2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

merhaba arkadaşım :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah :)

bu arada dengeli gitmek isteyen arkadaşlar için bilgi, diyetisyenim şu an günde 2 meyva, 3 ceviz, 10 badem veriyor. meyvanın fazla şeker içerdiği için onda da temkinli gitmek lazım.

mide gazı diye bişey söyledi bana da arkadaşım. soğuk süt iç gazını alır dedi.aa sesim süt gaz yapmazmı? bağırsakta yapar ama mideye iyi gelir sen iç hamilelikte mide gazı oluyor dedi..

geçmiş olsun. inşallah bu sefr sağlıcakla alırsın kucağına. 4 mayıs uzun bi tarih o zman neden gideceksin? test vs. istedimi bu arada dr.
Evet test istdi.Saglik ocaginda yapilanlari orda yaptrcam..Yapilmayanlari ozelde..3-4 hafta sonra gel dedi doktor kalp atisini duyduktan sonra..

bu arada dengeli gitmek isteyen arkadaşlar için bilgi, diyetisyenim şu an günde 2 meyva, 3 ceviz, 10 badem veriyor. meyvanın fazla şeker içerdiği için onda da temkinli gitmek lazım.
Ayva yiyom ben sık sık yuzu gizel olurmusoglen 1 meyve aksam 1 meyve..digerlerinin adetlerini bilmiyordum..Sen bildiklerini paylas bizde uygulayalim )Tabiki az kilo almak istiyorum..59 um suan

Evet test istdi.Saglik ocaginda yapilanlari orda yaptrcam..Yapilmayanlari ozelde..3-4 hafta sonra gel dedi doktor kalp atisini duyduktan sonra..
bende sağlık ocağında yaptırdım. diğer testler pahalı tuttu bikaç yerden fiyat aldım 400 en ucuzuydu, özel sigortadan yaptırdım 77 tl ödedim. ama pahalı hepsi. beni 15 gün sonra çağırdı da acaba diyorum 1 haftada geri gidiyordum ondanmı çağırdı..

Ayva yiyom ben sık sık yuzu gizel olurmusoglen 1 meyve aksam 1 meyve..digerlerinin adetlerini bilmiyordum..Sen bildiklerini paylas bizde uygulayalim )Tabiki az kilo almak istiyorum..59 um suan
oh my got.. ben kilomu söylemiyimm..

aaaaaaaa ceyda düvencinin programını izliyordum da hamileler için radyasyon geçirmeyen korse varmış. fiyatlarıda uygun 70-90 tl aradı. telefon vs herşeyde radyasyon var. alsammı diye düşünüyorum şu anda.

Bnde 7+1 haftamdayim kizlar 1 hafta once gittim kese 9 ml adet tarihinden eminmisin dedi doktor evet dedim haftanla uyumlu degil kese 2 hafta sonra gel bi daha bakalim olmazsa sat degistiririz dedi bn daha duyamadim kalp atisini ayin 20 sinde gidicem insa duyarim bakalim

ben kg fazlası ile başladığım için çok dikkat etmek zorundayım tabiki paylaşırım. mesela akşam yatmadan önce kefir var. her gün kahvaltıda esmer ekmek, peynir, yeşillik var. çayı da hemen kahvaltı ile içme, 1 saat sonra falan iç dedi. muhtemelen demir emilimini etkilemesin diye. sabahki ve öğleden sonraki ara öğrünlerde kuruyemişlerle meyvalar var. öğlen ve akşam yemekleri et/sebze/bakliyat olarak çeşitlendirilmiş durumda. doktorum dışarıda mümkün olduğunca salata alma nasıl yıkandıklarını Allah bilir dedi. et de iyi pişmiş olacak. akşam üzeri de 1 ekmek dilimi ile peynirim var. diyetisyenim hamilelikte bitçi çaylarına sıcak bakmıyor, hiçbirini içmiyorum. zaten adaçayı ve sinameki komple yasak olanlar. şimdilik bu kadar değiştikçe yazarım:)

Merhabalar ben sat a göre 5 haftalık diye gidip 4 haftalık olduğunu öğrenmiş ve az da olsa daha çok küçük diye üzzülmüş ama dünnn 7+5 diye gidip 9+2 olduğunu ve miniğimin artık kocaman olduğunu öğrendim 9+3teyiz bıgün Allahım sana çok şükür☺nasıl geçiyor hamilelikk

Merhabaaa..
Bir sonraki gitmende doğuma almazlar inşallahh 2 hafta buyuksun bizden :)

merhaba :) seninle günlerimiz yakınmış ben de 9+4'teyim :)
merak içinde geçiyor buradaki çoğu arkadaştan da anladığım kadarıyla :):)

Yeminle eşimlede aynı şeyi konuştuk ne kadar çabuk büyümüş dedi bende 1 ay sonra kontrolüme geldiğimde doğurmam umarım dedim baya bi güldük
Merhabaaa..
Bir sonraki gitmende doğuma almazlar inşallahh 2 hafta buyuksun bizden :)

merhaba :) seninle günlerimiz yakınmış ben de 9+4'teyim :)
merak içinde geçiyor buradaki çoğu arkadaştan da anladığım kadarıyla :):)
1 ay sonra kontrolüm var 13 haftalık olur 1 hafta daha bekleyip 14 haftalıkken cinsiyetini tam öğrensem diyorum çünkü bu sefer 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam

ay canim ya ne guzel aciklama yapmissin tedirginligimden surekli kuruyorum kendimi dinlemek istemiyorum ama surekli sacma sapan ruyalar goruyorum.Ayrica doktorun iyi yapmis dogru soylemis yani zararli canim yoksa inan bende haftasonu gidiyim istiyorum ama sabretcez yapcak bisey yok

beni anlattin sanki :) bende gecen sene olumsuz bi gebelik gecirmistim benimde 7+2 1 mayis a randevumuz bizimde sizde hosgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…