2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

1 ay sonra kontrolüm var 13 haftalık olur 1 hafta daha bekleyip 14 haftalıkken cinsiyetini tam öğrensem diyorum çünkü bu sefer 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam

ama 14'te de görünmeyebilir :) 16'da daha net bir bilgi veriyorlar diye biliyorum. ben olsam 13 iken giderdim görmeye.
ben 2 hafta sonra gidiyorum, geçmiyor zamannnn

beni anlattin sanki :) bende gecen sene olumsuz bi gebelik gecirmistim benimde 7+2 1 mayis a randevumuz bizimde sizde hosgeldiniz
Yazdim seni zihnime ozaman )
Allah hayirlasiyla kucagimiza aldirsin bebeklerimizi hepimizinn...Bende 1 mayisa alcaktm randevu doktorum calismiodu o gun..bnde 4 mayisa aldim sabahin ilk saatlerine)

Merhaba bende geçen sene kasım annesiyim görünce yazmak istedim bende diyodum geçmiyo zaman diye ama çabuk geçti oğlum Allaha şükür 5 aylik şimdi sizde alırsınız inşallah kucaniza

Yazdim seni zihnime ozaman )
Allah hayirlasiyla kucagimiza aldirsin bebeklerimizi hepimizinn...Bende 1 mayisa alcaktm randevu doktorum calismiodu o gun..bnde 4 mayisa aldim sabahin ilk saatlerine)

amin insallah bende arayip sorcam gerci ara dedi calismazsam 2 sinde gel dedi bana cok zor beklemek

ama 14'te de görünmeyebilir :) 16'da daha net bir bilgi veriyorlar diye biliyorum. ben olsam 13 iken giderdim görmeye.
ben 2 hafta sonra gidiyorum, geçmiyor zamannnn
Zaten bişey diyim mi haytta bekleyemem heralde 1 hafta daha ama 16 da tekrar çağırır mı ayda 1 gelirsin demişti

Merhaba bende geçen sene kasım annesiyim görünce yazmak istedim bende diyodum geçmiyo zaman diye ama çabuk geçti oğlum Allaha şükür 5 aylik şimdi sizde alırsınız inşallah kucaniza
çok saol çok incesin. amin inşallah bizde 2018 annelerime yazarız böyle.. amiinn..

kızlar bu benim bebiş 6 + 4 .ama hala kalp atışı duyulmuyor sizinki nasıl

Eklentiler

• Screenshot_20170413-160709.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 28
Karindan bakildiginda gorunmeyebiliyor o haftada sadece kesesini gorduk bizde :) 2 hafta sonra kalp atisini gorduk

Benim başından beri birazcık uyku halinden başka hiç bir sıkıntm olmadı zaten. Mide bulantsı nasıl birsey onu bile bilmiyorum. Bu arada ilk gebeligim. Uyju haline ara sıra karın agrısı eşlik ediyor diyebilirim sadece :) peki senin ne alemde ?

Adacayi ihlamur kekik nane gibi bitkiler sokturucu etkiye sahip oldugundan onerilmiyormus :) zaten hamilelikten evvelde icmezdim simdide icmeyiveririz dimi. Kg olarak kac kilo fazlan vardi beden kitle endeksine gore mi fazlam var diyorsun yani benim boyum 1.71 kilom 72 malesef :) biraz kalipliyim fazla almamam lazimmis benimde senin ne alemde ?

7-8 hafta araliginda ciddi bulantilarim oldu kafami kaldiramiyordum. Ama buna kusma eslik etmedi hic gebelige basladigimdan beri 1 kere kustum oda asiri yemekten oldu uykuya egilimim cok fazla erken yatsam bile uyumalara doymuyorum. Hareket olarak fazla kisitlamiyorum kendimi normal etkinliklere devam ev isleri vs. Arada alt karin sancisi oluyor boyle zankkkk diye bi agri vuruyo geciyo :) oda rahim genislemesindenn kaynakli benimde 2. gebeligim ilki kimyasaldi.

benimde ilk sadece uyku halim var. ağrım sızım yok kesinliklee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…