara içenler konusu bana göre tam bir vicdansızlık, sorumsuzluk.ama yumurtaya katılıyorum, dün adana'daki bir çiftlikten yumurta sipariş ettim gezen tavuk yumurtası olsun diye.. demek yine yalnız değilim
süpersin yumurta, süt, yoğurt bunlar önemli. muhakakk günlük süt (şişe) alıyorum. ve kefire bayıldığım için sık sık tüketiyorum.bende Edirne den getirtiyorum tanidik vasitasiyla her sabah bi tane haslanmis yumurta mutlaka yiyorum
süpersin yumurta, süt, yoğurt bunlar önemli. muhakakk günlük süt (şişe) alıyorum. ve kefire bayıldığım için sık sık tüketiyorum.
evet ceviz, badem bende yiyorum meyve yiyorum hergün.evet zaten herkes bunlari söyleyip duruyo bana bende şişe günlük sut aliyorum kakao tozuyla karistirip iciyorum pek sut sevmiyorumda yapcak bisey yok malesef gunluk bi avuc cevizde beyin gelişimi icin cok iyi
ben kaçtım servise. oradan da hastaneye kısmetse. inşallah bebeğim sağ salim duruyordurr
Canm hadi iyi haberler ver bize :) bende bıgün gittim 7+5 bekliyordum 8+3 olmuşuz çok sevindim Allah hepimizin evlatlarına sağlık versinben kaçtım servise. oradan da hastaneye kısmetse. inşallah bebeğim sağ salim duruyordurr
ben migrostan raya organikten alıyorum. anenm yarın babamla kendi tavukalrımızdan gönderecek gerçi ama nette annemdenetimde diye bi hesap var o da organik ürünler tavsiye ediyor. jd. organik 30lu 35 tl şu anda mesela. yedşklerimiz önemli bu nednle asla yalnız değilsin :) yaşasın sağlıklı yaşam, sağlıklı bebekler
ben kaçtım servise. oradan da hastaneye kısmetse. inşallah bebeğim sağ salim duruyordurr
evet adana'dan getirttim dediğim jd organik'ti.istanbul'a yumurta kargosu nasıl gelir ki dedim ama öyle bir paketlemişler ki hiçbişicikler olmamış :)
ben de bi göreydim, daha randevuma 15 gün var pfff
benimde 1 mayis ta bekle ki gelsin
28 nisan'ı bekliyorum ben de.. o kadar uzak geliyor ki..
oyle oluyo zaten ben pazartesi gordum sanki aylar olducalistigim icin biraz hizli geciyo aslında az kaldi ya senin kac haftalik canim bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?