- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
1 ay sonra kontrolüm var 13 haftalık olur 1 hafta daha bekleyip 14 haftalıkken cinsiyetini tam öğrensem diyorum çünkü bu sefer 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam
Yazdim seni zihnime ozamanbeni anlattin sanki :) bende gecen sene olumsuz bi gebelik gecirmistim benimde 7+2 1 mayis a randevumuz bizimde sizde hosgeldiniz
Yazdim seni zihnime ozaman)
Allah hayirlasiyla kucagimiza aldirsin bebeklerimizi hepimizinn...Bende 1 mayisa alcaktm randevu doktorum calismiodu o gun..bnde 4 mayisa aldim sabahin ilk saatlerine)
Merhaba bende geçen sene kasım annesiyim görünce yazmak istedim bende diyodum geçmiyo zaman diye ama çabuk geçti oğlum Allaha şükür 5 aylik şimdi sizde alırsınız inşallah kucaniza
Zaten bişey diyim mi haytta bekleyemem heralde 1 hafta daha ama 16 da tekrar çağırır mı ayda 1 gelirsin demiştiama 14'te de görünmeyebilir :) 16'da daha net bir bilgi veriyorlar diye biliyorum. ben olsam 13 iken giderdim görmeye.
ben 2 hafta sonra gidiyorum, geçmiyor zamannnn
evet ama direkt olarak bebeği etkilemez en azından. mesela radyolojide çalışanlara kurşun yelek veriyorlar onlar daha çok radyasyon alıyorlar. ama bebeği koruyorr.ama radyasyonu sadece göbekten almıyoruz ki
çok saol çok incesin. amin inşallah bizde 2018 annelerime yazarız böyle.. amiinn..Merhaba bende geçen sene kasım annesiyim görünce yazmak istedim bende diyodum geçmiyo zaman diye ama çabuk geçti oğlum Allaha şükür 5 aylik şimdi sizde alırsınız inşallah kucaniza
ben kg fazlası ile başladığım için çok dikkat etmek zorundayımtabiki paylaşırım. mesela akşam yatmadan önce kefir var. her gün kahvaltıda esmer ekmek, peynir, yeşillik var. çayı da hemen kahvaltı ile içme, 1 saat sonra falan iç dedi. muhtemelen demir emilimini etkilemesin diye. sabahki ve öğleden sonraki ara öğrünlerde kuruyemişlerle meyvalar var. öğlen ve akşam yemekleri et/sebze/bakliyat olarak çeşitlendirilmiş durumda. doktorum dışarıda mümkün olduğunca salata alma nasıl yıkandıklarını Allah bilir dedi. et de iyi pişmiş olacak. akşam üzeri de 1 ekmek dilimi ile peynirim var. diyetisyenim hamilelikte bitçi çaylarına sıcak bakmıyor, hiçbirini içmiyorum. zaten adaçayı ve sinameki komple yasak olanlar. şimdilik bu kadar değiştikçe yazarım:)
Benim başından beri birazcık uyku halinden başka hiç bir sıkıntm olmadı zaten. Mide bulantsı nasıl birsey onu bile bilmiyorum. Bu arada ilk gebeligim. Uyju haline ara sıra karın agrısı eşlik ediyor diyebilirim sadece :) peki senin ne alemde ?
karından benimde duyulmadı vajinalden baktırdım sonra..kızlar bu benim bebiş 6 + 4 .ama hala kalp atışı duyulmuyor sizinki nasıl
benimde ilk sadece uyku halim var. ağrım sızım yok kesinliklee..Benim başından beri birazcık uyku halinden başka hiç bir sıkıntm olmadı zaten. Mide bulantsı nasıl birsey onu bile bilmiyorum. Bu arada ilk gebeligim. Uyju haline ara sıra karın agrısı eşlik ediyor diyebilirim sadece :) peki senin ne alemde ?
karından benimde duyulmadı vajinalden baktırdım sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?