- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
7+3 lük bir anne adayından merhaba) İlk bebek heyecanını yaşıyorum..Gecen yil olumsuz bir gebelik gecirdim..Her duamda saglikli bir gebelik istiyorum Allah tan..Pıt pıttt kalp atislarini da duydum cok sükür minik melegin Her an uyumaya müsait durumdayim Mekan tercihim yok ) Ne zamana kadar boyle devam eder bilmiyorum..Elimden geldiginde meyve, ceviz ,yaş badem, fındik vs. Yiyorum..4 mayıs gelse de doktora gtsem diye heyecanla bekliyorum
mide gazı diye bişey söyledi bana da arkadaşım. soğuk süt iç gazını alır dedi.aa sesim süt gaz yapmazmı? bağırsakta yapar ama mideye iyi gelir sen iç hamilelikte mide gazı oluyor dedi..Evet doktorum bana da hep progesterondan oluyo bunlar dedi. mide konusunda seninle aynıyım. hiç bulantı, kusma yaşamadım ama şişlikten patlicam. limonlu su içme gibi bi yönteme başvuruyorum 2 gündür. bildiğim bir zararı yok. biraz bastırıyor mide huzursuzluğunu. yemek konusunda da o kadar iştahlı olan ben zorla yemek yer durumdayım.
Evet test istdi.Saglik ocaginda yapilanlari orda yaptrcam..Yapilmayanlari ozelde..3-4 hafta sonra gel dedi doktor kalp atisini duyduktan sonra..geçmiş olsun. inşallah bu sefr sağlıcakla alırsın kucağına. 4 mayıs uzun bi tarih o zman neden gideceksin? test vs. istedimi bu arada dr.
Ayva yiyom ben sık sık yuzu gizel olurmusbu arada dengeli gitmek isteyen arkadaşlar için bilgi, diyetisyenim şu an günde 2 meyva, 3 ceviz, 10 badem veriyor. meyvanın fazla şeker içerdiği için onda da temkinli gitmek lazım.
bende sağlık ocağında yaptırdım. diğer testler pahalı tuttu bikaç yerden fiyat aldım 400 en ucuzuydu, özel sigortadan yaptırdım 77 tl ödedim. ama pahalı hepsi. beni 15 gün sonra çağırdı da acaba diyorum 1 haftada geri gidiyordum ondanmı çağırdı..Evet test istdi.Saglik ocaginda yapilanlari orda yaptrcam..Yapilmayanlari ozelde..3-4 hafta sonra gel dedi doktor kalp atisini duyduktan sonra..
oh my got.. ben kilomu söylemiyimm..Ayva yiyom ben sık sık yuzu gizel olurmusoglen 1 meyve aksam 1 meyve..digerlerinin adetlerini bilmiyordum..Sen bildiklerini paylas bizde uygulayalim )Tabiki az kilo almak istiyorum..59 um suan
Ama merak uyandi icimdeoh my got.. ben kilomu söylemiyimm..
Ayva yiyom ben sık sık yuzu gizel olurmusoglen 1 meyve aksam 1 meyve..digerlerinin adetlerini bilmiyordum..Sen bildiklerini paylas bizde uygulayalim )Tabiki az kilo almak istiyorum..59 um suan
aaaaaaaa ceyda düvencinin programını izliyordum da hamileler için radyasyon geçirmeyen korse varmış. fiyatlarıda uygun 70-90 tl aradı. telefon vs herşeyde radyasyon var. alsammı diye düşünüyorum şu anda.
9+1 den merhabalar guzel anneler :)
Merhabaaa..Merhabalar ben sat a göre 5 haftalık diye gidip 4 haftalık olduğunu öğrenmiş ve az da olsa daha çok küçük diye üzzülmüş ama dünnn 7+5 diye gidip 9+2 olduğunu ve miniğimin artık kocaman olduğunu öğrendim 9+3teyiz bıgün Allahım sana çok şükür☺nasıl geçiyor hamilelikk
Merhabalar ben sat a göre 5 haftalık diye gidip 4 haftalık olduğunu öğrenmiş ve az da olsa daha çok küçük diye üzzülmüş ama dünnn 7+5 diye gidip 9+2 olduğunu ve miniğimin artık kocaman olduğunu öğrendim 9+3teyiz bıgün Allahım sana çok şükür☺nasıl geçiyor hamilelikk
Merhabaaa..
Bir sonraki gitmende doğuma almazlar inşallahh 2 hafta buyuksun bizden :)
1 ay sonra kontrolüm var 13 haftalık olur 1 hafta daha bekleyip 14 haftalıkken cinsiyetini tam öğrensem diyorum çünkü bu sefer 1 ay daha beklemek zorunda kalıcammerhaba :) seninle günlerimiz yakınmış ben de 9+4'teyim :)
merak içinde geçiyor buradaki çoğu arkadaştan da anladığım kadarıyla :):)
S Semamelekvisnelikurabiye yükselen progesteron hormonları nedeniyle biz böyle aşırı tedirgnmişiz. bende kusma mide bulantısı vs yok. ama midem çok şiş, akşamları hiç acıkmıyorum bari meyve yiym diyorum, ve sürekli uyku halindeyim. dr lar ve arkadaşlarım şükret diyor ama ben bişey hissetmeyince ya bişey olduysa diye korkuyorum..
7+3 lük bir anne adayından merhaba) İlk bebek heyecanını yaşıyorum..Gecen yil olumsuz bir gebelik gecirdim..Her duamda saglikli bir gebelik istiyorum Allah tan..Pıt pıttt kalp atislarini da duydum cok sükür minik melegin Her an uyumaya müsait durumdayim Mekan tercihim yok ) Ne zamana kadar boyle devam eder bilmiyorum..Elimden geldiginde meyve, ceviz ,yaş badem, fındik vs. Yiyorum..4 mayıs gelse de doktora gtsem diye heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?